Oprirea interzisa, si politia locala
![]() ![]() ![]() |
Oprirea interzisa, si politia locala
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 27 May 2016, 11:40) Uf, n-am intentionat sa te fac nesimtit, e un termen pe care incerc sa-l evit pe cat posibil, plecand de la premisa ca majoritatea oamenilor, de cele mai multe ori cand fac o boacana, o fac pentru ca nu-si dau seama de consecinte. Asadar repet, nu am intentia sa spun despre tine c-ai fi nesimtit dar de gresit da, consider c-ai gresit. Friends?! ![]() ![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
OK.
Tu zici ca am gresit, eu zic ca nu. N-am o problema cu asta. E o simpla diferenta de opinii, care se va rezolva dupa ce termin cu contestatia asta. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi conform cu PV-ul, n-ai greșit. Și 99% vei avea câștig de cauză.
Zax, și nu numai, zice că ai greșit, dar din alt punct de vedere. Faptul că o să căștigi contestația, pe forma pv-ului nu înseamnă că n-ai greșit pe fond. Iar judecătorul nu cred că o să-și bată capul (nici nu știu dacă poate) cu faptul că tu de fapt n-aveai voie, conform legii pe care o interpretezi cum vrei tu, să oprești acolo. ![]() This post has been edited by DragosP: 27 May 2016, 12:25 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma, legal eu stiam ca aia 25 de metri sunt si inainte si dupa, tu zici ca-s numai inainte si te cred ca n-am chef sa caut... Daca ai dreptate, in litera legii n-ai gresit... iti dau insa un exemplu ca sa intelegi de ce cred eu c-ai gresit in spiritul legii:
pe drumul meu de dimineata spre munca e o zona cu doua benzi intre trotuar cu spatiu verde ingradit si linia de tramvai delimitata si aia de borduri, practic in zona aia nu ai cum sa circuli decat pe doua randuri. O data - de doua ori pe saptamana o masina e oprita pe avarii acolo, dracu' stie de ce ca nu-i nici un "obiectiv" (piata/bancomat/casierie) acolo plus ca-i si gardul spatiului verde care incurca la coborare/urcare pe patea dreapta si la vreo 25 - 30 de metri e o parcare... Treaba e ca zona asta e dupa o intersectie semaforizata si cat e semaforul rosu sectorul de drum e complet liber dar cum se da verde vin buluc 30 de masini si toti aia de pe banda 1 trebuie sa se opreasca pana se elibereaza banda 2. Aia de opresc p-acolo probabil zic si ei ca nu-i circulatie, pana se trezesc cu plutonul plecat de la semafor. Claxoane n-am prea auzit si la ora aia oricum dormim toti, probabil ca ne-ar deranja mai mult claxonatul decat ala oprit, da-s convins ca pli isi ia ![]() La tine-acolo, fiind piata, daca n-ar fi semnul ala si meletianu' amendar ar fi blocata prima banda de dimineata pana seara. D-aia zic ca n-o sa ai castig de cauza, iar daca o sa ai, vor remedia problema incat sa poata da amenzile legal. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Amenzile avand obiect codul rutier indiferent cine le aplica se supun OG 2/2001 adica 50% din val minima prevazuta la acel articol. Daca a mentionat fapta ca a oprit fara sa indice durata. Cf cod rutier pot opri chiar indreptul indicatorului daca nu incurci circulatie elorlalte vehicule , oprire pentru coborarea sau urcarea unei persoane. Conf art 16 cod rutier fapta trebuie descrisa si mentionat pericolul cel prezinta pentru ceilalti participanti la trafic. Vezi art. din OG 2/2001 privind completarea pvc, descriere fapta, gravitate, martori, mentiuni ale contrav..
|
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
zax |
![]()
|
@DragosP: Depinde cum interpreteaza cine interpreteaza, dar da, e posibil sa si castige... Sincer, chiar as vrea sa castige si sa vina sa ne spuna in cat timp si cum remediaza primaria situatia cu oprirea acolo...
@crintea1949: m-oi fi ramolit io de tot da' pe vremea mea oprirea era oprire iar aia cu timpul se numea stationare si se considera asa daca stateai mai mult de 5 minute sau plecai de langa masina... This post has been edited by zax: 27 May 2016, 12:53 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
SUBSECTIUNEA 10 - Oprirea, stationarea si parcarea
Art. 63. – (1) Se considera oprire imobilizarea voluntara a unui vehicul pe drumul public, pe o durata de cel mult 5 minute. Peste aceasta durata, imobilizarea se considera stationare. (2) Nu se considera oprire: a) imobilizarea vehiculului atat timp cat este necesara pentru imbarcarea sau debarcarea unor persoane, daca prin aceasta manevra nu a fost perturbata circulatia pe drumul public respectiv; iar regulamentul de aplicare a codului rutier Art. 142. - Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor: a) în zona de acțiune a indicatorului "Oprirea interzisă"; ![]() c) pe poduri, pe și sub pasaje denivelate, precum și pe viaducte; d) în curbe și în alte locuri cu vizibilitate redusă sub 50 m; e) pe trecerile pentru pietoni ori la mai puțin de 25 m înainte și înainte de acestea; f) în intersecții, inclusiv cele cu circulație în sens giratoriu, precum și în zona de preselecție unde sunt aplicate marcaje continue, iar în lipsa acestora, la o distanță mai mică de 25 m de colțul intersecției; g) în stațiile mijloacelor de transport public de persoane, precum și la mai puțin de 25 m înainte și după acestea; h) în dreptul altui vehicul oprit pe partea carosabilă, dacă prin aceasta se stânjenește circulația a două vehicule venind din sensuri opuse, precum și în dreptul marcajului continuu, în cazul în care conducătorii celorlalte vehicule care circulă în același sens ar fi obligați, din această cauză, să treacă peste acest marcaj; i) în locul în care se împiedică vizibilitatea asupra unui indicator sau semnal luminos; j) pe sectoarele de drum unde sunt instalate indicatoarele cu semnificațiile "Drum îngustat", "Prioritate pentru circulația din sens invers" sau "Prioritate față de circulația din sens invers"; k) pe pistele obligatorii pentru pietoni și/sau bicicliști ori pe benzile rezervate unor anumite categorii de vehicule, semnalizate ca atare; l) pe platforma căii ferate industriale sau de tramvai ori la mai puțin de 50 m de acestea, dacă circulația vehiculelor pe șine ar putea fi stânjenită sau împiedicată; m) pe partea carosabilă a autostrăzilor, a drumurilor expres și a celor naționale europene (E); n) pe trotuar, dacă nu se asigură spațiu de cel puțin 1 m pentru circulația pietonilor; o) pe pistele pentru biciclete; p) în locurile unde este interzisă depășirea. 27 May 2016, 13:07: Site prezent merge pe ora de iarna, cu una ora in urma, e ora 14 si 7 min This post has been edited by crintea1949: 27 May 2016, 13:07 |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Setarea orei ține de fiecare user.
![]() Vezi la Panoul de control, Setări forum, ---- Este orarul de vară în efect? |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(crintea1949 @ 27 May 2016, 14:01) e) pe trecerile pentru pietoni ori la mai puțin de 25 m înainte și înainte de acestea; Ihi... am pe-aproape parcari de resedinta (amenajate de primarie, platite/inchiriate), la 1 m de trecerea de pietoni. Uneori se ocupa si trecerea (deh, e moca...), dar n-am vazut sa se dea vreo amenda. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 27 May 2016, 09:12) Pentru cazul 2, se specifica suplimentar: unde sunt aplicate marcaje continue. (Din cate am vazut, in zona de preselectie, marcajele sunt intotdeauna continue sau nu exista deloc). In lipsa acestora (a marcajelor continue), zona de preselectie e definita ca avand 25 metri. Ca o paranteza, daca in zona de preselectie ar fi linie discontinua, conform exprimarii ar trebui sa se aplice tot regula celor 25 metri, pentru ca lipsesc marcajele continue Dupa cum zici si dupa cum m-am uitat si eu, tind sa-ti dau dreptate dar (vai, ce-mi place mie acest cuvant care anuleaza ce era inainte...), eu vad acolo 2 probleme: 1. Nu am gasit in OUG si ROUG definirea "zonei de preselectie" (stiu ca e la mintea cocosului insa cu justitia romaneasca nu poti fi niciodata sigur), daca e inainte sau dupa intersectie. Aici trebuie vazute reglementarile de drum, care cred ca-s norme ale ministerului transporturilor si poate si conventia de la Viena pe semnalizare. si 2. nu mi-e calr daca partea aia de drum nu face parte din intersectie. Si aici ar trebui vazute reglementari terte, sa nu te trezesti cu surprize.![]() QUOTE(DannyY @ 27 May 2016, 09:40) Din cate inteleg, daca cer ceva material, dosarul se imparte in doua procese separate, unul avand ca obiect procesul verbal de contraventie, iar celalalt, civil, e intre mine si primarie. Ca sa ma judec in civil pentru 20 lei ar insemna ca-s nebun, ceea ce eu nu cred despre mine ![]() E, dupa ce mai contesti vreo 2-3 amenzi vei observa ca, daca spui la sfarsitul actiunii ca ceri cheltuieli de judecata constand in taxe de timbru, onorariu de avocat si eventuale onorarii expertiza, instanta o sa zica in dispozitivul sentintei, daca iti da dreptate, ca anuleaza pv-ul si obliga parata la plata cheltuielilor de judecata in cuantum de____ lei. Daca insa nu scrii aia cu cerutul de cheltuieli de judecata in actiune, atunci da, trebuie sa faci actiune separata pentru cheltuieli de judecata, ca nu ti le da instanta de la sine putere daca nu le-ai cerut. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DannyY |
![]()
|
Multam de info
![]() Tocmai ce am trecut iar prin zona. Au vopsit o sageata alba dubla pe indicator. ![]() This post has been edited by DannyY: 30 May 2016, 08:40 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Joia trecuta, trebuia sa las ceva cuiva, si cum nu am gasit unde sa opresc, am oprit aproximativ in pozitia din link - https://www.google.ro/maps/@44.4295748,26.1...3312!8i6656
Numai ca imaginile sint din 2011 iar acum in zona au aparut stalpisori, indicatoare de oprire interzisa si locali... Am oprit, am lasa avariile aprinse, am coborit din masina si a venit un local...s-a prezentat, mi-a spus ca nu am voie acolo, mi-a cerut actele, intre timp a venit si cel caruia trebuia sa ii predau ceva pentru muzeu, am debarasat, localul mi-a inapoiat actele, dupa ce in prealabil a mormait ceva cu amenda si avertisment...a fost si el mai uman ca altii...cert e ca am scapat... This post has been edited by george_scala_2004: 30 May 2016, 21:01 |
--------------------
...
...
...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
relevanta fiind?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Lasa-l în pace, e prima lui postare pe 2016 cu un singur link si ceva text propriu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(klaus @ 27 May 2016, 22:08) [...] E, dupa ce mai contesti vreo 2-3 amenzi vei observa ca, daca spui la sfarsitul actiunii ca ceri cheltuieli de judecata constand in taxe de timbru, onorariu de avocat si eventuale onorarii expertiza, instanta o sa zica in dispozitivul sentintei, daca iti da dreptate, ca anuleaza pv-ul si obliga parata la plata cheltuielilor de judecata in cuantum de____ lei. Daca insa nu scrii aia cu cerutul de cheltuieli de judecata in actiune, atunci da, trebuie sa faci actiune separata pentru cheltuieli de judecata, ca nu ti le da instanta de la sine putere daca nu le-ai cerut. De cind? Parca la contestatiile PV circulatie nu prea se admiteau cheltuieli... Sau era o "cutuma" a judecatorului? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
DannyY |
![]()
|
Inainte erai scutit de taxa judiciara de 20 lei la contestarea oricarui PVC. Practic nu aveai nici un fel de cheltuieli pe care sa ti le returneze cineva. Asta s-a schimbat in 2013, adica pentru orice plangere scoti niste bani din buzunar.
http://www.avocatnet.ro/content/articles/i...n-instanta.html |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(diaconuliviu @ 30 May 2016, 14:24) De cind? Parca la contestatiile PV circulatie nu prea se admiteau cheltuieli... Sau era o "cutuma" a judecatorului? Mie mi le-au dat. Tu pe ce baza zici ca nu se dau cheltuieli de judecata? Exista text care excepteaza pv-urile de circulatie de la prevederile art. 451-455 c.pr.civ? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(klaus @ 30 May 2016, 15:43) Mie mi le-au dat. Tu pe ce baza zici ca nu se dau cheltuieli de judecata? Exista text care excepteaza pv-urile de circulatie de la prevederile art. 451-455 c.pr.civ? Cei pe care-i stiu ca au cistigat, au cistigat fara cheltuieli de judecata si daune...deci, ori undeva in legislatie a fost prevazut (si poate intre timp a fost abrogat) ori - cum am spus - poate era o "cutuma a judecatorilor" de a nu se indrepta impotriva "organului". Ceva cam ca la ei: daca ar fi amovibil si l-ai putea executa, nu ar mai judeca - de unde si unele abuzuri. Asa si cu organu': daca-l pui sa plateasca daune celui amendat fara drept, il descurajezi si nu mai amendeaza. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Tu te judeci cu institutia, nu cu agentul constatator.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Corect; numai ca ce DIN PACATE NU se mai face si nu e normal asta, este ca institutia trebuie sa recupereze paguba de la cel ce a produs-o, recte de la agentul constatator care din nervi, din elan, din nestiinta, amendeaza si "pe linga"..
Paranteza: In SB, un agent judetean acum citiva ani buni (DUPA ce se cistigase exxceptia de neconstitutionalitate asupra "confiscarii carutelor, antiradarelor, sirenelor, girofarurilor" prin care "carute, alte obiecte detinute legal nu se confisca" vine si da raspuns de om "destept": "pai cum sa interzic io carutele pe DN si mai ales european? ele pe unde sa circule? (pe drumul paralel creat de auttoritatile locale, intrucit in "195" nu mai scrie "daca nu se poate altfel" la interdictia carutelor de a circula pe DN. Si apoi eu trebuie sa le confisc caruta si caii. (nu mai trebuia dar se pare ca mnealui habar nu avea). Si atunci de ce amendezi soferii dupa aceeasi lege pe acre nu stii si nu o aplici cum trebuie? Ei, asta stabilesc sefii nostri.. *** Cind apare in control "Curtea de conturi", inspectorii lor mai scriu asta in raport...persoane care se fac vinovate... Cit despre politia locala, partea de circulatie, au autoritate in Rm. VL pe amenzi mai putin vorbitul la telefon, viteza (nu au radar in dotare)... In rest, oprire si stationare, depasire pe continuu, centura...acces interzis, etc. This post has been edited by diaconuliviu: 31 May 2016, 14:03 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
DannyY |
![]()
|
Am plantat plangerea la posta, astept confirmarea de primire. Martor o propun pe consoarta, desi ma indoiesc ca va fi acceptata. In rest, fotografii, logica si o filmare de vineri de la un binevoitor, unde se poate vedea ca semnul nu era inca vopsit cu sagetile aditionale. Asta in caz ca vine primaria cu cioara vopsita. Adica indicatorul.
Faptul ca au pus semnul aditional atat de repede, fara ca plangerea sa fie inca inregistrata imi intareste convingerea ca am dreptate. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 31 May 2016, 14:50) Cit despre politia locala, partea de circulatie, au autoritate in Rm. VL pe amenzi mai putin vorbitul la telefon, viteza (nu au radar in dotare)... Am tot evitat sa iti spun asta, da' cred ca, cu totii, ne-am lamurit ca e o varza totala in capul tau nu numai aici, ci cu privire la oricare alta discutie pe tema juridica. Drept dovada: QUOTE(diaconuliviu @ 31 May 2016, 14:50) Autoritatea conferita de lege se refera asupra tuturor politistilor locali, nu face diferentiere pe orase. ![]() Si ca sa vezi asta... In plus, am si evidentiat cazurile in care constata contraventii: QUOTE Art. 7. În domeniul circulației pe drumurile publice, poliția locală are următoarele atribuții: a) asigură fluența circulației pe drumurile publice din raza teritorială de competență, având dreptul de a efectua semnale regulamentare de oprire a conducătorilor de autovehicul exclusiv pentru îndeplinirea atribuțiilor conferite de prezenta lege în domeniul circulației pe drumurile publice; ![]() c) participă la acțiuni comune cu administratorul drumului pentru înlăturarea efectelor fenomenelor naturale, cum sunt: ninsoare abundentă, viscol, vânt puternic, ploaie torențială, grindină, polei și alte asemenea fenomene, pe drumurile publice; d) participă, împreună cu unitățile/structurile teritoriale ale Poliției Române, la asigurarea măsurilor de circulație ocazionate de adunări publice, mitinguri, marșuri, demonstrații, procesiuni, acțiuni de pichetare, acțiuni comerciale promoționale, manifestări cultural-artistice, sportive, religioase sau comemorative, după caz, precum și de alte activități care se desfășoară pe drumul public și implică aglomerări de persoane; e) sprijină unitățile/structurile teritoriale ale Poliției Române în asigurarea măsurilor de circulație în cazul transporturilor speciale și al celor agabaritice pe raza teritorială de competență; f) acordă sprijin unităților/structurilor teritoriale ale Poliției Române în luarea măsurilor pentru asigurarea fluenței și siguranței traficului; g) asigură, în cazul accidentelor soldate cu victime, paza locului acestor accidente și ia primele măsuri ce se impun pentru conservarea urmelor, identificarea martorilor și a făptuitorilor și, dacă se impune, transportul victimelor la cea mai apropiată unitate sanitară; h) constată contravenții și aplică sancțiuni pentru încălcarea normelor legale privind oprirea, staționarea, parcarea autovehiculelor și accesul interzis, având dreptul de a dispune măsuri de ridicare a autovehiculelor staționate neregulamentar; i) constată contravenții și aplică sancțiuni pentru încălcarea normelor legale privind masa maximă admisă și accesul pe anumite sectoare de drum, având dreptul de a efectua semnale de oprire a conducătorilor acestor vehicule; j) constată contravenții și aplică sancțiuni pentru încălcarea normelor rutiere de către pietoni, bicicliști, conducători de mopede și vehicule cu tracțiune animală; k) constată contravenții și aplică sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la circulația în zona pietonală, în zona rezidențială, în parcuri și zone de agrement, precum și pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semnul internațional pentru persoanele cu handicap; l) aplică prevederile legale privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților/subdiviziunilor administrativ-teritoriale; m) cooperează cu unitățile/structurile teritoriale ale Poliției Române pentru identificarea deținătorului/utilizatorului autovehiculului ridicat ca urmare a staționării neregulamentare sau al autovehiculelor abandonate pe domeniul public. This post has been edited by AR-18-MOS: 31 May 2016, 15:33 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
DannyY |
![]()
|
Aidibre, chiar stie localii astia sa faca asa multe?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
zax |
![]()
|
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 31 May 2016, 16:14) Am tot evitat sa iti spun asta, da' cred ca, cu totii, ne-am lamurit ca e o varza totala in capul tau nu numai aici, ci cu privire la oricare alta discutie pe tema juridica. Drept dovada: Autoritatea conferita de lege se refera asupra tuturor politistilor locali, nu face diferentiere pe orase. ![]() Si ca sa vezi asta... In plus, am si evidentiat cazurile in care constata contraventii: Deh, nu toti sintem militieni. de HCL ai auzit? Macar tangential... |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
AR-18-MOS |
![]()
|
HCL nu poate dispune ceva in contrar cu legea.
![]() Da' pune tu HCL-u'ala de zice ca localii iti iau permisu' pentrru depasire pe linie continua. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
La Temesvar dispunea intr-o vreme, dar si-au luat-o la tribunal.
Asa ca teoretic nu poate, in practica s-au dat amenzi pentru centura pe banda rulanta. This post has been edited by yhattori: 1 Jun 2016, 11:17 |
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 16:37 |