Ce Windows va place ?, Windows XP sau Windows 2000 ???
![]() ![]() ![]() |
Ce Windows va place ?, Windows XP sau Windows 2000 ???
tazz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
Avantaj
- BV - 40 - TAZZ
|
|||
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
am votat pt xp prof...cu toate update'urile la zi
PS: xp 64 de ce nu apare in sondaj?! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
bitii forumului se rascoala
Dar avand in vedere ca saptamana asta am de lucru si n-am asa mult timp de sters topicuri, e o ocazie buna sa incepeti: Ce arhivator folositi, dar antivirus? Ce mouse preferati? cu bila, optic, wireless. Dar pisica? Ce baterii aveti la ceas? Purtati ceas? Daca nu, de ce etc... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Avind in vedere sfatul moderatorului, eu anunt ca topicul "Ce antivirus aveti la ceas?" e luat de mine. Ceilalti care mai vor sa deschida topicuri noi sper sa se abtina de la a-l deschide pe cel enuntat mai sus de mine, altfel cer drepturi de autor.
![]() P.S.: Scuze de post, dar oricum o sa se stearga topicul si tot ce e scris pe el. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu e lista completa..mai exista enspemii de windowsuri..
Mie personal imi place si folosesc windows 2003 Server... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cannavaro |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 812 Joined: 15 July 05 From: Ploiesti ![]() |
Teoretic daca xp`ul e mai nou ca 2000`ul privind data...atunci e si mai bun ..s-au reparat anumite bug-uri & s-au adus anumite imbunatatiri.Si oricum daca folosim varianta pirat....s-o folosim pe cea profesional
![]() |
--------------------
Dacia
1300
TSP
- PH-89-XXX Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
aha, asta trebuia s-o verifici cind a aparut XP-ul
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
XP
|
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
XP Professional SP2
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
clar ca winXP pro e mai bun ca 2000. Am folosit ambele sisteme la servici si diferentele sunt atat de simtitoare incat mi-a fost foarte greu sa ma re-adaptez la "limitatul" de 2000 dupa folosirea lui XP. Acu' din fericire am revenit la XP
![]() Si nu vb aici de temele colrate din XP, ca alea sunt =0 in mediu profesional. Win2002 (XP) Pro vine "din fabrica" cu mult mai multe comenzi in consola (parte din ele se regasesc ca add-on cu bani pentru 2000), vine cu management imbunatatit al SO. Unde mai pui ca, din dorinta de a forta mana utilizatorului sa renunte la 2000 si sa treaca la XP, nenea Micro$ a scos pe piata unele aplicatii care nu merg decat pe XP (WMP10, etc). Daca adaugi in calcul si imbunatatirile aduse de SP2, e clar ca 2000 e total depasit. Eu unul astept windows vista, care sper intr-adevar sa "rupa gura targului" dupa cum spune Microsoft. Cei care au mai programat in .Net probabil realizeaza avantajele unui SO construit integral in jurul platformei acestea ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(cannavaro) Teoretic daca xp`ul e mai nou ca 2000`ul privind data...atunci e si mai bun .. Nu stiu daca XP e mai bun sau nu, personal folosesc 2000 atat la serviciu cat si acasa! N-am votat si n-am sa votez! Ceea ce m-a facut sa postez e logica mirobolanta si dezarmanta de mai sus! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si sa nu uitam ca intrebarea chestionarului este "Ce Windows va place?", nu "Ce Windows e mai bun?"
Mie personal imi placea foarte mult 3.11 ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ghc, sa stii ca ai dreptate. sunt de acord cu tine.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Fiorossu |
![]()
|
![]() Membru iritant Group: Members Posts: 97 Joined: 19 August 05 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
2003 Enterprise imi place mie.
Cum nu e in poll, am votat cu xp prof sp2. |
--------------------
Peugeot
406
2000 Hdi full options Dacia 1310 TLS ... de maritat
Peugeot 406 din 2000 Hdi 138CP (Obdtuning) ... masina de zi cu zi |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place XWindows, da' nu l-ati pus pe lista
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
DOS is the best.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
3.11 European rullz! Mai ales ca MS-DOS 6.2 e un sistem de operare mult mai stabil
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce vremuri! Tot kitul la DOS pe 3 floape!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
..ahh, si ce multitasking!!
edit:: Windows 2000 home edition? ![]() ![]() This post has been edited by AIX: 22 Nov 2005, 17:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Windows 2000 Professional, cu ăsta mi-a venit laptopul luat acu' ceva ani, da' acu' are mandriva le2005
![]() Oricum, cel mai bun (pentru mine, nu vreau os-war) windows e linux'u. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ma fortati Windows spun XP SP 1. Daca nu ... draq sa il ia de windows!!! LINUX RULZ
|
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
NightClub |
![]()
|
Membru Vrooom Racing Romania Group: Members Posts: 93 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Windows XP Service Pack 2 - Professional Edition cea mai buna alegere pe care am facut-o eu.
![]() ![]() |
--------------------
BMW
E30
1983
- B XX DMX satul de moderatori orbi si de pusti care vorbesc aiurea...DMX 32 RUN
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu prefer Windows 3.1, dar nu stiu de ce nu mai vrea sa ruleze pe Sempron
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(driverx @ 27 Nov 2005, 10:09) VMWare Player NU îți permite să creezi mașini virtuale. Îți permite să le rulezi, după ce în prealabil le-ai creat cu un VMWare pe care-l descarci, folosești codul de activare primit pentru o lună și totul este f. ok d.p.d.v. legal. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Ce are fata de home edition e floricele. Bun pentru cine plimba maus-ul cand n-are ce face.
Cine vrea pt. acasa ia Wxp pro. Cine vrea sa gestioneze aspru drepturi intr-o retea ia W2Kpro(+server) Care Wxx e mai bun? Pai astea functioneaza ca guvernele la noi: cad si se prostesc cand ti-e lumea mai draga sau te astepti mai putin... Care Wxx imi place? Alalalt... |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
e un mare BUG in optiunile de vot:
Windows 2000 home edition nu exista, si nici nu a existat. Poate trebuia sa scrie Win ME dar ma ia cu fiori numai cand ma gandesc la el... |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Bonzai are dreptate. Windoze 2000 home edition NU EXISTA.
|
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Windows 2000.
cand am pus mana prima data pe XP nu era in stare sa ruleze o minuscula amarata aplicatie Java (imi trebuia demo-ul in 45 minute...in 30 minute am anuntat calm in engleza, ca "i' piss on their brand new computer, I want a decent machine to work on"..., si mi s-a pus atunci o mega-pata care n-a mai trecut nici cu ocazia aparitiei patchurilor sabotate inca dinainte de anunt. interfata XP-ului mi se pare de toata jena, facuta parca pentru copii cu probleme, daca ajung sa lucrez pe unul imediat fac switch pe interfata clasica. numai cand ma uit la Explorer-ul din XP (panelul ala din stanga) mi se face rau . mentionez ca nu sunt pasionat si nu am printre sarcini manageriatul OS-ului, nu lucrez .Net , deci nu sunt legat/constrans in a rula o anume platforma, cu anume specificatii, o anume versiune "ca altfel nu mai merge jucaria"... Win2K mi s-a parut cel mai stabil si mai friendly din toate cele pe care am pus mana...stiu sa-l configurez, fredonez si cu ochii inchisi. also, daca e de ales intre Windows-uri, 2K, clar si fara menajamente. Daca e nevoie de instrumente de management, traiasca sysinternals, they rock. ah si-ar mai fi ceva...partea cu Activation-ul...la lucru suntem chiar cu toate legale si asta cu Activationul e o chestie de te umple de spume....how can ANYONE be so freaking dumb with that kind of idea???? Nu mai poti schimba nimic intr-un timp decent, tre sa dai peste cap tot IT-ul, plus conectare net, plus baba cu colacii...panarama maxima, parerea mea. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
XPSP2 Prof, cu interfata clasica.
Eram fan Win2k, dar trebuie sa recunosc ca XP-ul se misca mult mai bine la alergatul mouse-ului pe ecran (asta fac mai toata ziua ![]() EDIT: ca sa va lamuriti cu 2000-ul Ala prof este ala cu licenta ! Ala home e ala care-l aveti acasa ![]() This post has been edited by Ov: 30 Nov 2005, 10:14 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 12:13 |