DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> merge perfect la relanti dar moare in mers, Nu mai stiu ce sa ii fac rog AJUTOR!!!

B-38-NFS
post 29 Nov 2005, 22:19
Post #31

membru

Group: Members
From: BUC -DR TABEREI

[quote=moshulik,29 Nov 2005, 10:41]

Daca masina are servofrana este posibil sa fie fisurata membrana de la servofrana, deci degeaba ii inlocuiesti garniturile, daca membrana e fisurata.

ma refeream la garniturile de la carburator ,flansa de prindere pe galerie cam toate garniturile de la carb.

This post has been edited by B-38-NFS: 29 Nov 2005, 23:32

--------------------
spark /chevrolet solenza/dacia 2006/2005 - b-23-REU
NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
stefan_punk
post 30 Nov 2005, 19:10
Post #32

Membru

mi-a spus cineva care a avut aceeasi problema ca ar putea fi de la avansul vacumatic.Nu stiu sa il reglez dar voi incerca cu fiecare dintisor de la reglarea avansului vacumatic pana cand voi scapa de peoblema (poate sa fie de acolo sunt de acord cu ideea lui) . Daca stie cineva cum se regleaza sa nu ezitati sa ma contactati sau sa scrieti pe acest post

--------------------
Dacia 1300 berlina - b-48-prj
+
andutzu
post 30 Nov 2005, 21:15
Post #33

Membru autentic

Am rezolvat beleaua.Am schimbat bujii, fise, capac delcou, platini, am curatat carburatorul l-am suflat cu compresorul dar degeaba... tot aiurea mergea. pana la urma am mai desfacut putin (2 ture) surubul de amestec (de mers in gol) si totul s-a rezolvat. Problema nu era asa grava la mine deoarece nu murea decat la turatii relativ mici 1000-2000rpm. smile.gif

--------------------
Dacia 1310 - PH 23 ALX
REMAT Tuning.
+
stefan_punk
post 2 Dec 2005, 17:50
Post #34

Membru

la mine nu are cum sa fie de la acel surub de amestec pentru ca eu cand am facut una alta la masina am reglat avansul si am reglat si carburatorul

--------------------
+
andutzu
post 2 Dec 2005, 23:03
Post #35

Membru autentic

Si la mine a mers foarte mult timp cu surubul in aceiasi pozitie (intodeauna) ,chiar ii facusem un semn sa tin minte si n-am avut probleme dar dintr-o data a inceput sa faca figuri... fara sa umblu la el.Pana la urma i-am mai dat drumu si a functionat. VooDoo 243.gif 173.gif

--------------------
Dacia 1310 - PH 23 ALX
REMAT Tuning.
+
stefan_punk
post 3 Dec 2005, 14:48
Post #36

Membru

am vazut ca mie imi face figuri doar cand e socul tras acum doar atunci moare motorul in mers.Azi am fost si am reglat avansul static cu stroboscopul si merge bine acum masina cel putin 6 km cat am mers cu ea. Daca merge asa o sa las socul bagat si nu mai umblu la el. Sa vad daca cu adevarat asta e problema si o sa va zic, pentru ca .. sunt disperat de masina asta imi vine cateodata sa ma dau jos si sa o iau la polizor cu parul sa nu mai ramana nimik intreg si dupa sa ii dau si foc cu benzina care o am in rezervor degeaba.

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th June 2025 - 17:41
Forum Renault