Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
koldun |
![]() ![]()
|
||
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|||
sonycu |
![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am scapat de radarul lui
![]() Attached thumbnail(s) live_for_speed.jpg ( Size: 131.7k ) Number of downloads: 59 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Rafi |
![]() ![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
![]() ![]() PS la ce firma de tuning ti-ai facut-o This post has been edited by Rafi: 9 Jun 2008, 13:03 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
@ rafi
pai la sonycu S.R.L ![]() am cautat pe net diverse si am modificat.. sunt multe.. dar nu se vad in respectiva fotografie, skin exterior, faruri schimbate, alte textura la pneuri, alte inscriptii la pneuri (eu am vrut dunlop), alte stergatoare, alte discuri de frana (ventilate si perforate), etrieri brembo, alt costum (rosu, de ferrari), alte manusi, alt volan, alte scaune (recaro sport), un glow la jante, mai mult fum la derapaje.. cam astea.. bafta.. si spune pe ce server joci, ca sa intru si eu |
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Eu sunt pe daciaclub, poate mai vine cineva
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
stie careva cum se sting avariile? de aprins am inteles ca se aprind pe tasta "9"... dar cum doamne iarta-ma se sting? ca mi-am prins urechile printre taste tot incercand :-??
This post has been edited by Iulikk: 9 Jun 2008, 19:06 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
7 - semnal stanga
8 - semnal dreapta 9 - avarii 0 - stins (oricare din precedentele) |
--------------------
-
-
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 9 Jun 2008, 20:06) stie careva cum se sting avariile? de aprins am inteles ca se aprind pe tasta "9"... dar cum doamne iarta-ma se sting? ca mi-am prins urechile printre taste tot incercand :-?? ![]() ![]() ![]() Poate ma bag si eu zilele astea daca o sa am timp...parca mi-a venit cheful sa ma fugaresc cu voi! ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
koldun |
![]()
|
Unde sunteti acu? Daciaclub nu-i!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MuciX |
![]()
|
eu sunt pe daciaclub daca intereseaza pe cineva
![]() |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
ASL pls
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
mda.. nu voi mai intra pe acest server se pare
This post has been edited by sonycu: 10 Jun 2008, 00:51 |
--------------------
Ex Dacia
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dat ban, tie si lu' draivar pix.
De ce? Asa am vrut... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
koldun |
![]()
|
unde sunteti onorabililor? Aia cu radaru si alte alea...?
![]() succese! |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
a picat
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
@ vis-a-vis
bravo domne.. te felicit.. ce a vrut muschiu' tau s-a infaptuit.. bravo.. |
--------------------
Ex Dacia
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
a fost odata un sv care sa oprit la 12:13 min
![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
o fost, e macar am stat si eu pe el... 15 secunde.
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
MuciX |
![]()
|
A plecat vis-a-vis. Cum facem? Jucam ceva? Alege cineva un srv?
|
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Lefese careva?
|
--------------------
-
-
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Pe la ce ora va ami adunati, ca m-as baga si eu.
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
koldun |
![]()
|
Onorabili colegi, propun sa foloim chat-ul DaciaClub seara cand vreti sa ne intalnim la un lefese. Se poate comunica mai usor despre servere si alte alea de o importanta deosebita!
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
MuciX |
![]()
|
Nu baga nimeni? Ca eu sunt singur pe daciaclub
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Rafi |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Joaca cineva?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:08 |