Lazarus iar loveste in Logan
![]() ![]() ![]() |
Lazarus iar loveste in Logan
lungan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
|
||
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Andy LGN @ 20 Nov 2005, 16:43) Proprietarul: "Cu motorul de 1.4 mori in depasire" Pai daca crede ca are 200 CP sub capota si intra "la risc"... moare. QUOTE(Andy LGN @ 20 Nov 2005, 16:43) "Etrierii se misca" Normal ca se misca... stanga-dreapta, functie de cum virezi. Doar n-o sa stea etrierii pe loc in timp ce rotile se intorc. ![]() QUOTE(Andy LGN @ 20 Nov 2005, 16:43) Cel care a testat masina sustine ca exista un soc la cuplarea ambreiajului, vibratii ale motorului. Socul ala la cuplarea ambreiajului l-am pus pe seama faptului ca nu eram obisnuit cu masina. Intr-adevar, parca are un fel de recul. QUOTE(Andy LGN @ 20 Nov 2005, 16:43) Omul spune ca cei de la service nu il ajuta cu absolut nimic Sa reclame la VC daca are intr-adevar o problema. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
QUOTE(Andy LGN @ 20 Nov 2005, 16:43) 20-11-2005 Lazarus si un proprietar de logan 1.4 mpi desfiinteaza aceasta masina. Proprietarul: "Cu motorul de 1.4 mori in depasire" "Etrierii se misca" Cel care a testat masina sustine ca exista un soc la cuplarea ambreiajului, vibratii ale motorului. Omul spune ca cei de la service nu il ajuta cu absolut nimic |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
QUOTE(Andy LGN @ 20 Nov 2005, 16:43) 20-11-2005 Lazarus si un proprietar de logan 1.4 mpi desfiinteaza aceasta masina. Proprietarul: "Cu motorul de 1.4 mori in depasire" "Etrierii se misca" Cel care a testat masina sustine ca exista un soc la cuplarea ambreiajului, vibratii ale motorului. Omul spune ca cei de la service nu il ajuta cu absolut nimic Referitor la "miscarea etrierelor": Ansamblul etrier Logan este compus din 3 piese: cilindrul, corpul si furca (ar mai fi si garniturile de frictiune, adica placutele). Cilindrul (cu pistonasul montat) este fixat pe corp prin 2 suruburi. Furca etrier se fixeaza pe portfuzeta prin doua suruburi. Ansamblul corp+cilindru de deplaseaza (fata de furca) prin culisarea pe doua colonete de ghidare. De aici si miscarea... La etrierul clasic, deplasarea corpului se face prin culisarea (atat cat este permis) pe cele dou pene, pentru a realiza efectul de "cleste". Problema dispare in cazul etrierelor cu pistonase pe ambele fete ale discului (frane sport). |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiu ca e cam offtopic, dar pt cei care critica OTV-ul, o alta fata (sau e campanie gratuita?) : http://laura.kappa.ro/
PS mi-am pus banner (de la "Ajuta si tu") pe pagina personala, pe langa mica contrib. baneasca, poate mai vrea si altcineva sa puna, poate chiar aici pe daciaclub.ro . Scuzati offtopicu. Seara buna. This post has been edited by Cornel001: 22 Nov 2005, 22:03 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Jos palaria pentru gestul facut de OTV in cazul de mai sus. Dar tu ai citit de ce criticam noi OTV-ul? Ai vazut emisiunea cu pricina?
Poate ca banii luati pe acea emisiune se duc in contul Laurei. ![]() Din cate stiu eu, DD tocmai isi muta "garsoniera" intr-un bloc "cam maricel". De unde are atatia bani, tinand cont de faptul ca nu "baga" reclama de multa vreme...!? |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Lazarus asta cine mai e?
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(argon @ 20 Nov 2005, 16:29) Depinde ce depasesti, si cu ce compari, eu personal sunt multumit cu cei 62 de cai ai daciei 1310..totul tine de cum ii folosesti....75 zic ca sunt suficienti... Etrierii e normal sa se miste putin....asa e conceput sistemul... Ai perfecta dreptate. Cvasitotalitatea autoturismelor de serie au etrieri flotanti. Singura marca de masini la care etrierii sunt montati rigid pe fuzeta (portfuzeta), este Porsche si nu la toate modelele. PS: Nu am vazut emisiunea, dar tatal meu s-a uitat si-l auzeam cum il injura pe respectivul. Si am si o mare, mare curiozitate: cum o fi constatat respectivul (neghiob) ca tremura etrierii? This post has been edited by BAB: 23 Nov 2005, 22:38 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca s-a ajutat de o hartie de 100 E
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
nu va mai uitati? Este si acum, cu o panarama de jurnalist de la revista STAR. Nici nu stiti ce pierdeti!
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ssilviu: 4 Dec 2005, 15:55 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Desi cam tarziu, as vrea sa mentionez ca discutii despre jocul la "culisele" etrierelor au mai existat.
A existat si pe aici un topic in care cineva intreba de acest joc la "culisele" etrierelor la Logan, dar nu-l mai gasesc acuma (bine, nici lumea nu s-a ingramadit sa dea raspunsuri...) Presupun ca este vorba de acelasi user care ridica problema si pe forumul de la masini.ro ( http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=6671 ). Acolo explicatiile care sunt sunt destul de nebuloase. Eu nu inteleg la care joc se refera (lateral, al partii mobile aetrierului) sau in jurul axului rotii (sa-i zic un joc fata-spate). Prima ar fi normala (nu stiu daca toti cei 1,5 mm). Oricum, un etrier care sa aiba joc lateral de pana in o zecime de mm, mie mi se pare cam blocat. Ca sa nu mai spun, ca as fi tare curios cum se masoara zecimea aia de mm acolo (pentru cine nu intelege, 0,1 mm inseamna grosimea a 2 foi de xerox - de fapt 2 foi sunt un pic mai groase de 0,1 mm. Puneti 2 foi de xerox de 80 g/mp una peste alta, lipite una de alta si aia este 0,1 mm. Si acum sa va vad cum masurati acest joc la un etrier). Plus ca dupa 10.000 km placutele erau tocite. E, jocul ala e cam egal cu cat sunt tocite placutele. Daca insa nu e vorba de joc lateral (repet, normal) ci fata-spate, atunci asta poate da niste zdranganituri la denivelari, plus ca nu prea ar fi normal. Userul Malin de acolo dovedeste totusi ca are cunostinte f. bune despre auto insa, dupa parerea mea, acel topic este cam ciudat. Deci, daca oameni care se pricep fac niste afirmatii oarecum ciudate, ce pretentii putem avea de la niste oameni care vor cu tot din-adinsul sa "demoleze" o masina sau alta? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
Astazi m-am uitat si eu la "EMISIA" lui Lazarus de la OTV.La inceput am incercat un sentiment de iritare, referitor la afirmatiile cu privire la LOGAN , apoi am sarit pe forum sa vad ce zic colegii...Rezultat: scot OTV din memoria TV-ului , si nu pentru ca mi-ar fi jignit orgoliul, ci pentru ca mai bine stau si ma uit pe pereti, tot fac ceva mai folositor.
Eu unul sunt linistit, cu privire la performantele si caracteristicile masinii, cine vrea mai mult ... SA MARCE BANUL (daca il are...) |
--------------------
.
.
.
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Miine 11-Decembrie la ora 15 si 15 minute pe OTV Lazarus va avea ca invitati pe cativa angajati de la dacia cu care vor dezbate discutii pe tema daciei Logan.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
bun, sa-mi cumpar floricele, si sa-mi pun chinga la brau, sa nu ma sparg de ras...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Am vazut emisiunea si mi sa parut ca se zic numai minciuni.
Se zicea ca 99% din salariati au un salariu mediu de 6 milioane/luna in conditiile in care un logan costa 7000 euro,iar salariul mediu de la o fabrica Skoda este de 800-1000 euro/luna. Iar la fel se zicea ca pentru Renault sa faca cat mai mare profit cica ar baga componente pe Logan care ar pune siguranta pasagerului in pericol...adica piese care sunt neatent selectionate si testate inainte de a fi puse pe masina,piese care nu indeplinesc minimum de calitate si siguranta raportat la pretul masinii. Chiar daca cei de la dacia de cand fac loganul dupa vanzare il mai cheama de cateva ori la service pentru diverse probleme ca cricul sau scaunele din fata sau alte chemari care apar pe viitor dupa asamblare mi se par normale,orice alta marca serioasa din lume care fabrica masini ar face la fel. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Inca un frustrat ca au fost dati afara 'injinerii' nostri si adusi altii pe bani buni.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Poate doar ti s-a parut, poate ca spunea adevarul...
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, adevarul e ca au venit francezii rai, au mazilit un departament intreg de experti, si el e ultimul mohican.
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Poate ca adevarul e ca li se falfaie de ce piesa pun ei in logan, adica nu verifica fiecare piesa in parte, de aia crapa unele logane asa de spectaculos. Si mai e adevarat ca nu te poti dezice de atitudinea miserupista pe care o afisezi. Parca v-ati nascut fani Al Bundy.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Codrin |
![]()
|
Adevarul e ca li se falfaie ce piesa pun atata timp cat se incadreaza ca pret in plafonul lor si nu se strica in asa hal incat sa le dea peste cap socotelile cu profitul.
Si mai adevarat e ca am adormit in timpul antrenantei emisiuni ![]() Am prins insa de 2 ori: ''Va dati seama ce forta ar putea fi cei 13.000 de membri de sindicat?'' huo This post has been edited by Codrin: 11 Dec 2005, 19:35 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
sau faza aia ca cica logan in realitae ar costa 3500 euro.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
george_slz |
![]()
|
Ar putea costa 3500 de euro daca nu s-ar considera costurile de proiectare.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
ssilviu |
![]()
|
un logan de 5000 de euro, l-ar costa pe reno sa-l produca 3500 de euro. Este adevarat.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
thegodsglory |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 31 December 04 From: B ![]() |
credeti ca renault risca sa exporte loganuri in care sunt aruncate piese la-ntamplare, fara control etc? sa zicem ca Orificiul pt Protectia Consumatorului face o balanta (investitor bun, creste productia, etc) si inchide ochii. Dar nu cred ca prin alte tari ar fi la fel.
|
--------------------
dacia
1310 alb-ruginiu :)
- b14 it's a feature, not a bug.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
baieti da ce mai ziceti de versiunea diesel care are 65 de cai
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 04:35 |