Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
Smudo |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pana la urma am luat Thrustmasterul http://www.dol.ro/produse/ELE430988FB8F3A9...%20Feedback.htm cu 250 RON dintr-un magazin din Vaslui, numai ca nu merge FF-ul
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Gata, am rezolvat. Driver nou de pe situl lor si merge! Acuma tre' sa vad cum e cu setarile ca n-am mai pus laba pana acu' pe ff
![]() ps. Ce ma bucura e ca pe topicu' asta, eu centrez, eu dau cu capu'. Lasati caltabosii si treceti la joc! LLE: De ce franeaza cand iau piciorul de pe acceleratie (nu-i vb de frana de motor, ci frana frana, cu stop aprins)? La ce setari tre' sa umblu? |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(M@nuel @ 27 Dec 2005, 14:26) Gata, am rezolvat. Driver nou de pe situl lor si merge! Acuma tre' sa vad cum e cu setarile ca n-am mai pus laba pana acu' pe ff ![]() ps. Ce ma bucura e ca pe topicu' asta, eu centrez, eu dau cu capu'. Lasati caltabosii si treceti la joc! LLE: De ce franeaza cand iau piciorul de pe acceleratie (nu-i vb de frana de motor, ci frana frana, cu stop aprins)? La ce setari tre' sa umblu? La calibrare. Recalibreazal...se pare ca acum pedalele indica o valoare negativa cand ambele pedale sunt in punctul mort, so jocul ia asta ca pe o frana. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Manuel |
![]()
|
Multumesc, era din control panel. Aveam pedalele setate pe axe separate, in loc de "combined". BTW, pt. proprietarii de Thrustmaster, a aparut driver nou pe site : http://ts.thrustmaster.com/eng/index.php?p...2&pid=178&cid=1
In alta ordine de idei, am facut server [RO]DACIACLUB si ma invart singur :-( |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sincer, eu m-am plictisit de jocul asta. Plus ca uneori atmosfera devine uneori insuportabila din cauza unora care cred ca le stiu pe toate si mai cred ca li se cuvine orice. Treaba nu sta chiar asa. Prefer sa nu mai joc, decat sa accept infantilismele unora. (acest pamflet este adresat unei singure persoane si trebuie luat ca atare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Intradevar, poate deveni boring. Dar poti face lucruri interesante si in single player. Macar acolo stii ca daca iti pui 10 oponenti AI, de la aia nu poti cere mult daca intra in tine fiindca algoritmul lor pur si simplu ignora ce e in fata lor, ca esti tu, sau alt AI, chit ca masina li se face varza. De la ei nu poti cere mult, dar de la alti oameni exista alte pretentii. E pacat ca rar gasesc server unde exista oameni care STIU ce e aia agresivitate si lupta pentru pozitie, DAR STIU ce e aia si respect pentru cursa si stiu ce e aia FAIR-PLAY si nu singura lor regula care le guverneaza in cap....."eu intru, chit ca ma urc peste altii cu orice pret". Chiar e pacat, ca o cursa cu oponenti oameni ar trebui sa mult mai interesanta. Si este..in rare ocazii.
Macar AI-ul nu te ia cu "Sugi beeep" |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Manuel |
![]()
|
Stiti cumva de unde se poate cumpara jocul asta? Am cautat prin magazinele virtuale dar nu l-am gasit nicaieri.
vis a vis, baga-ti mintile-n cap ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(M@nuel @ 29 Dec 2005, 14:50) Stiti cumva de unde se poate cumpara jocul asta? Am cautat prin magazinele virtuale dar nu l-am gasit nicaieri. vis a vis, baga-ti mintile-n cap ![]() Pentru a cumpara: https://www.liveforspeed.net/?page=shop |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.751 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Dansu' betivanilor este din nou UP&RUNNING
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
i'm online
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar nu poti juca online, decat demo-ul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 29 Dec 2005, 18:24) oare?eu de acolo l-am luat si am jucat online pe serverele de mai sus,l-am stresat rau pe Marty.... Da-mi mp si-l iei de la mine Edit crcak de s2 gasiti la http://crackspider.net/---- atentie la virusi This post has been edited by RamboX: 29 Dec 2005, 21:14 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Manuel |
![]()
|
[RO]DACIACLUB ( Blackwood) online
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa va fie rusine cu topicul asta
![]() Pazea ca vin !!! ps. bai, pe pedalele alea se apasa cu stangu, cu dreptu' sau cu amandoua ? This post has been edited by cosmin_m: 30 Dec 2005, 16:24 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Ti-as zice eu ca se apasa cu piciorul din mijloc, da' nu spun ca-mi iau warn, in cel mai bun caz.
Raspuns: io nu stiu cu care, pentru ca n-am volan. ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce sa iei warn domnu' Smudo ? Ca asta e compliment, nu atac la persoana
![]() Serios acum. Daca apas doar cu dreptul, pana imi mut piciorul ies de pe circuit... |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cu piciorul din mijloc actionezi frana de mana ! =))
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Manuel |
![]()
|
QUOTE(cosmin_m @ 30 Dec 2005, 16:22) Dupa lecturarea primelor zece pagini cei de la bestcopmuters au scapat de asta: http://www.bestcomputers.ro/cod/500004827/...ce-FeedBack.htm: Pazea ca vin !!! ps. bai, pe pedalele alea se apasa cu stangu, cu dreptu' sau cu amandoua ? Uelcom tu za clab ![]() ![]() Acceleratia o apesi cu dreptul, frana cu stangul. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
cosmin_m |
![]()
|
L-am luat deja
![]() Tie ti se intampla sa NU se centreze sau dupa ce intri prin garduri sa se descentreze ? Ca ma enerveaza rau... |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Manuel |
![]()
|
Nu se centreaza in Windows sau in joc? In Windows n-are voie. Apasa pe MODE astfel incat ledul sa fie rosu si se centreaza singur. Trebuie sa faci calibrare si in joc: "Recalibrate axes" apoi "Calibration Lock" --> YES.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
On line nu joaca nimeni?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Manuel |
![]()
|
Eu, in 10 minute. Da' pe asfalt.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Fa tu serveru', ca eu sunt in 'deplasare' si sunt bagat prin router si n-am reusit sa configurez serveru' meu.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Manuel |
![]()
|
OK. [RO]DACIACLUB online!
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:37 |