De ce fasaie incalzirea?
![]() ![]() ![]() |
De ce fasaie incalzirea?
florinutzu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|||
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Tija de care spui actioneaza repartitorul de vacuum pentru capsulele vacuumatice care la rindul lor actioneaza voletii dirijare aer cald din grup climatizare.
Ca s_o scurtez, la tine este defecta una din capsulele vacuumatice, adica nu mai este etansa si permite aerului sa patrunda producind acea fisiiala. Depisteaza capsula si inlocuieste-o PS din cauza aceasta motorul are surplus de aer si merge mai prost |
-------------------- Kox
|
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Daca spui ca influenteaza mersul motorului spune-mi cum ajung la capsula respectiva si cum dau de ea. Se poate repara sau se inlocuieste? Cum arata? Se schimba relativ simplu sau trebuie mers la service?
Doresc sa o rezolv. Mersi si astept lamuriri. |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Este foarte mult de povestit si nu prea stau bine cu timpul, cauta pe piese schimb sau probleme tehnice clt si acolo sigur vei gasii un intreg istoric despre problema ta.
|
-------------------- Kox
|
|
florinutzu |
![]()
|
Cum ajung la cele doua piese? Trebuie sa dau bordul jos sa le pot schimba sau am acces pe la motor, pe la tabla aia cu stropitorile de apa pe ea?
E o treaba ce necesita scule si pricepere maxima?Cam la ce pret se ridica cele doua piese? |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
crocodil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 November 05 ![]() |
e o treaba fff minutioasa e cu faze dina lea ,te tirasi prin masina pe podea ,te julesti ,locuri inguste .....
si mai poate fi si de la repartitorul ala de vacum pe care il actionezi tu cu maneta , in mod sigur nu e treaba de toamna iarna cum e acum ,si pe deasupra mai e di de durata iti trebuie cam 2-3 ore daca nu ai pus mina pe acolo . |
--------------------
DACIA
CLi
- b-22-dac
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(florinutzu @ 23 Nov 2005, 10:20) Cum ajung la cele doua piese? Trebuie sa dau bordul jos sa le pot schimba sau am acces pe la motor, pe la tabla aia cu stropitorile de apa pe ea? E o treaba ce necesita scule si pricepere maxima?Cam la ce pret se ridica cele doua piese? Cauta la Tutoriale, e un subiect pe tema asta. Ai explicatii, ai desene, ai tot ce vrei. Spor la muunca. Later edit: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=4812 This post has been edited by paul_damian: 23 Nov 2005, 12:23 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
florinutzu |
![]()
|
Multumesc! Mi-ati fost de mare ajutor. Am citit topicul indicat de paul damian si m-am lamurit.
Multumesc si poate fi inchis ca e ca si rezolvata. |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:29 |