Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
Smudo |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
N-aveti stofa! Cel mai suparat pa viata a fost DirverX de se postase ca proasta-n tirg exact pe trasa ideala, undeva sa nu-l vezi. Si se mai si plingea ca-i sare butonu' de la avarii cind se mai infigea cite unul cu 180 in spatele lui.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Geo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
Haideti, ceva doritori in seara asta ?
|
--------------------
Chevrolet
Aveo
2006, Platinum Drive safe !
|
|
Geo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
Haideti sa incercam sa ne strangem mai multi in seara asta... lasati animozitatile personale deoparte, si sa incercam sa facem o cursa buna.
Am vorbit cu baietii de la LFS Romania, si am stabilit la ora 20:00, astazi 31.01.2006. Incercam sa fie cat mai des, si in weekenduri sigur. Intrati si pe forumul LFS Romania, in caz ca mai apar detalii, le gasiti acolo. P.S. Nu interpretati acest post ca pe o reclama ! Doresc pur si simplu sa avem un loc un sa ne intalnim, sa stabilim o cursa, si sa ne cunoastem mai bine. Vreau doar sa ne distram si sa facem curse frumoase ! This post has been edited by Geo: 31 Jan 2006, 14:47 |
--------------------
Chevrolet
Aveo
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pe ce server?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Geo |
![]()
|
Din nou spun, nu fac reclama, vreau doar sa fie clare lucrurile : intrati pe http://www.lfsromania.lx.ro, pe forum (link direct http://www.lfsromania.3xforum.ro/index.php). Acolo se vor pune "la cald" informatiile (server, parola, jucatori, ore, zile, etc.)
Acum, ca este prima data, voi spune aici serverul si parola : Server : www.lfsromania.lx.ro Parola : motoreta21 |
--------------------
Chevrolet
Aveo
|
|
Smudo |
![]()
|
Vedeti ca daca ma supar intru si eu. Adica s-alege prau' de joaca voastra.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Da, da... si eu, si eu! The crashmaster!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ti-ai tras volan?
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, am pus mausu pe axe. Am vrut sa vad cum e cu acceleratie progresiva.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
Smudo |
![]()
|
Cum pui mausu pe axe? Ca l-as pune si eu.
Asta seara, vreo cursa... ceva? Ca aseara am nimerit tomnai la firșitu' scandalului... ăăăă al cursei adica. |
--------------------
x
x
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Smudo |
![]()
|
Merci de poza vis-a-vis, o sa ma uit sa vad cum il fac si pe-al meu la fel. Deja vad ca am facut progrese dupa ce-am luat setup-ul de la Muttley (lu' care ii si multumesc cu ocazia asta), si am ajuns la un PB de vreo 1:42.
In schimb, aseara m-am confruntat cu o super-mare problema: io nu stiu pe ce am apasat si am facut jocul in asa fel incit se vede si bara de jos de la computer, aia gri unde e start-ul in stinga si ceasul in dreapta... si pot minimiza fereastra cu jocul sau maximiza... dupa cum am chef. Eh, si tot jucindu-ma eu cu mausu cred ca ajungeam cu sageata pe extremitatea de sus, adica pe bara de sus a ferestrei, cind puneam frina (clic dreapta) dadeam exact pe bara, mai apasam eu in disperare pe vreun buton sa dau si in frina de motor, si asa am reusit uimitoarea performanta de a ma da singur afara (ca jmecheru') de 2 ori de pe joc. Asa incit la ultima aruncatura m-am acrit eu de mine si-am renuntat sa mai intru iar, mai ales ca trebuia sa merg si la culcare. In rest a fost totul ok. Intre bare: cum dracu' fac iar jocul sa nu mai vad bara aia de jos si sa nu mai am posibilitatea sa ma dau singur afara in caz ca-mi ajunge iar sageata (sau cursoru') sus de tot? Sau e din cauza ca eu mergeam deja prea bine, jocu' nu ma recunostea (deh, stia ca-s varza de obicei) si ma dadea el dinadins afara? E vreun antivirus de-al jocului? ![]() P.S: asta-seara se mai intimpla ceva? |
--------------------
x
x
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca acum s-au incins oamenii. Am ajuns si eu la un PB de 1:37:80.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
poate n-are, o fi intretinut de altii
This post has been edited by St: 2 Feb 2006, 23:16 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(Smudo @ 2 Feb 2006, 19:36) Merci de poza vis-a-vis, o sa ma uit sa vad cum il fac si pe-al meu la fel. Deja vad ca am facut progrese dupa ce-am luat setup-ul de la Muttley (lu' care ii si multumesc cu ocazia asta), si am ajuns la un PB de vreo 1:42. In schimb, aseara m-am confruntat cu o super-mare problema: io nu stiu pe ce am apasat si am facut jocul in asa fel incit se vede si bara de jos de la computer, aia gri unde e start-ul in stinga si ceasul in dreapta... si pot minimiza fereastra cu jocul sau maximiza... dupa cum am chef. Eh, si tot jucindu-ma eu cu mausu cred ca ajungeam cu sageata pe extremitatea de sus, adica pe bara de sus a ferestrei, cind puneam frina (clic dreapta) dadeam exact pe bara, mai apasam eu in disperare pe vreun buton sa dau si in frina de motor, si asa am reusit uimitoarea performanta de a ma da singur afara (ca jmecheru') de 2 ori de pe joc. Asa incit la ultima aruncatura m-am acrit eu de mine si-am renuntat sa mai intru iar, mai ales ca trebuia sa merg si la culcare. In rest a fost totul ok. Intre bare: cum dracu' fac iar jocul sa nu mai vad bara aia de jos si sa nu mai am posibilitatea sa ma dau singur afara in caz ca-mi ajunge iar sageata (sau cursoru') sus de tot? Sau e din cauza ca eu mergeam deja prea bine, jocu' nu ma recunostea (deh, stia ca-s varza de obicei) si ma dadea el dinadins afara? E vreun antivirus de-al jocului? ![]() P.S: asta-seara se mai intimpla ceva? Cu Shift + F4 maresti pe tot ecranul sau micsorezi in fereastra. Ca sa te poti juca si in fereastra fara sa-ti iasa cursorul afara, trebuie sa ai asta pe "yes": pseudovolanmic.JPG si apoi dai Ctrl+C QUOTE(Marty @ 2 Feb 2006, 20:04) Am si nu am. Sunt liber profesionist, fac mobila la comanda si momentan n-am de lucru. (daca imi gasiti clienti, comision 10% ![]() QUOTE(St @ 2 Feb 2006, 23:15) Aproape ca ai dreptate ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Dupa mult scandal avut cu tastatura... am reusit sa cobor sub 1:35!
![]() Attached thumbnail(s) sub_34____.JPG ( Size: 155.25k ) Number of downloads: 48 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Manuel |
![]()
|
Pai dac-ai jucat cu Nicoleta Luciu... cum naiba...
Felicitari! ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Thanx, trebuia sa fii vazut, dup-aia s-a alaturat grupului Pamela Anderson si, din intamplare, mai era nu stiu ce scandinav cu numele princess nu stiu cum... Server de fete era acolo
![]() PS: Nicoleta-i data naibii, scoate niste timpi excelenti (airbagurile suplimentare cred ca-i dau incredere)... ![]() This post has been edited by Muttley: 7 Feb 2006, 16:56 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Nimic deosebit , doar vreau sa imi fac reclama la forum : http://www.lfs.3xforum.ro/ .
ps : Trimite 3 capace de sicriu si poti castiga o excursie pe lumea cealalta!! razuieste ceara de pe 3 lumanari si trimite sms la 1421 si poti castiga o inmormantare gratuita la paris!!! |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Geo |
![]()
|
Sa-mi bip ceva cu Dansu' Betivilor... mai bine nu-l mai tineti daca merge ca un cenzurat. Am intrat in seara asta, si de 3 - 4 ori m-a dat afara, nici macar nu reusesti sa faci doua ture pe el.
Lasati textele la adresa altora (se stiu ei care) si faceti si voi o treaba, daca tot va dati "buni". |
--------------------
Chevrolet
Aveo
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Alo!
Afara ninge si toate conexiunile merg ca atare. Ala e serveru meu si il tin benevol pt cei ce vor sa intre, daca nu-ti convine, nu te obliga nimeni. N-am nici o obligatie si nici un beneficiu, asa ca mai subtire cu frustarile. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
catalin_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 2 Joined: 10 February 06 ![]() |
asa e geo. stao frate, intre ai tai. nu cred ca ai primit vreodata "lost connection to host", sau ti-a vorbit cineva urat...
din cate stiu eu, de fiecare data ne-am distrat fain...so, de ce o schimbare? decat cu toate acriturile, si arogantele de pe altundeva... This post has been edited by catalin_: 14 Feb 2006, 00:25 |
--------------------
dacia
1300
- -
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
O fi luat virusu de la mine
![]() Serios acuma ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar mai pe dupa-amiaza.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Haideti copii pe macadam.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:57 |