Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
SebyAvrig |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu mai face nimeni server DaciaClub ... ?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Mai are.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Juaca cineva? Ca n-am ce face
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
pai merge serverul?
ca la je nu mere... |
--------------------
VW
Golf
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
a murit topicu???
|
--------------------
VW
Golf
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eu ma ocup cu richard burns rally
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
cum dau de jocu asta?
|
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
2002 europa membru cooperant
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
RBR este cel mai dificil simulator auto dupa parerea mea.
Cu un volan cu force feedback o sa fie total altceva decat toate jocurile jucate.Poate exagerez dar RBR e cam la aceiasi distanta fata de LFS cum este LFS fata de NFS. Aici demo.Dar traseul din demo nu e prea grozav. In jocul full sunt niste probe bestiale.Si pe macadam si pe asfalt.Asta e una dintre ele. Cred ca se cunoaste dupa phisics ca e foarte realist. Diferenta de timp intre unul modest si unul cu adevarat priceput e imensa.Cu volan e foarte marfa sa simti intr-o franare de exemplu cum castigi sau pierzi aderenta de tot dupa cat de greu este volanul. Omul din video este pilot cred ![]() Sper sa-l incercati. This post has been edited by Arhimede: 5 Jun 2008, 19:03 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 5 Jun 2008, 19:47) Din ce vad in clip tipul o tine destul de usor sub control si in acelasi timp vad ca nu prea se pricepe... cel putin virajele mai lungi cu vizibilitate scazuta le ia ca o cizma. Parerea mea. PS Va dura mult pana un joc va depasi LFS, in conditiile in care LFS e in continua evolutie. Plus de asta, ai fizica bestiala, grafica buna intr-un joc de 300 MB care nu are nevoie de instalare si cu resurse minime consumate. Try to beat that ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Arhimede |
![]()
|
Eu zic intai sa-l joci.Si-ti promit ca o sa iesi in decor in primele curbe.Demo-ul are 200mb.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
koldun |
![]()
|
Pilot sau nu, cam are joc de glezne. Parerea mea... care este!
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Eu cu gunoiul meu de volan nu reusesc sa stau pe circuit in RBR, dar in LFS ma descurc cat de cat...
In RBR masina aia e mult prea puternica pentru un incepator si e mult mai greu de controlat decat orice masina din varianta demo de LFS. In orice caz, fizica e foarte realista, insa la capitolul asta mie nu mi se pare diferenta asa de mare intre RBR si LFS. Eu mai jucam si Toca Race Driver 3; si asta e destul de realist si ai foarte multe masini dintre care poti alege. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Arhimede |
![]()
|
Toca3 ..e arcade..cum este si GRID(Race Driver:GRID.A aparut acum 5 zile dar il joc de vreo 4:P).....si cum este si DIRT.
Eu ma descurc in RBR.Am luat si cateva add-on-uri, camera cu care iti dai seamam mai usor cum se comporta masina.Doua noi masini:Porsche Turbo 2002 si...cliovf.jpg ( Size: 83.74k ) Number of downloads: 29 deconectat:Daca ai cu force-feedback e bine.Pentru ca trebuie sa misti foarte putin din volan si e mai usor pentru condus sa revina la loc.Daca nu este greu. Pe traseul din video fac cu vreo 5 sec peste nena pilotu'.Da cred ca pot mai bine. This post has been edited by Arhimede: 5 Jun 2008, 21:43 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Nu am force feedback ci doar vibratii, iar cursa volanului e foarte scurta, doar 180 de grade dintr-un capat in altul, deci 90 de grade de la 0 in fiecare parte.
Toca are si un mod de simulare care e destul de realist; incearca-l si vei vedea. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
am reinviat topicu cat de cat...
![]() |
--------------------
VW
Golf
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dupa ce am terminat traseul in 12 minute , scartaia saraca masina mai rau ca DSN-meu
![]() Dar am o scuza ... am jucat din tastatura ( n-am volan ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
DaciaClub online...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
agamias pixu, iar ma duc maine chiaun la munca !
Let`s roll ! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
aaaaaaa, ie naspa, in 3 oameni ca bulangii, cand s-or strange vreo 10 da-ti de stire
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
mie mi s-a faramat volanul..ca va onoram cu prezenta
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
koldun |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
care joaca? hai ca am chef
acum il instalez.. am mai jucat doar 1 singura data.. nu conduc foarte bine din mouse.. dar ma stradui.. nimeni? ![]() This post has been edited by sonycu: 6 Jun 2008, 22:39 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
koldun |
![]()
|
Cum nimeni, stimabile?
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:45 |