Cunoaste cineva ?
![]() ![]() ![]() |
Cunoaste cineva ?
ramzian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 5 April 16 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2001
|
|||
ramzian |
![]()
|
Mda se pare ca acest forum este pe moarte.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Mai sunt persoane care citesc, dar din păcate(este și cazul meu), nu pot oferi un răspuns concret.
Probabil că un mecanic te poate ajuta mai mult în acest sens. Mult succes și sărbători liniștite alături de cei dragi! |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ce vrei matale sa faci acolo nu este cam acelasi lucru cu inlocuitul unei roti sau schimbarea filtrului de aer. Apeleaza la cineva specializat, ca sa nu ramai cu masina in drum.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ramzian |
![]()
|
Ideea este ca am ramas cu ea deja in drum si de aceea am inercat sa postez aici pentru ca trebuie sa o iau cu platforma din locul parcat
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001
|
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
Sa ai lichid si mai aeriseste de cate ori este nevoie, te vei putea deplasa, asta daca nu cumva curge garla incat sa nu poti debreia. Deci aerisesti, mergi cat poti si la nevoie aerisesti iar. Incearca sa mergi fluent, schimband cat mai rar. Acuma depinde si cat ai de mers pana la destinatie.
|
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:00 |