Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu dupa ce am facut plata, am trimis un mail cu scanul de la chitanta si in aproximativ 5 minute am primit mail cu (,) codul. Am cuparat prin Computer Games.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
1.33.87 cu XRG-ul, taiat la sicana. Ma declar totusi multumit
![]() 21 Nov 2008, 22:37: Iulica, daca n-ai clacat, am facut server pe S2, dacia-club. Eu ma ard cu mucix. 21 Nov 2008, 23:46: Platit cu cardul la ei, e 110. La computergames e mai ieftin... 99. Merita deplasarea pana la banca. This post has been edited by vis-a-vis: 21 Nov 2008, 23:46 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am dat drumu' la ambele servere. Si S2 si demo. Care mai doreste, care mai pofteste!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Nu intra nimeni pe demo?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
ia-ti bre si tu licenta... e super marfa.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Joc mult prea rar ca sa dau banii pe licenta...
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
care are volan? sa imi zica si mie cum arata mufa de la pedale, sa stiu daca e un standard sau difera in functie de firma
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
La mine seamana cu una de telefon (cu 4 pini).
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
deconectat |
![]()
|
Geniusul meu are rj11 (telefonica).
Se baga cineva la o tura mica? This post has been edited by deconectat: 29 Nov 2008, 17:54 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
AV, n-ai avut pedale deloc? Ziceai ca ai un Logitech? Daca da, merg majoritatea pedalelor de Logitech. Problema e ca sunt cam proaste, in sensul ca prinderea potetiometrelor e defectuoasa. Eu le-am facut un locas special la fiecare-n parte din carcasa de CD. Vezi ca ai mufa in volan undeva in spate, seamana cu cea de la placa video pt monitor.
29 Nov 2008, 18:01: QUOTE(deconectat @ 29 Nov 2008, 17:50) Am dat drumu' la server... This post has been edited by vis-a-vis: 29 Nov 2008, 18:01 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Iulikk |
![]()
|
acum intru si eu pe serverul demo ca celalalt vad ca e inchis. haideti mai multi.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Vad ca nu se-nghesuie nimeni...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 29 Nov 2008, 18:54) AV, n-ai avut pedale deloc? Ziceai ca ai un Logitech? Daca da, merg majoritatea pedalelor de Logitech. Problema e ca sunt cam proaste, in sensul ca prinderea potetiometrelor e defectuoasa. Eu le-am facut un locas special la fiecare-n parte din carcasa de CD. Vezi ca ai mufa in volan undeva in spate, seamana cu cea de la placa video pt monitor. <span class='edit'>29 Nov 2008, 18:01:</span> Am dat drumu' la server... am avut, dar s-au rupt firele chiar inainte de mufa (e o mufa trapezoidala) acum le-am taiat si am legat direct, dar vad ca tot nu merg e ciudat ca in mufa din cutia volanului vin 5 fire, iar cablul pedalor au 4 oricum, cred ca imi iau altul si nu ma mai chinui cu asta.. |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu exista, trebuie sa mearga...
La mine in mufa sunt 7 pini. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cine imi explica si mie cum pot sa imi modific mesajele? (alea cand apas F1-F4) ca ma tot chinui aici de juma' de ora
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ai la Options-Controls sus de tot F1-F8 controls.
Poti sa mai pui tot de acolo mesaje cu Ctrl+F1-F8 si Alt+F1-F8. |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
MuciX |
![]()
|
Greseala mea
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Multam fain
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Buey, unii mai si lucra pe planeta asta. Numa' 6 ore ai avut la scoala? Temele? Le-ai facut?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Drivere, il controlam la lectii?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cred ca este cazul sa il controlam. E ora 4 si el vrea joaca deja. Deci e clar ca a sarit peste teme.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Am dat drumu' la treaba!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Iulikk |
![]()
|
Gata acum la teme. Intru pe la 8-8 jumate cred.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Ielou! Unde sunteti onorabililor? Ma invart de unu' singur...
![]() ![]() LE: io-s la amarasteni! ![]() This post has been edited by koldun: 2 Dec 2008, 18:14 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
driverx |
![]()
|
Probabil si pa servaru' ala pentru oameni bogati.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ba, da pe ce servar intrati voi bre?
|
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
2002 europa membru cooperant
|
|
deconectat |
![]()
|
Am intrat si eu la amarasteni, nu era nimeni si am iesit...oricum imi merge lfs-ul ca dracu' aici...
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 23:19 |