Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
eu am scos 1.42 cel mai bine cu buburuza si am volan
![]() am vro sansa cu voi ? ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
vizavi |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 4 Joined: 27 June 06 ![]() |
Da-i pe multiplayer si hai pe Dansu' Betivilor... cred ca ne spargi pe toti...
Eu am scos cel mai bine 1.44 ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Du-te tare, era 1:44:97. Sau nu-ti place sa-ti dea cu rest?!?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vizavi |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 4 Joined: 27 June 06 ![]() |
Hai fa-ma de ras acum!
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
cum intru pe serveru pe care jucati voi ? eu dadui la multyplayer si imi aparu o lista de servere si intrai la nimereala erau doi tipi care se intreceau de mama focului si eu pe mergeam in sens inversi si buff frontal . sarcii cred ca isi dadura seama ca sunt roman..
![]() intrau la boxe si ii asteptam iar,scoateam din viteza si turam motoru sa se sperie ![]() cam asa arata masina ![]() t15378_masina2.JPG t15379_masina1.JPG deci cum intru pe serveru vostru sa imi explica cineva si mie , promit ca merg ca omu ![]() This post has been edited by sefu_alx: 28 Jun 2006, 02:09 |
--------------------
x
y
2009
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
IAr v-au apucat dracii, ma? Eu am dezinstalat jocu' si am impachetat volanu' la loc.
Sefu_alx, frate, ne rupi cocoasa, sa dea dracu'!!!! Eu sub 1.45:30 n-am reusit sa scot pina acum. Si asta e un timp destul de bun, eram singuru' care ma mai tineam dupa vizavi!!!! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Hmmm.....la ce ora va mai dati pe dansu betivilor?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ok, gata, nu mai rezist , ce naiba joc e si ce versiune ca am cautat live for speed de m-am uscat si n-am gasit decat o versiune foarte veche.
Nu de alta da chiar va trebe niscaiva talente innascute pe pista acolo sa, mai ales ca sunt iarasi la perioada la care ma cred fitipaldi. |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Site-ul oficial este http://www.liveforspeed.net/. Primul in cautarea cu Google dar tu probabil ca ai cautat in pagini aurii
![]() Diseara pe la 10-11 vin sa joc si eu. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
SI daca ii dau "Try it" ce versiune imi downloadeaza? se poate juca cu aia? ca nu am chef de "Buy Online"
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci va desfid!!!! Abia ma reapucasem de CS si impachetasem volanu'....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Geo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
Haideti ca bag si eu diseara, am mai jucat in ultima vreme, dar n-am mai gasit serverul betivilor...
Ce naiba tot ziceti voi de 1:40 si ceva ? Marty ? Eu mi-aduc aminte cand jucam cu voi ca scoteati in jur de 1:38... eu cel mai bine am bagat un 1:33... |
--------------------
Chevrolet
Aveo
2006, Platinum Drive safe !
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Se descarca jocul de la http://www.liveforspeed.net/?page=downloads&which=full
In varianta "Demo" nu ai decat 3 masini si un circuit. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeule , cand te gandesti ca astazi aveam de spalat niste rufe cu care tocmai am venit de pe munte (stau la inmuiat de 2 zile) da le dau gata repede si ma apuc de antrenamente pana diseara
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
am o problema....cu versiunea asta noua imi arata f putine servere
![]() probabil ma stiti ca am jucat cu voi...cu ce mai jucati acum?? |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
voi aveti licente???
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu, dar nici nu avem nevoie ca sa ne putem juca chiar onlain. Licenta iti face unlock la restul masinilor si la inca cateva piste.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
poi...ziceti-mi si mie cum sa fac sa vad iar multe servere pls
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
driverx |
![]()
|
Nu poti vedea mai multe daca NU sunt mai multe.
Deocamdata atatea sunt cu noua versiune T |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Geo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
Stai asa, driverx... eu am versiunea U... voi sunteti mai in urma, cu T ?
Vis-a-vis are server tot pe T ? Ca daca-i asa... eu n-o sa pot intra ... ![]() |
--------------------
Chevrolet
Aveo
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
pai...si la voi e la fel?
tot atatea sunt? ca eu nu am mai jucat pe dans de 1 luna |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
driverx |
![]()
|
Geo
Eu am T (parca). Exista si U? ![]() ![]() Ia sa imi mut eu dioptriile putin pe saitu lor. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Damn, exista versiunea U. Iar trebuie sa downloadesc.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
Mai, noi mergem cu ultima versiune, T, U, Ț, habar n-am, cert e ca pneurile-s mazgalite-n alb.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
Ete
This post has been edited by Muttley: 28 Jun 2006, 13:44 Attached thumbnail(s) serverele_la_ora_14_39.JPG ( Size: 133.99k ) Number of downloads: 82 home.JPG ( Size: 75.25k ) Number of downloads: 67 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
Deci....pana la urma pe ce versiune jucam? Ca dupa aia unii o sa caute disperati pe servere si o sa creada cas prea beti de nu gasesc dansu betivilor.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Geo |
![]()
|
Man, pai se poate intra pe server T cu versiune mai noua, U ? Vezi ca toti de pe acolo au trecut pe U...
|
--------------------
Chevrolet
Aveo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:00 |