Ambipur, ...cum este la voi ?
![]() ![]() ![]() |
Ambipur, ...cum este la voi ?
LucVer |
![]()
|
||
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Da' Ambipu' de asta, cu miros de branza si sosete nu este? Sa-l pun acolo, la picioarele pasagerului, ca mi-e dor de mirosul ce l-am indurat cand am luat un autostopist, poate singurul...
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Se pot pune si sub scaune ... ca sa fii invaluit intr-o mireasma placuta de Ambiput Afterciorap
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Desteptilor de pe forum care au raspuns la caterinca le dedic un AmbiFoot . Va suna bine cand cititi ? Sa il mirositi bine ! ... vorba lui Traian .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu cred ca-ti doresti un AmbiFoot in the arse, nu stiu de ce am impesia asta....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cum zici tu Marty . Nu vreau sa intru intr-o polemica total neproductiva si off-topic .
|
--------------------
.
.
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Faptul ca-ti recunosti limitele si le accepti, e o calitate !
|
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(GoGu @ 24 Nov 2005, 11:38) Da' Ambipu' de asta, cu miros de branza si sosete nu este? Sa-l pun acolo, la picioarele pasagerului, ca mi-e dor de mirosul ce l-am indurat cand am luat un autostopist, poate singurul... ![]() Vezi? De aia nu iau eu autostopisti. Dau dupa aia o gramada de bani pe odorizante si pe curatat masina la interior. Ca sa nu mai vorbim de nodul in stomac pe care l-am avut cand am luat doi "evadati" de la scoala de corectie. ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Bai frate, cata gargara in jurul unei chetii minore...
![]() Am descoperit o chestie faina la S(m)elgros: E ca o cutie de-aia de alune, cu capac cu cheita si alt capac gaurit, cu un fel de zabrele care vine peste. E cam 12 ron si contine un fel de pasta frumos mirositoare. Am luat mai mult din curiozitate.. Cand l-a deschis nevasta-mea, a inceput sa miroasa fain in papuc.. asa ca am bagat degetu in chestia aia moale si mirositoare si am dat pe sub parasolar, pe volan etc. Am intins bine-bine pasta aia peste tot cu o carpa- si miroase fain acuma. E adevarat ca e cam alunecoasa, da macar miroase fain - ca doar e de la s(M)elgros. Cutiuta aia am acoperit-o cu capacelul ala cu zabrele si am bagat-o sub bord langa cutia cu sigurante. Cand dau drumul la aer cald, aerul vine exact pe acolo prin zona cutiei, atras fiind de mirosul placut de piersica. ![]() ![]() Apoi alta belea... da BELEA nu altceva.. ca nu se mai ia rahatul ala lipicios de pe mana! A trebuit sa cumpar un spray de desfundat carburatoare si sa dau cu jetul pe mana... si am golit tot spray-ul si de-abia am reusit sa curat jumate din suprafata... impreuna cu pielea. Apoi m-am prins: pe cutie scria "high flamable" deci daca aveam o bricheta dadeam foc si ardera chestia aia de pe mana mea si nu mai aruncam banii pe spray-ul de carburatoare. Apoi a inceput s ama usture mana... nu radeti, doua ore m-a usturat.. . ![]() Nasol e ca desi m-am jucat cu spray din ala din abundenta, ca mi-a iesit pana si pe sub grila aia de pe interir de sub parbriz (deh, nu ma asteptam sa se expandeze in halu asta ![]() ![]() ![]() Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
...ratasem acest topic, il citesc de 5 minute si mor de ras, se uita colegii stramb la mine...
![]() big2003, zau asa, daca n-ai inteles hazul situatiei, imi pare cumplit de rau.... ![]() Pentru cei ce recomanda gaura de la picioarele pasagerului - bai, pentru efecte maxime se poate pune ambipur direct in pantofi. Mai omoara si din bacterii... In general se recomanda montarea ambipurului cat mai aproape de o sursa de caldura puternica. Eventual se scoate termostatul si se monteaza un ambipur. Asa veti sti sigur cand a ajuns apa la punctul critic... ![]() Sa nu va ganditi niciodata sa montati ambipurul in locurile in care sta vertical si pe unde nu vine caldura... ps. Recomand calduros indepartarea plasticelor de pe scaunele Loganului cand folositi ambipur. Nu de alta dar moleculele de parfum interactioneaza violent cu plasticul si substanta chimica astfel obtinuta ataca textilele! Le puteti pune dupa aceea la loc, si pentru etanseizare se poate folosi spuma poliuretanica, marca Ciombe. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
big, fii si tu intelegator cu ei... or avut o saptamana stresanta... la servici i-o fugarit sefu, acasa nevasta...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Cornel001: 25 Nov 2005, 22:34 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(Cornel001 @ 26 Nov 2005, 00:32) big, fii si tu intelegator cu ei... or avut o saptamana stresanta... la servici i-o fugarit sefu, acasa nevasta... ![]() ![]() ![]() Ai dreptate Cornel , nici nu m-am suparat . Am dat doar asa , in treacat , o dedicatie mirositoare pentru caterincarii de serviciu . Fara numar , Ambifoot pentru toti caterincarii de forum . |
--------------------
.
.
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
io am pus 2 ca unul nu mai mirosea.. de la caldura ale mele se usuca si nu mai miros.. am dat o gramada de bani si nimic..firar ale dreaq'sa fie...
|
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
salut alex275...interesant nr. de la masina ta...l-ai obtinut greu sau este nr. de la masina de serv.( poate spp)
![]() |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, el e Base de fapt .
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:09 |