Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca reusesti sa intrii-n joc!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu e nimeni pe server
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bre Koldun... daca ai rabdare inca vre-o ora si daca mai e deschis serveru o sa intru eu. Momentan nu pot sa intru (am treaba la PC).
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Cel mai bun scor al meu din taste ...
This post has been edited by AR-18-MOS: 14 Dec 2008, 14:42 Attached File(s) |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Totusi, cum sa scot asa timpi din tastatura? Am incercat o gramada de setup-uri, m-am dat zeci de ture, si mai jos de 1:38 cu greu am ajuns.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
practice makes perfect
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Exact, cateva ore pe zi de invarteala, dupa ce in prealabil ai studiat diverse reluari.
14 Dec 2008, 18:36: QUOTE(Iulikk @ 12 Dec 2008, 16:00) De pe situ' LFS: We are pleased to announce that we plan to release the new VW Scirocco in Live for Speed during the week ending Friday 19th December. You will need an S1 or S2 license in order to drive the Scirocco when it is released. More information next week! - LFS Developers PS: abea astept ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 14 Dec 2008, 18:36 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Iulikk |
![]()
|
vis-a-vis bre...dupa ce apare "volsvagănu" (la sf saptamanii cica in jur de 19 dec) mai dai si matale drumu la serveru de S2 sa ne invartim o leaca cu el
![]() Cum fac sa ma holbez la o reluare? Explicati ca la prosti va rog. This post has been edited by Iulikk: 14 Dec 2008, 22:09 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Pai licenta ai ?
|
--------------------
Ford
focus
|
Iulikk |
![]()
|
Doa
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vin acum.
P.S.: Ce joc gay! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
intru si eu..daca nu se ia curentul a 7a oara
![]() |
--------------------
Ford
focus
|
vis-a-vis |
![]()
|
Dezmembrari?
1cl09.jpg QUOTE(Iulikk @ 14 Dec 2008, 21:57) vis-a-vis bre...dupa ce apare "volsvagănu" (la sf saptamanii cica in jur de 19 dec) mai dai si matale drumu la serveru de S2 sa ne invartim o leaca cu el ![]() Cum fac sa ma holbez la o reluare? Explicati ca la prosti va rog. Mai ai de asteptat ![]() QUOTE Hello Racers. We are sorry to have to announce that the VW Scirocco will not be released this week as planned. Unfortunately we are unable to continue working into the following week, and it has turned out impossible to reach the required standard in the time available. Interesant insa e asta: QUOTE Our aim is to make the Scirocco our first car with very limited setup options. The plan is to make it have only the setup options that are readily available on a real road going Scirocco, for example tyre pressures and toe settings. This will mean that the racing should be closer than usual and rely on driver skill, without the need to search for the best setups. Of course this means we need to get the setup as good as possible so it is comparable with the real car. Vor fi masini aproximativ egale, fara seturi care mai de care, doar maiestria pilotului conteaza ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 16 Dec 2008, 12:41 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da da am citit.... naspa... sper sa il lanseze cat mai curand:(. Dar decat sa lanseze acum o masina plina de buguri... mai bine mai asteptam o luna.
Ce gamepad recomandati pt LFS (luati in considerare ca sunt paralel inntr-ale gamepad-urilor)? In afara de Logitech Dual Action. This post has been edited by Iulikk: 16 Dec 2008, 20:20 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
visavis asa e ca baga ABS in versiunea urmatoare? pentru xfg xi xrg
This post has been edited by ArtVandelay: 17 Dec 2008, 12:47 |
--------------------
Ford
focus
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai e si acum, ii zice HelpBrake
![]() 17 Dec 2008, 13:09: QUOTE(Iulikk @ 16 Dec 2008, 13:13) Ce gamepad recomandati pt LFS (luati in considerare ca sunt paralel inntr-ale gamepad-urilor)? In afara de Logitech Dual Action. Ce dracu' te mai complici? Ia-ti volan si basta... Gamepad... auzi ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 17 Dec 2008, 13:09 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Iulikk |
![]()
|
Volan... inca nu imi permit (am si alte cheltuieli destul de mari) si decat sa dau 1 mil pe un volan si sa nu fie bun de nimic, mai bine mai astept cateva luni (2-3) si imi iau unul bun.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai si decat un gamepad, mai bine-ti iei un maus ca lumea si joci cu el pana iti iei volan... parerea mea...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
ia-ti volan..si cu cel mai ieftin tot e mai fun decat cu mousul..apoi cand vrei unul mai bun il vinzi
|
--------------------
Ford
focus
|
vis-a-vis |
![]()
|
Sa aibe totusi Force Feedback, nu vibratii
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Da, sa nu fie nici cu arcuri, ca am avut eu unul si s-a decalibrat.
Alea cu motorase se mai pot calibra. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Gizas craist.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Art, ceva interesant pt tine, si nu numai
![]() Set pedale prin USB... clubsport_pedals_USB_00.jpg Oi avea loc intr-un d-asta? ![]() 2lyfyq.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 17 Dec 2008, 17:44 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 17:13 |