accident spectaculos pe Giulesti
![]() ![]() ![]() |
accident spectaculos pe Giulesti
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 21 Nov 2005, 12:07) Smiley, Te intreb si io ceva: Daca era masina ta in locul dubei - mai spuneia asa ceva? Daca ala cu BMW-ul ar fi circulat regulamentar, adica respectand limita legala (50) nu cred ca o patea in halul asta. Deci concluzia: E VINOVAT. Ca daca are pile o sa iasa cu basma curata- asta e alta mancare de peste, dar el e principalul vinovat! Multi pustani se cred schumacheri cand se vad la volanul unui bmw... ............... nu stiu ce as fi zis daca era masina mea acolo. eu nu parchez pe partea carosabila ![]() dar nu cred ca m-ai inteles: eu nu sustin ca soferul bmw-ului e nevinovat. probabil ca e vina lui. dar de aici pana la a-l face tigan, baut, pustan etc ...e cale lunga. |
-------------------- |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pentru mine soferul BMW'ului este complet NEVINOVAT. De vina sunt autoritatile care nu-si fac treaba. Probabil omu' nu e sanatos, deci nu are nici o vina. Asadar cine e vinovat ? POLITIA ROMANA ca i-a dat permis.
Si cu totii stim ca nu e nici primul nici ultimul. Soselele sunt pline de kamikaze de-astia. Si Politia sforaie si se face ca nu-i vede. Later edit: In afara soferii beti la volan, mai sunt cei drogati. Vinerea, sambata noaptea, dupa 2 extacy se urca la volan si alearga cu 200 prin Bucuresti. Cand ii opreste Garcea, le baga fiola in gura, care nu arata nimic. Garcea nu stie cum se identifica o persoana drogata. Daca Politia si-ar face treaba si nu ar sta de vrajeli ieftine, gen control RAR, sau amenzi pentru lipsa triunghiului reflectorizant...sau ai ca mers cu 65 in loc de 50... Mi-am mai adus aminte ceva... ![]() Le-au dat si radare care te iau din miscare, te filmeaza....tot degeaba...aceeasi idioti au ramas... Ungurii au cea mai tare masina de politie Opel Astra din 95, in rest numai LADA Niva....si nimeni nu-si permite sa alerge in Ungaria... This post has been edited by andu911: 21 Nov 2005, 17:24 |
--------------------
-
-
-
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Andu, veneam dinspre Sarata Monteoru, la intersectia cu Buzau-Ploiesti(Merei) ma opreste garcea. Eram cu un golf GTI 16V lovit. Spun lovit, pentru ca am fost lovit in c.u.r. de un putoi! "Aveti constatarea"? Eu zic "nu inca". "Atunci va retin talonul!"
Stai tata, ca sa vezi, o fi si o pati, bla, bla, bla, da nu-mi lua talonu' ca eu sunt din Buc. Nu merge cu "ceva"? Am casa la 300m de postul vostru... Ii dau 500 000 lei, el face o criza scurta si-mi spune: "daca veniti mai des pe aici, va rog sa-mi aduceti doua, trei cutii cu dischete, ca trebuie sa le cumparam din banii nostriii"!!! Cand am avut drum pe acolo, m-am oprit si i-am dat unui politist dischetele. Nu va pot spune ce fata a facut! Erau niste copii, carora nu le venea sa creada ca o persoana isi poate tine promisiunea!!! ![]() p.s. mi-a dat amenda de centura ![]() This post has been edited by alex275: 21 Nov 2005, 21:12 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
cosmin1979 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 15 November 05 ![]() |
Smecher cu BMW
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Nova
- B-35-___
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 21 Nov 2005, 17:08) Later edit: In afara soferii beti la volan, mai sunt cei drogati. Vinerea, sambata noaptea, dupa 2 extacy se urca la volan si alearga cu 200 prin Bucuresti. Cand ii opreste Garcea, le baga fiola in gura, care nu arata nimic. Garcea nu stie cum se identifica o persoana drogata. Ba au inceput sa stie. Cand observa ceva "suspect", au dreptul sa te duca la IML, sa-ti "dea drumu' la sange" |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eeeeeeee tu crezi ca sta Garcea sambata seara sa lase spaga si sa se plimbe cu lumea pe la IML ?
![]() Haide mai... Exista niste aparate care nu sunt foarte scumpe. Alea se pun in fata ochilor si arata daca ai consumat sau nu...in functie de dilatarea pupilei... |
--------------------
-
-
-
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Am si eu o intrebare modelul acesta nu avea airbags findca nu ma vazut nimic in poza.
Si inca un lucur eu nu inteleg de ce arata la televizor, la stiri, in fiecare zi zice de un accident! Am satelit si vad programe Romanesti aici si ma uit la stirile din Romania si la acestea Americane si aici foarte rar vorbeste de un accident la stiri. ![]() |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
andu911 |
![]()
|
Daca televiziunile n-au bani, o tin aiurea cate 1 ora pe stiri...stirile nu costa cat costa un film spre ex....sau o emisiune interesanta, care si aia costa bani....nu vorbesc de tentative gen "Ciao Darwin"
![]() Dar ce mari evenimente se petrec in Rom ca sa aiba cu ce sa umple o ora ? Jumatate de ora comenteaza ce-au mai zis Tariceanu si Basescu, iar cealalta jumatate cine pe cine a mai omorat si ce accidente s-au mai intamplat. gata ca imi sterge lumea postu, sunt prea offtopic ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(My Berlina @ 23 Nov 2005, 03:18) cred ca avea din cauza ca accidentul n-a fost frontal a sarit doar airbagul lateral de pe dreapta. asta se gaseste in scaun, in partea dinspre usa. dupa cum vezi in poze, scaunul din dreapta e facut praf. |
-------------------- |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
QUOTE(My Berlina @ 23 Nov 2005, 02:18) ma uit la stirile din Romania si la acestea Americane si aici foarte rar vorbeste de un accident la stiri. din 2 mitove: 1. romanul e din fire mahalagiu si amator de povesti cu omoruri, batai, violuri, etc. Probabil se simte mai norocos si mai multumit de propria existenta atunci cand vede ce li se poate intampla altora mai putin baftosi. 2. americanii sunt campioni la denial, musamalizare si la a polei mizeria in ambalaje frumoase. de aia unele filme sunt modificate special pentru ei, de aia au inventat limbajul de lemn politically correct gen "african-american", "secondary caregiver", etc... Probabil considera in naivitatea lor ca daca inchid ochii si refuza sa priveasca ororile in fata, acestea nu-i pot atinge. |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(bertro @ 23 Nov 2005, 11:27) 1. romanul e din fire mahalagiu si amator de povesti cu omoruri, batai, violuri, etc. Probabil se simte mai norocos si mai multumit de propria existenta atunci cand vede ce li se poate intampla altora mai putin baftosi. Aici, cu scuzele de rigoare, inclin sa nu-ti dau dreptate! Nu stiu cat e de amator romanu' de povesti cu crime si violuri, dar stiu ca singura solutie sa aduci romanu' pe calea cea buna, este sa-i arati ce fac concetatenii lui! Cand pleci la drum lung si intalnesti un accident cumplit, iti mai arde o buna bucata de drum "s-o calci"? Daca numai asa poate fi "stavilit" romanu', tot inainte! p.s. Asta nu inseamna ca reporterii nu alearga dupa senzational. Asta le e meseria... |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Azi, chiar in fata mea, intersectia dinainte de trecerea peste calea ferata de pe Baicului spre Doamna Ghica.
In fata mea, venind din stanga: camion de transport bauturi carbogazoase. Il las sa treaca, oricum era aglomerata intersectia. Tot din stanga, in spatele camionului, venind cu 30km/h: Ford Transit (cred, sau camioneta asemanatoare). Pe asta nu aveam de gand sa-l las sa treaca. Camionul din fata mea trage stanga (semnalase de nu stiu cand asta) ca sa imi intre in fata (avea loc destul). Fordul nu incetineste deloc si intra ca berbecul cu 20km/h in coltul din stanga al camionului. ZBAAAANG! Si parca era de Revelion, asa curgeau cioburi din farurile si toate elementele de sticla de pe Ford... ![]() Ala din camionul din fata mea era cam: ![]() Ala din Ford era cam: ![]() Io eram cam: ![]() Ma gandesc ce se intampla daca se grabea un pic camionul din fata, eu nu-l lasam sa treaca pe ala cu Fordul, si intra in mine... (mai aveam 2 metri pana la locul accidentului). Accident mai stupid ca asta, rar am vazut! Cred ca i-a alunecat piciorul pe acceleratie aluia cu Fordul, altfel nu-mi explic!! Si-uite-asa isi incepe omu' dimineata: doi la Politie pentru constatari, si unu' amuzat tot drumul de ce accidente stupide se pot intampla!* *zic: Ford, da' putea foarte bine sa fie orice alta camioneta din asta alba si mare, n-am avut timp sa vad ce marca e, eram prea preocupat sa ma strecor pe langa camionul busit din spate... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
@maddan
ce faza buna ![]() |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
azi la intersectia de la Universitate, venind dinspre Sala Palatului, un foarte artistic carambol, sau daca vreti biliard cu trei masini care au intrat in intersectie pe verde si deh, ghinionu' naibii e si trecerea de pietoni la care tre sa opresti.
Booon...opreste unul, opreste al doilea si al treilea cred ca era cu gandul la femei. Au facut poc! POC!. Faza misto e ca era organul in intersectie, la vreo 30 cm de intriga actiunii. A ramas masca saracu ![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ala nu era de pe forum, ca de, noi am discutat problema
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
FuRsEc1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 11 November 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova 2003
- NFSMW
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(costi @ 20 Nov 2005, 19:36) De acord. Pentru multi visatori un BMW din ala e "copilu' lu' Porsche". Daca e unul care traieste afara si e masina lui cu care a mers in Ro, atunci chiar ca nu il inteleg cum poate sa conduca (,) ca sa ajunga cu masina in groapa aia. De aia inclin sa cred ca a fost unul care a venit aici doar sa-si ia masina aia si s-a intors cu ea in Ro, si pina o vinde sau dracu stie ce face cu ea s-a gindit sa faca si el niste fite ca sa-l vada lumea ca e smecher. QUOTE(My Berlina @ 23 Nov 2005, 02:18) Sint aproape sigur ca modelul ala nu are airbag (ma refer la anul de fabricatie, am impresia ca e pina in '94). Din '93 parca (si pe unele echipari mai bune din '92) s-a pus airbag pe ele. Iar volanul ala e pus de regula pe primii 3 ani de fabricatie, si nu are airbag in el. Exact asa arata BMW-ul pe care l-am avut (si tot negru, frumusete de masina) pina anul asta, e o masina super de condus si de controlat, eu spun ca greu poti sa faci accident cu unul din ala daca ai cit de cit idee de condus si nu esti chiar kamikaze. Ca fost posesor de masina din aia, i-as oferi nota 10 pentru tot ce ofera atunci cind o conduci (placere la condus, confort, portbagaj, consum) si nota 2-3 pentru cind mergi cu ea la service. Ca sa concluzionez, parerea mea e ca e vina soferului 100%, si spun si de ce. Era in oras, da? Care e limita de viteza? Ca altii merg si cu 120, sa fie sanitari. Si mie mi se intimpla aici sa merg in oras in zone de 30 cu 80 km/h, dar daca fac accident eu sint 100% vinovat. Nu-i gasesc nici o scuza aluia. Sa nu se inteleaga ca spun "asa-i trebuie! sau "sa dea d-zeu sa crape in urmatorul accident", pentru ca nu ma pot bucura niciodata de raul altuia. Atita doar ca omul e vinovat la faza asta. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 23 Nov 2005, 02:13) Exista niste aparate care nu sunt foarte scumpe. Alea se pun in fata ochilor si arata daca ai consumat sau nu...in functie de dilatarea pupilei... alea vad doar daca ai pupila dilatata, lucru care nu se intampla in toate cazurile de substante interzise...asa ca Garcea trebuie sa te conduca la IML sa-ti faca un set complet de analize ca sa vada cu ce esti "drogat"...sunt putine categorii de persoane care stiu cat costa un test complet antidrog (enorm!)... asa ca varianta asta se aplica numai in cazuri extreme!!! PS: am un amic sofer profesionist, care are o boala ciudata, un fel de epilepsie foto-stimulata...el ia din casa a 2-a fenobarbital...de atunci nu a mai facut vreo criza...totul e ok! asta spus si de medici...e sofer de tir! problema e ca daca il testezi, medicamentul apare in sange ...dar pt el nu e periculos...s-a obisnuit organismul, nu-i da somnolenta, reflexe intarziate, etc...dar daca altul ia acest medicament adoarme la covrig.... acest subiect e unul delicat, la care nici macar popoarele cu un nivel mai ridicat de trai nu-i pot da de capat ![]() This post has been edited by anpop: 26 Nov 2005, 13:25 |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
cu circa 15 metrii inainte de unde a fost parcata duba este o groapa chiar in statia de autobuz , intre refugiile de tramvai, posibil sa fi dat in ea si sa fii scapat controlul volanului
|
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
hai ca tii cu ursul !
eu trec pe acolo de cel putin 3-4 ori pe saptamina si nu m-a "furat groapa" ![]() E chestia de viteza ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 19:26 |