Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu
![]() ![]() ![]() |
Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
In orice primarie intra Garda de mediu, poate da amenda...
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Ce iubtor de Nicusor ejti tu. Asa dintr-o data.
Unde ai aruncat cu rahat inainte, acum ejti harnic sa ii iei apararea Mai, mai. This post has been edited by IRONICK: 18 Mar 2025, 09:24 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ma poti contrazice, la subiect?
Nu votez Nicusor Dan/USR, ca mi se usuca mana... This post has been edited by ady77: 18 Mar 2025, 09:34 |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
Repet ca sa intelegi si tu.
Nu suport USR. Nu il votez pe Nicusor Dan, daca ajunge in turul 2 cu Simion, ma gandesc daca ma mai duc la vot, cum a fost cand a fost si Lasconi in turul 2 cu Dilimache. Dar atacul asta cu amenda de la garda de mediu e un kkt in ploaie. in orice primarie intra Garda de mediu, poate gasi motive de dat amenda. La fel si cu DNA, in orice primarie ar intra, 100% ar gasi ceva cu iz penal... |
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Tare aia cu trolebuzele si prelungirea chencea
de parca licitatiile nu au fost contestte si rascontestate |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 18 Mar 2025, 10:08) Repet ca sa intelegi si tu. Nu suport USR. Nu il votez pe Nicusor Dan, daca ajunge in turul 2 cu Simion, ma gandesc daca ma mai duc la vot, cum a fost cand a fost si Lasconi in turul 2 cu Dilimache. Nu il suporti si nu il votezi, dar nici nu il mai critici dintr-o data. O schimbare de directie, ca sa inteleg si eu. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Ala este un mesaj pentru votanti AUR/CG.
18 Mar 2025, 11:50: Un fost colonel SRI, umbra lui Nicușor Dan în campanie. „Este o activitate de voluntariat” This post has been edited by IRONICK: 18 Mar 2025, 11:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE ANPC a oprit temporar din circulație 23 de tramvaie din București în urma ”multiplelor deficiențe constatate” / Tapițerie de scaune ruptă, bare ruginite, burduf spart, geamuri pline de praf La NORDIS nimic? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
geamuri pline de praf sunt motiv de oprit din circulatie mai nou? in 3 ore in bucuresti se intampla asta daca pleaca din depou.....
This post has been edited by einstein1984: 20 Mar 2025, 12:18 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.803 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
pe interior da......
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Când pleacă din depou, ar trebui sa fie curate si igienizate.
Burdufele sparte sunt bune ca aerisesc, nu? Controlul s- a făcut înainte de plecare în cursa. Probabil va plac și porțiile mai mici cu 20-30% dar 100% pret , uleiul mai vechi și mai jegos decât cel din diesel. Mâncarea expirata e buna pentru dieta, nu? Bijuteriile "armate cu fer" la pret de haur sunt bune, nu? Da, știu, Nicusor e cel mai bun, nu ai voie sa te iei de el. Nicusor- președinte! This post has been edited by dizzy: 20 Mar 2025, 19:41 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
apropo de bijuterii https://adevarul.ro/stiri-interne/societate...ui-2429968.html
ma rog, voteaza-l tu pe piedone presedinte, o sa-ti faca dreptate This post has been edited by einstein1984: 21 Mar 2025, 08:06 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ce spun eu, ce intelegi tu;
Esti complet deplasat, eu votez pe Nicusor -presedinte; Te rog sa urmaresti tu cu ochii tai ce a aratat numitul, apoi sa vii sa-ti moderezi singur comentraiul; Preferatul tau scrie ca: „O brățară, de exemplu, poate conține arcuri metalice pentru a funcționa corect. Unii producători le fac mai solide. Tu, ca bijutier, nu poți ști ce arcuri a folosit producătorul acolo. În ce mă privește, am extras câteva de la mai multe bijuterii și am aproximat că la cele aduse din Turcia aceste componente cântăresc în jur de 0,4 grame, iar la cele aduse din Italia în jur de 0,2 grame”, spune Aurel Mânzățeanu, pentru ziaruldeiasi.ro. Piedone a desfacut- taiat , cu un cleste, o bratara si a scos ditai fierul dinauntru; nu era arcul care inchide bratara, o rahatica de 2-3-4 mm ci un intreg "fer" acolo; Dar daca e necesara "armatura aia", atunci ar trebui sa scrie: Bratara are in compositie armatura de "fer" 5 grame x 1 leu gramul, si 3 grame HAUR x450 lei gramul +manopera 100 lei; total : 100+450*3+5*1; nu (5+3)*450+manopera 100 lei; Intelegi ca e inselatorie sa vinzi fer pe post de haur? Hai, mai screme-te sa ne zici si ca portiile mai mici decat cele din retetar, la pret intreg sunt mai bune pt sanatate, ca mancarea mucegaita e de fapt benefica, uleiul plin de pietris e sanatate curata, hai mai incearca; Tu pana la urma ce vrei sa demonstrezi, ca nu trebuie sa-si faca treaba pentru ca nu-ti place tie de el? Pana acum, la reclamatiile facute de mine la ANPC ( o problema cu un card micro-SD) si a mai fost una acu vreo 5-6 ani cu o pereche de ghete, pot sa zic ca dupa "lacramatie", vanzatorii s-au miscat extrem de repede sa rezolve problema; Deci isi fac treaba; This post has been edited by dizzy: 21 Mar 2025, 10:20 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Tot ce face mizerabilul ala de piedone e campanie pentru cazul in care castiga Shordan alegerile, si se reiau alea de la primaria copitalei.
Cat de uleiul ala de fastfood, adevarul nu-i nici el chiar pe unde se agita lumea, prajitoarele alea de cartofi sunt mai inteligente decat aia care le manevreaza. Si cand incepi cu manevre de-astea, incep sa cred ca si in rest, nu e dracul chiar asa de negru. This post has been edited by bucatzel: 21 Mar 2025, 10:15 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 21 Mar 2025, 10:10) Ce spun eu, ce intelegi tu; Esti complet deplasat, eu votez pe Nicusor -presedinte; Te rog sa urmaresti tu cu ochii tai ce a aratat numitul, apoi sa vii sa-ti moderezi singur comentraiul; Preferatul tau scrie ca: „O brățară, de exemplu, poate conține arcuri metalice pentru a funcționa corect. Unii producători le fac mai solide. Tu, ca bijutier, nu poți ști ce arcuri a folosit producătorul acolo. În ce mă privește, am extras câteva de la mai multe bijuterii și am aproximat că la cele aduse din Turcia aceste componente cântăresc în jur de 0,4 grame, iar la cele aduse din Italia în jur de 0,2 grame”, spune Aurel Mânzățeanu, pentru ziaruldeiasi.ro. Piedone a desfacut- taiat , cu un cleste, o bratara si a scos ditai fierul dinauntru; nu era arcul care inchide bratara, o rahatica de 2-3-4 mm ci un intreg "fer" acolo; Dar daca e necesara "armatura aia", atunci ar trebui sa scrie: Bratara are in compositie armatura de "fer" 5 grame x 1 leu gramul, si 3 grame HAUR x450 lei gramul +manopera 100 lei; total : 100+450*3+5*1; nu (5+3)*450+manopera 100 lei; Intelegi ca e inselatorie sa vinzi fer pe post de haur? Hai, mai screme-te sa ne zici si ca portiile mai mici decat cele din retetar la pret intreg sunt mai bune pt sanatate, ca mancarea mucegaita e de fapt benefica, hai mai incearca; O bratara de fi 80 din aur ar fi a naibii de fragila daca ar fi din haur complet, s-ar indoi stand cu mana pe masa. Doar asa ca idee. tot ca idee nu stiu daca bratara era vanduta cu pret la bucata sau nu, daca pretul de haur includea manopera sau nu etc. This post has been edited by einstein1984: 21 Mar 2025, 10:23 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 21 Mar 2025, 11:15) Tot ce face mizerabilul ala de piedone e campanie pentru cazul in care castiga Shordan alegerile, si se reiau alea de la primaria copitalei. Cat de uleiul ala de fastfood, adevarul nu-i nici el chiar pe unde se agita lumea, prajitoarele alea de cartofi sunt mai inteligente decat aia care le manevreaza. Si cand incepi cu manevre de-astea, incep sa cred ca si in rest, nu e dracul chiar asa de negru. Cum este destul de clar ca Nicusor e viitor presedinte, foarte probabil ca omul isi face capital electoral; Prin prisma jobului, umblu destul prin tara si vrand - nevrand trebuie sa mananc si pe la carciumi, inclusiv d'astea de mall, ca nah, in graba merg si astea; Uleiul ala as prefera sa nu-l bag in instalatia mea; Ca exagereaza si el - evident; Totusi, dupa ce s-a apucat de treaba, am simtit ca mancarea e mai buna pe la carciumi; Geniule, daca tu preferi sa cumperi fer la pret de haur, e dreptul tau; As considera ca e corect sa fii informat si sa platesti aurul la cata cantitate e acolo, nu fer pe post de haur; Daca iti arat bratara de haur care nu flambeaza cand te uiti la ea, o cumperi pt dna dizzy? Eu as prefera sa nu fie mancarea cu aspargilius, 100 grame sa fie 100 grame, nu 100 grame PMPO; This post has been edited by dizzy: 21 Mar 2025, 10:43 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
Eu in Ro in ultimii 10 ani sau mai bine nu m-am imbolnavit de la mancarea din carciumi (fie de mall, fie cu ospatar). Nu zic ca dau pe dinafara de curatenie, dar nica ca in India nu suntem.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
deci e ok sa fie mancarea expirata si mai putina , pt ca tu nu te-ai imbolnavit;
doar pt ca Piedone e antipatic, nu-i asa?! Nu prea inteleg de ce a trebuit sa vina Piedone ca cei de la ANPC sa-si faca treaba?! Adica cei de pe zona nu faceau controale preventive, sa gaseasca uleiul cu pietris-coxat inauntru, mesele expunere din PAL in loc de inox, mancarea expirata de 6 luni? Mancarea chineazeasca aia cu oua fierte in coaja in restul mancarii e foarte buna pentru ca nu ne place de Piedone?! Daca nu-ti place de Piedone, ok, inteleg, dar sa tii cu borfasul doar din motivul asta mi se pare exagerat; Dar ok, am mai vazut asta pe aici; This post has been edited by dizzy: 21 Mar 2025, 10:42 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
Eu pe piedone l-am avut de primar si am vazut ce si cum a facut. Daca vrei sa-i canti osanale, te invit la alta masa unde nu l-au urmarit 4 ani.
Ala fara camere in jur nu ridica un pai, decat daca e sa-l bage in buzunar. PS. nu seful anpc e ala care trebuie sa mearga in controale, el are alte treburi This post has been edited by einstein1984: 21 Mar 2025, 10:51 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
deci tu zici ca e ok sa iasa tramvaiele jegoase din depou, sa platesti fer la pret de aur si sa fie mancarea mai putina si/sau expirata si eu ii cant osanale;
ciudat mod de a gandi! tu de fapt esti suparat ca nu ai inteles ce ai scris; Felicitari, da-i inainte! faci o treaba minunata; This post has been edited by dizzy: 21 Mar 2025, 11:20 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Dizzy, daca treburile astea s-ar intampla sub obladuirea unui om cinstit, m-as bucura.
In prima faza, pana sa percutez la faza cu locul potential vacant la primarie, am crezut ca vrea sa se asigure ca isi va primi ce-i al lui de la toti. Oricum, sunt ferm convins ca asta e planul lui de backup, daca nu-i merge ala cu primaria. Asa ca... nu ma incalzeste ca a facut cineva undeva curat cu 5 minute mai mult decat obisnuia, daca asta nu devine noul mod de lucru standard, ca de maine se curata cu 5 minute mai putin... Si cam atat am incredere ca ramane dupa piedone, un rahat mai mare decat el. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Eu nu inteleg ce tot vrei tu acolo, piedone primar ca face treaba buna in control?
Primarul nu controale trebuie sa faca ci planuri, strategii, finantari, chestii din astea prea complicate pentru un ospatar cu bacu dat la 40 de ani si licența la 45. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
geniule, reciteste cu atentie ce am scris, ca nu-mi aduc aminte sa fi indemnat la votat pe Piedone la ceva;
Daca Piedone e sef la ANPC, consider ca ar trebui sa fie lasat sa-si faca treaba de protectie a consumatorului; Vorba chinezului: Nu conteaza ce culoare are pisica, atata timp cat prinde soareci; Ma doare-n cuc de motivatia lui, atat timp cat mancarea din restaurante e nealterata si la gramaj corect, cat timp bijuteriile de haur sunt din haur, nu jumate fer- jumate haur; Consider ca sa aperi pe niste carciumari/bijutieri/lucratori din depou, doar pt ca nu-ti place tie de cel de la ANPC, ar trebui sa-ti dea de o fractura logica macar; pana la urma ignore pe geniu pare varianta castigatoare; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
De la turul 1 de alegeri incoace vad cum multi oameni aparent inteligenți cad prada manipularii fara nici o remuscare. Unii aveau impreisa ca Georgescu e antisistem si vroiau sa-l voteze in turul 2 (dupa lasconii in turul 1, nu erau votanti psd), altii au impresia ca piedone face ce face pentru grija cetateanului nu cu agenda politica asta dupa ce a ratat locul de senator....
Multi oameni impresionabili si mai presus vocali This post has been edited by einstein1984: 21 Mar 2025, 14:01 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
bre, si-or fi facut-o, nu zic ca nu, dar pana sa le arate si filmate, nu-mi inchipuiam ca e atata jeg in bucatariile alea;
Dara daca avem coforumistu' care nu s-a cufurit vreodata, inseamna ca e ok; Nu-s asa mare consumator de haur , dar mi-as fi inchipuit ca o bratara cumparata din bijuterie, de 8 grame de haur, e de haur, nu 3/4 fer si 1/4 haur; Poate ca e bine sa-si mai faca si ANPC reclama la ce presteaza; Poate sa inchida toate carciumile cu nereguli, eu tot nu l-as vota la nimic, dar tot imi convine ca verifica activitatea si le inchide pe cele cu probleme serioase; This post has been edited by dizzy: 21 Mar 2025, 14:09 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
Nu-si face ANPC reclama, ci Piedone.
This post has been edited by ady77: 21 Mar 2025, 14:32 |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 21:14 |