Brexit o idiotenie a fuduliei engleze?
![]() ![]() ![]() |
Brexit o idiotenie a fuduliei engleze?
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Cam târziu mai fu o dată.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Penibil.Acu o dau la intors inglezii ca peste trei luni sa incepem negocierile ca una ca alta. Cameron pare un politician de nivel satesc care s-a jucat cu focul in interes propriu si s-a pijat pe canapeaua EU si acu fuge. Faraj parca e clona lui Vadim. Da din clont disperat incercand sa ramana UK cumva in caruta EU. Au fortat resentimentele justificate ale lumii fata de birocratia greoaie si tembela care se auto genereaza la BriuselStrasburg si acu tre sa rezolve situatia. E ca ala cu ucenicu vrajitor.Ca apartcikul EU e diform vedem noi acum clar. Avem un guvern de o incompetent si incapacitateferoce format din scribalai fanfaroni ( functionari EU). Stabimea EU ar trebui sa profite de momentul delicat si sa mature birocratii rupti de realitate recastigand increderea populatiilor in idea EU. Ideea in sine mie mi se pare cea mai mare gaura la macaroana inventata dupa WWII prin care batrana curva Europa poate contracara hegemonia obtuza a USA si agresivitatile estice.
PS CLipul ala zice ceva si sa nu uitam pe poapa ala Bossuet „L’Angleterre, ah! la perfide Angleterre“. ISLAND ![]() This post has been edited by bion: 28 Jun 2016, 18:58 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
E furtuna pe canal. Continentul e izolat...
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(bion @ 28 Jun 2016, 18:49) Da din clont disperat incercand sa ramana UK cumva in caruta EU. Daaaa, plange Regatul Unit in pumni de cand cu Brexitul. Uite ce se intampla cand motanul nu e acasa, se pune de un al 4-lea Reich : "'Șefii politici europeni vor să profite de Brexit și dezvăluie planul lor pe termen lung. Aceștia doresc metamorfozarea tuturor țărilor europene într-un singur stat-gigant, scrie express.co.uk. Miniștrii de externe ai Franței și ai Germaniei vor să descopere un plan eficient pentru înlăturarea statelor membre individuale. În conformitate cu propunerile radicale, țările UE vor pierde dreptul de a avea propria lor armată, dreptul penal, sistemul de impozitare sau banca centrală, toate aceste puteri fiind transferate la Bruxelles. Statele membre ar pierde, de asemenea, controalele asupra propriilor frontiere, inclusiv procedura de acceptare și relocare a refugiaților. Planul a stârnit furie și panică în Polonia, un aliant al Marii Britanii în lupta împotriva federalismului. Această propunere va fi prezentată la o reunine a țărilor, la Visegrad, de către ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, marți seară.'' |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Cine a spus asta?
29 Jun 2016, 08:09: Cine a spus asta? This post has been edited by miki: 29 Jun 2016, 07:09 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(miki @ 29 Jun 2016, 07:09) Express. co.uk : http://www.express.co.uk/news/politics/683...perstate-Brexit Or fi platiti de Mogul si astia... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 29 Jun 2016, 07:23 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(bion @ 28 Jun 2016, 19:49) ...Stabimea EU ar trebui sa profite de momentul delicat si sa mature birocratii rupti de realitate recastigand increderea populatiilor in idea EU... Mda, singura problema "minora" ar fi ca stabimea EU provine tot din birocratia rupta de realitate de la Bruxelles... QUOTE(vercingetorix @ 29 Jun 2016, 08:22) Express. co.uk : http://www.express.co.uk/news/politics/683...perstate-Brexit Or fi platiti de Mogul si astia... ![]() Mda, si hartia oficiala! Astia chiar si-au pus in gand sa omoare EU complet, nici o tara normala nu va accepta asa ceva, mai ales dupa Brexit! This post has been edited by Garett: 29 Jun 2016, 07:51 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca merkelimea vrea sa urgenteze destrămarea ue si sa dea apa la moara euroscepticismului sa vina in continuare cu idei din astea geniale....lăsând la o parte Polonia sunt convins ca fostele mari imperii ca spaniolii,italienii,grecii,portughezii,olandezii,belgienii...vor fi extrem de fericiți sa intre sub bocancul german - ca norocul ca-n europa nu-s doar romanii slugile germanilor.....ca sa nu mai zic de nordici sau de o parte din europa de est unde euroscepticismul deja e extrem de puternic (cehia de ex. deja a început procedurile pt. Czexit).
This post has been edited by tony-s: 29 Jun 2016, 08:28 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(Garett @ 29 Jun 2016, 07:36) Mda, singura problema "minora" ar fi ca stabimea EU provine tot din birocratia rupta de realitate de la Bruxelles... Mda, si hartia oficiala! Astia chiar si-au pus in gand sa omoare EU complet, nici o tara normala nu va accepta asa ceva, mai ales dupa Brexit! io tomna terminai de citit hartia, nu interpretarea ei. pe bune, unde dreq vedeti prapastiile alea. mai erau unii care spuneau ca vor sa inlocuiasca NATO, habar nu am cum se poate citi hartia aia in sensul asta. dimpotriva, mi se pare o adunatura de 'idei pioase' ingalate. pe de alta parte, dupa rahatul lui merkel din august anul trecut, tot 'UE' a manarit ceva cu turcia de s-a oprit suvoiul. http://frontex.europa.eu/news/number-of-mi...in-april-6e7oBw trendul se pastreaza si acum, din cate am inteles in iunie au intrat in grecia cateva sute. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 29 Jun 2016, 08:36) Mda, singura problema "minora" ar fi ca stabimea EU provine tot din birocratia rupta de realitate de la Bruxelles... Mda, si hartia oficiala! Astia chiar si-au pus in gand sa omoare EU complet, nici o tara normala nu va accepta asa ceva, mai ales dupa Brexit! Bai da ce oficial arata hartia aia oficiala Si mai ales link-ul unde-i postata Oficial de oficial. Curat polonez oficial |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dragi tovarasi.Ca cand s-a pus de uniunea asta una din idei a fost sa reduca nationalismul si orgoliile patriotarde ale semintiilor europene. Cele doua WW au avut la baza nationalismul( de altfel o chestie ok) dus la extrem si folosit marsav de politicieni.E greu fiind de aplanat multe conflicte istorice . Sentimentele nationale sunt usor de zgandarit si in momente de criza economica apar se inmultesc ca raia partidele extremiste.John n-are rolls pen-ca Ion are alocatie la copil.Cu cat pwlimea e mai low cu atat sentimentele revansarde si de fronda cresc. O confederatie a statelor EU zic io ar asigura pe termen lung supravietuirea Europei atat a bogatilor cat si a celor mai saraci in fata USA ,Chinei, si bolsevismului a noii migratii . Sigur o chestie delicata e cine e primus inter pares.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(bion @ 29 Jun 2016, 10:05) O confederatie a statelor EU zic io ar asigura pe termen lung supravietuirea Europei atat a bogatilor cat si a celor mai saraci in fata USA ,Chinei, si bolsevismului a noii migratii . Asta suna a kibbutz. Sau colhoz. Sau cooperativa...mestesugareasca sau de productie. Stim prea bine unde au dus toate astea. Poate e momentul sa admitem ca UE e o utopie si va aluneca inevitabil in autoritarism sau chiar ceva similar dictaturii, evident sub masca principiilor generoase arhicunoscute, daca nu se reformeaza, altfel se va merge spre disolutie. UK le-a pus baietilor de pe continent o oglinda in fata si nu prea le place nici lor ce au vazut. Iar solutii de tip "al 4-lea Reich" vor dura cat a durat si al 3-lea. Parerea mea, vorba lui nea Nicu Vodcaroiu. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(bion @ 29 Jun 2016, 10:05) Dragi tovarasi.Ca cand s-a pus de uniunea asta una din idei a fost sa reduca nationalismul si orgoliile patriotarde ale semintiilor europene. Cele doua WW au avut la baza nationalismul( de altfel o chestie ok) dus la extrem si folosit marsav de politicieni.E greu fiind de aplanat multe conflicte istorice . Sentimentele nationale sunt usor de zgandarit si in momente de criza economica apar se inmultesc ca raia partidele extremiste.John n-are rolls pen-ca Ion are alocatie la copil.Cu cat pwlimea e mai low cu atat sentimentele revansarde si de fronda cresc. O confederatie a statelor EU zic io ar asigura pe termen lung supravietuirea Europei atat a bogatilor cat si a celor mai saraci in fata USA ,Chinei, si bolsevismului a noii migratii . Sigur o chestie delicata e cine e primus inter pares. aci gandesc fix ca don doftor. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Singura soluție ar fi statele unite ale europei - fiecare stat având independenta si libertatea de a alege daca adopta sau nu deciziile care se iau la nivel federal....acum ue e o semi-dictatura in care germenea si mai putin Franța iau unilateral decizii pe care le impun cu forță tuturor.....iar majoritatea deciziilor merkelimei sunt niste tâmpenii- gen chemarea imigrantilor si apoi impunerea de cote obligatorii fiecărui stat,politici de austeritate,nivele de deficit,grad de îndatorare....si alte intruziuni in politica economica a unor state suverane.
Ca neamul de slugi din romania înghit orice rahat doar pt. Ca e german e una insa in ue sunt state adevărate obișnuite sa conducă lumea nu sa fie slugile germanilor...iar englezii doar au deschis cutia pandorei sunt convins ca si alte state adevarate își vor câștiga independenta. This post has been edited by tony-s: 29 Jun 2016, 11:17 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Bai frate,nu te-ai plictisit de atitea mizerii?
De unde ai strins nene atita ura in tine? Ai zis o data,de doua ori,de o mie de ori,dar mai opreste-te!Ajunge,zau. A fost distractiv la inceput,dar te-ai intins deja prea mult . Unde intri,numai laturi si mizerii de la tine. Aceleasi si aceleasi chestii expuse,mai schimba placa,sau din bun simt,mai opreste-te. This post has been edited by M.C.: 29 Jun 2016, 11:11 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
tony-s |
![]()
|
Stiu ca adevărul doare propaganda....in afara de atacuri la persoana poți altceva ?
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pariem ca nu o sa priceaapa nimic, si tot cu asta ii va da si in urmatorul post cu care iti raspunde?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
miki |
![]()
|
O sa termine cind s-or termina si banii care-i vin de la partid.
Pin-atunci tot o sa presteze Oricum ed apreciat ca cineva in romania de azi mai respecta contracte... |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Parerea mea e ca are unele probleme la mansarda si zic asta cu toata consideratia fata de un om bolnav. Drept dovada, e celibatar si acum, la 38 de ani, ca nimeni nu-i sta in preajma.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
b76bgaarh |
![]()
|
tovarasu os, la faza cu hungurii ati fost prezent, acum e vacanta?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
M.C. |
![]()
|
Ake ?
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
tony-s |
![]()
|
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Tony are niste opinii ale lui, bune sau rele, astea sunt.
Asta nu da nimanui dreptul sa-l jigneasca. Om bolnav cu probleme la mansarda, postac de la partid, copilarie nefericita, etc Ba unii sunt la curent si cu statutul sau civil... ![]() Daca aveti argumente contra, bine, daca nu lasati barfele astea ieftine. Fiti barbati, ce naiba... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 13:07 |