vs, Opel vs MB
![]() ![]() ![]() |
vs, Opel vs MB
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Obsedatilor..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
eu as lua asa ceva
http://autovit.ro/anunt/ford-focus-ID7Gh2DJ.html Masina cunoscuta*, ne-adusa din jemanica, crapule, un singur proprietar, posibilitate de garantie.. Probabil iti intra in aia 10k, daca o negociezi un pic.. mai pui tu vreo 300, mai lasa ei vreo 5, etc. Sau cauta un opel similar, macar garantie un an. In sens de istoric cunoscut din carte, vezi cand a facut reviziile, etc. This post has been edited by neumann: 13 May 2016, 15:40 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Eu conduc cam 8000 km pe an. Dintre care 5000 în oraș. Nu vreau diesel. D aia nu mă interesează neapărat să consume puțin dar măcar să fie cât de cât fiabila. nici n as da 2000 de euro în fiecare an să schimb cutii automate injectoare si turbine . stiu ce zic ca am prieteni care fac asta și merg tot sub 10000 pe an. Acu nu mai vor să vândă mașinile ca au băgat prea multi bani in ele și ies în pierdere.
Alegerea logica ar fi un Opel mai nou. Mai mă gandesc |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca tot te fraieresti si iei opel nu lua insigna .
Bai la 8k litri pe an mergi trei ani cu taxiu de banii aia. ![]() Io iti mai zic un lucru invatat de la ai vechi: Nevasta noua +masina veche=belea mare.Nevasta veche+masina noaua=happy. Io de la o vreme ma chibzuiesc sa schimb limoul. This post has been edited by bion: 13 May 2016, 19:36 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Honda sau Toyota - cum a zis si Markosu
![]() |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ei lasa, mertzanul nu-i chiar fier vechi, iti ofera confort, prestanta... Dar te si costa pe masura...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mai bine-i bei
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Chiar si cu tehnologie din 2007 Mercedes e peste Opel. Problema cea mai mare ar fi să nu îți iei plasa cu vreun C Klass manarit si călărit ca naiba. Ca daca începi să bagi bani în el, ești mort. Mai degrabă un Audi A3 de prin 2010.
Opel Astra vs. Logan 2 eu as merge pe.Logan. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
N-ai plecat dupa merțan?
![]() Si "bot de cal" sa fie, tot e mai tare ca opălu. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 14 May 2016, 06:26 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Clar!
![]() |
--------------------
**
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Daca as fi fortat sa iau una dintre cele doua as lua Opel-ul, daca nu in 10.000 as lua o masina noua.
|
--------------------
-
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cel mai important în ecuație e starea tehnică și estetică a căruțelor în discuție. Decât o rablă de la un producator premium mai bine o masină în stare bună sau foarte bună de la un producător mai slab cotat.
Dacă nu se compară efectiv două mașini, cu bunele și relele lor, discuția e pe principiul enunțat de Victoraș despre datu' cu părerea pe forum. Părerea mea! ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Recomand BMW. Si Apple.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Un bmw editie apple nu-i?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Acu se poarta lemnul, lemnul si spatiile mici
![]() |
--------------------
**
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Il cumpar daca e.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Naba-bule !
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Rich the sky with BMW tuned by isis.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
Pe termen mai lung (3-4 ani) prefer o mașina cât mai nouă . In mare masură am preferința asta datorită evolutiei tehnologice, dar si a deteriorări in timp a materialelor elastice si plastice aflate îm componența unui complex de sisteme.
Logic că o masina de 3 ani stă mai bine la gume decat una de 9 . E vorba de cat timp vei fi nevoit să te lipsesti de masină pentru mentenanță & shit. Gandestete mai bine ce vrei,citește niste recenzii. Realizează un calcul pe hartie cu costurile pe o perioada de timp -combustibil . Abia apoi vezi cum stă treaba. Succes! Aia cu țâțe mai mari o fi mai confortabila, da ce folos daca trebuie sa stai cu ia numai la techirghiol ,să o ungă altu cu nămol. This post has been edited by ct-03-tvy: 16 May 2016, 19:20 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
multumesc tuturor pt opinii.
ma voi orienta spre o masina cat mai noua / cat mai simpla cu putinta eventual cu ceva garantie ramasa. Poate o sa deschid si un jurnal...in acest caz o sa cer mutarea topicului in aria dedicata. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
La valoarea de revanzare te-ai gandit? Poate, cine stie...
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 22 May 2016, 18:12 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
axabrt |
![]()
|
Hmm. Singura șansă să câștigi la revânzare e să dai tepe. In rest nu există nici un câștig. Cel mai bine la revânzare stau mercedes bmw duster. sandero. Clio. Apoi skoda (oricare) apoi vw Opel si restul.
D aia pt mine e important dacă iau ceva mai nou. Sa iau din cele cu devalorizare mare în primii ani. Un Opel sau passat de 3 ani ar fi idea. De exemplu dacă mi ar trebui duster nu fac nici o afacere să L iau sh cu 3 anj vechime când prețul e enorm. Mai bine L iau nou. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
axabrt |
![]()
|
Câți ani are
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
tinerica, nici n-a luat buletinu'
![]() (vezi semnatura) |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
axabrt |
![]()
|
Căruța mea merge pe 11 primăveri. Cred că i ajunge. Vreau si eu ceva mai tânărăp[attachmentid=1628033767]
This post has been edited by axabrt: 22 May 2016, 20:28 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:14 |