DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ambipur, ...cum este la voi ?

LucVer
post 23 Nov 2005, 16:16
Post #31

Membru foarte autentic! ;-)

Group: Members
From: Brasov

QUOTE(IRONICK @ 23 Nov 2005, 13:27)

Maaaaama mâncațaș, ala e de pus la oglinda! wub.gif

blink.gif Oare la care din ele se pune ca ZKR are trei (oglinzi băi, nu va ganditi la prostii)

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 24 Nov 2005, 10:38
Post #32

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

Da' Ambipu' de asta, cu miros de branza si sosete nu este? Sa-l pun acolo, la picioarele pasagerului, ca mi-e dor de mirosul ce l-am indurat cand am luat un autostopist, poate singurul... wacko.gif

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
Dreamer
post 24 Nov 2005, 21:38
Post #33

Un visator hoinar ...

From: Brasov

Se pot pune si sub scaune ... ca sa fii invaluit intr-o mireasma placuta de Ambiput Afterciorap radmasa.gif

--------------------
Ex Renault Megane 1, 2 si 4 2002 diesel, 2004 si 2017 benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
+
Jack Daniel's
post 24 Nov 2005, 23:28
Post #34

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Desteptilor de pe forum care au raspuns la caterinca le dedic un AmbiFoot . Va suna bine cand cititi ? Sa il mirositi bine ! ... vorba lui Traian .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
Marty
post 25 Nov 2005, 00:38
Post #35

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Eu cred ca-ti doresti un AmbiFoot in the arse, nu stiu de ce am impesia asta....

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Jack Daniel's
post 25 Nov 2005, 02:01
Post #36

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Cum zici tu Marty . Nu vreau sa intru intr-o polemica total neproductiva si off-topic .

--------------------
. . .
+
dacicuss
post 25 Nov 2005, 07:03
Post #37

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

Faptul ca-ti recunosti limitele si le accepti, e o calitate !

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
marksman
post 25 Nov 2005, 09:33
Post #38

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(GoGu @ 24 Nov 2005, 11:38)
Da' Ambipu' de asta, cu miros de branza si sosete nu este? Sa-l pun acolo, la picioarele pasagerului, ca mi-e dor de mirosul ce l-am indurat cand am luat un autostopist, poate singurul...  wacko.gif
*

Vezi? De aia nu iau eu autostopisti. Dau dupa aia o gramada de bani pe odorizante si pe curatat masina la interior. Ca sa nu mai vorbim de nodul in stomac pe care l-am avut cand am luat doi "evadati" de la scoala de corectie. wacko.gif

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
ghc
post 25 Nov 2005, 09:43
Post #39

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

QUOTE(big2003 @ 24 Nov 2005, 23:28)
[...] AmbiFoot [...] Sa il mirositi bine !
*

S-au inventat si cele inodore!!! Dar bineinteles ca necesita putina intretinere, cum ar fi spalatul macar o data pe zi si schimbatul sosetelor la fel...

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
+
Ciombe
post 25 Nov 2005, 13:48
Post #40

Membru autentic

From: Arad

Bai frate, cata gargara in jurul unei chetii minore... biggrin.gif
Am descoperit o chestie faina la S(m)elgros: E ca o cutie de-aia de alune, cu capac cu cheita si alt capac gaurit, cu un fel de zabrele care vine peste. E cam 12 ron si contine un fel de pasta frumos mirositoare. Am luat mai mult din curiozitate.. Cand l-a deschis nevasta-mea, a inceput sa miroasa fain in papuc.. asa ca am bagat degetu in chestia aia moale si mirositoare si am dat pe sub parasolar, pe volan etc. Am intins bine-bine pasta aia peste tot cu o carpa- si miroase fain acuma. E adevarat ca e cam alunecoasa, da macar miroase fain - ca doar e de la s(M)elgros. Cutiuta aia am acoperit-o cu capacelul ala cu zabrele si am bagat-o sub bord langa cutia cu sigurante. Cand dau drumul la aer cald, aerul vine exact pe acolo prin zona cutiei, atras fiind de mirosul placut de piersica. excl.gif Chiar am observat ca aerul cald refuza cu desavarsire sa mai iasa si prin parta dreapta - a pasagerului - asta mai ales de cand m-am jucat io cu un spray din ala cu spuma poliuretanica pe sub bord, da asta nu cred sa aiba vre-o legatura... Belea mare cu spuma aia... ca am pus in mana stanga si am indesat-o cu degetele proprii prin gaurile alea posibile si imposibile de sub bord. Scarboasa rau chestia si are un gust amar de iti face gura punga... bleaaah.. nici macar ca guma de mestecat.. adica e un fel de senzatie ca si cum ai manca gogosi dospite da neprajite, numai ca e mult mai naspa la gust si mai lipicioasa... si iti intra intre masele si te doare ca naiba, nu trece decat cu pertol sau benzina... Aia de la care am luat spuma mi-au zis ca nu e pentru gauri ci pentru fixarea usilor si a geamurilor... Acum io ma intreb - aia sunt tantalai??? daca stau io in masina si fixez usile - pai cum mai ies io afara blink.gif ? .
Apoi alta belea... da BELEA nu altceva.. ca nu se mai ia rahatul ala lipicios de pe mana! A trebuit sa cumpar un spray de desfundat carburatoare si sa dau cu jetul pe mana... si am golit tot spray-ul si de-abia am reusit sa curat jumate din suprafata... impreuna cu pielea. Apoi m-am prins: pe cutie scria "high flamable" deci daca aveam o bricheta dadeam foc si ardera chestia aia de pe mana mea si nu mai aruncam banii pe spray-ul de carburatoare. Apoi a inceput s ama usture mana... nu radeti, doua ore m-a usturat.. . huh.gif . Am dat cu apa, cu spirt, cu dero, cu peria... tot m-a usturat.
Nasol e ca desi m-am jucat cu spray din ala din abundenta, ca mi-a iesit pana si pe sub grila aia de pe interir de sub parbriz (deh, nu ma asteptam sa se expandeze in halu asta blink.gif ) - aerul rece tot face el ce face si umbla pe la picioarele nevestii iar io imi iau scatoalce dupa ceafa caa deh, n-am rezolvat problema frigului... Ma gandesc.. hmmm daca acum, ca pe partea mea am pus cutiuta aia mirositoare- e mai cald - daca mai iau io vre-o doua-trei cutiute si le bag sub scaunul nevestii - sigur o sa ii fie si ei cald biggrin.gif . nu?? blink.gif

Numai bine!

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
Jack Daniel's
post 25 Nov 2005, 16:03
Post #41

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(dacicuss @ 25 Nov 2005, 09:03)
Faptul ca-ti recunosti limitele si le accepti, e o calitate !
*

Ce limite omule ? Putem discuta pana maine ca nu o sa ajungem la concluzii .

--------------------
. . .
+
maddan
post 25 Nov 2005, 16:31
Post #42

Speedy Gonzales

From: Bucuresti

...ratasem acest topic, il citesc de 5 minute si mor de ras, se uita colegii stramb la mine... radmasa.gif

big2003, zau asa, daca n-ai inteles hazul situatiei, imi pare cumplit de rau.... laugh.gif

Pentru cei ce recomanda gaura de la picioarele pasagerului - bai, pentru efecte maxime se poate pune ambipur direct in pantofi. Mai omoara si din bacterii...

In general se recomanda montarea ambipurului cat mai aproape de o sursa de caldura puternica. Eventual se scoate termostatul si se monteaza un ambipur. Asa veti sti sigur cand a ajuns apa la punctul critic... 04.gif
Sa nu va ganditi niciodata sa montati ambipurul in locurile in care sta vertical si pe unde nu vine caldura...

ps.
Recomand calduros indepartarea plasticelor de pe scaunele Loganului cand folositi ambipur. Nu de alta dar moleculele de parfum interactioneaza violent cu plasticul si substanta chimica astfel obtinuta ataca textilele! Le puteti pune dupa aceea la loc, si pentru etanseizare se poate folosi spuma poliuretanica, marca Ciombe.

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Cornel001
post 25 Nov 2005, 22:32
Post #43

membru belit

big, fii si tu intelegator cu ei... or avut o saptamana stresanta... la servici i-o fugarit sefu, acasa nevasta... icon_mrgreen.gif asa ca vineri e zi speciala de caterinca... pe ce topic pun primu mana biggrin.gif sa se descarce wink.gif

This post has been edited by Cornel001: 25 Nov 2005, 22:34

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
Jack Daniel's
post 26 Nov 2005, 01:00
Post #44

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(Cornel001 @ 26 Nov 2005, 00:32)
big, fii si tu intelegator cu ei... or avut o saptamana stresanta... la servici i-o fugarit sefu, acasa nevasta... icon_mrgreen.gif  asa ca vineri e zi speciala de caterinca... pe ce topic pun primu mana biggrin.gif sa se descarce wink.gif
*

Ai dreptate Cornel , nici nu m-am suparat . Am dat doar asa , in treacat , o dedicatie mirositoare pentru caterincarii de serviciu . Fara numar , Ambifoot pentru toti caterincarii de forum .

--------------------
. . .
+
Sociopatul Tandru
post 29 Nov 2005, 13:39
Post #45

Membru autentic

From: Braila

io am pus 2 ca unul nu mai mirosea.. de la caldura ale mele se usuca si nu mai miros.. am dat o gramada de bani si nimic..firar ale dreaq'sa fie...

--------------------
DACIA Nova GT 1998 Septembrie - BR 69 CGF
Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
+
lucas007
post 29 Nov 2005, 14:00
Post #46

Membru

salut alex275...interesant nr. de la masina ta...l-ai obtinut greu sau este nr. de la masina de serv.( poate spp) ph34r.gif

--------------------
BMW 318 2001 COUPE - B-68-BDL
+
Codrin
post 29 Nov 2005, 14:06
Post #47

Membru autentic

Nu, el e Base de fapt . tongue.gif

--------------------
Mazda . .
+
Slider
post 29 Nov 2005, 15:48
Post #48

Membru autentic

From: Cernavoda

QUOTE(Sociopatul Tandru @ 29 Nov 2005, 13:39)
io am pus 2 ca unul nu mai mirosea.. de la caldura ale mele se usuca si nu mai miros.. am dat o gramada de bani si nimic..firar ale dreaq'sa fie...
*

Picioarele? huh.gif

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 05:09
Forum Renault