Oferte noi de conectare la Internet in Romania, 1.5 Mbit/s la ASTRAL la pret rezonabil!
![]() ![]() ![]() |
Oferte noi de conectare la Internet in Romania, 1.5 Mbit/s la ASTRAL la pret rezonabil!
thunder |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|||
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Thunder eu zisei ca vine cam greu. Dar vine.
Aaaa si ![]() RCS&RDS baga Telesport in pachetul baza. This post has been edited by paulica: 10 Oct 2006, 20:34 |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasati-i incolo de Astral. Mi-au facut numai draci. De cateva zile zboara broadcast-ul la ei in retea ca mustele la rahat. In 2 minute am avut 7.5Mb broadcast pe portul 68. Si asta avand in vedere ca un pachet nu depaseste 100b. Daca stie careva adminul de la ei, spuneti-mi si mie care naiba e, sa ii dau cu un lemn in cap, sa scap si eu de nervi si el de tampenie.
Cum se poate asa ceva???? 200kbps numai din flood-ul lor de rahat? Stie careva preturile de la Fibernet? |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
rds in drumu' taberei stie cineva?! se baga nu se baga ca de astral sunt satul.....
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:50 |