Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
ga!nusha |
![]()
|
||
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 12 Nov 2008, 21:45) M-am facut de bacanie ![]() In 2 saptamani maxim imi cumpar si eu o licenta. Mi se pare prea realist jocul si e pacat sa nu incerc si celalte masini si "harti". Dar am o intrebare: dupa ce cumpar licenta, o mai pot folosi inca o data la acelasi PC (dupa o formatare de exemplu)? Eu folosesc skinu asta pentru moment: Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 74.95k ) Number of downloads: 60 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
da
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() Tu ce stai aici? De ce nu intri? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca nu am licenta... pot primi vre-un setup de la alti jucatori? Daca da... atunci unde se salveaza setup-urile primite?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai Iulica, hai sa-ti zic o cioaca. Daca tu intri pt 10-15 minute pe server, n-ai sa-nveti nimic. Chiar nu conteaza unde se salveaza, le gasesti cand intri la garaj.
16 Nov 2008, 16:15: Trebuie sa aveti setat pe cutie manuala, ca sa puteti intra in cursa. E doar o protectie. Folositi Shift+G. This post has been edited by vis-a-vis: 16 Nov 2008, 16:15 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am dat drumul la toate masinile... Care mai doreste, care mai pofteste?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Veniti la juaca?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cum pot sa cumpar lincenta daca nu am card?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
http://shop.computergames.ro/distributie-d...-for-speed-key/
20 Nov 2008, 17:31: QUOTE Cum comand un produs? Pentru a plasa o comanda trebuie sa creati un cont accesand pagina de inregistrare a forum-ului ComputerGames. Acest cont va deveni pasaportul dvs. pentru toate ariile ComputerGames: site, forum si magazin online. Am incercat sa fac comanda dar nu este procesata. Ce se intampla? Pentru ca o comanda sa fie considerata valida, trebuie sa aveti completate campurile obligatorii din contul dvs. Aceste campuri contin datele dvs personale, numar de telefon cat si adresa de mail unde veti primi factura proforma pentru produsele comandate. Cum pot plati produsele comandate? ComputerGames Shop ofera clientilor mai multe metode de plata. Puteti alege sa platiti online cu cardul de debit/credit, depunere bancara sau SMS. Cum platesc prin depunere bancara? Daca doriti sa faceti plata prin depunere bancara trebuie sa plasati comanda si sa depuneti suma de pe factura in contul RO44RZBR0000060007730210 deschis la Raiffeisen Bank Vitan, pe numele Computer Games Online SRL. Depunerea o puteti face la orice filiala Raiffeisen Bank.Dupa ce ati facut aceasta depunere, va rugam sa ne transmiteti pe e-mail codul chitantei, ID-ul comenzii si CNP-ul dumneavoastra (pentru factura care fi eliberata si trimisa prin posta). De indata ce primim aceste date, va vom trimite pe e-mail CD-Key-ul comandat in maxim 12 ore. This post has been edited by vis-a-vis: 20 Nov 2008, 17:31 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Iulikk |
![]()
|
Mulumesc frumos. Am facut tot ce trebuia... ma duc maine sa depun banii
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
K k t. Nu se poate instant. Ca acuma aveam asa un impuls sa dau 99 RON.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai daca ai card, iti da instant licenta.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Dupa cum arata, e intr-adevar un joc care merita cu varf si indesat sa fie cumparat.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
N-arata cine stie ce, dar e greu de jucat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
aidi buei l-ai inchis?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
driverx |
![]()
|
Parca nu as baga cardu de credit pi net
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
De un an, nicio problema... cu cardu', zic.
Smudo, bine ai revenit printre noi. Care mai intra? This post has been edited by vis-a-vis: 20 Nov 2008, 19:04 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu ma mai dau pana la zece, incerc sa scot sub 1.34 cu XRG-ul.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
cica pan' la 10, si e 11.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Iulikk |
![]()
|
Las' ca a fost frumos in seara asta. Am si castigat o cursa
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Succesuri!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Iulikk |
![]()
|
Gata. Mi-am luat licenta
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Felicitari!
![]() I-am dat drumu'... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
Daca o sa intru iar in fibrilatie si platesc cu cardu, primesc instant licence key-ul? Sau tot in 12 ore?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
In vreo 2 minute, pana vine mailul.
21 Nov 2008, 18:40: Dar pe situl oficial, nu la computergames. This post has been edited by vis-a-vis: 21 Nov 2008, 18:40 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 02:32 |