Brexit o idiotenie a fuduliei engleze?
![]() ![]() ![]() |
Brexit o idiotenie a fuduliei engleze?
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Problema pentru britanici e ca multe companii de pe continent s-au relocat in UK datorita facilitatilor fiscale, dar acum cu iesirea si cu posibile taxe ale UE fata de UK, situatia s-ar putea inversa.
Dar vom trai si vom vedea daca se va face aceasta iesire si care vor fi consecintele. Sanatosi sa fim |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
The EU now has 1 ‘GB’ of free space
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Acum ar fi momentul unei investitii in lire sterline.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 24 Jun 2016, 12:52) Pai deja UK nu mai e a 5-a economie mondiala, i-o depasit frantujii scurt: QUOTE The UK’s vote for Brexit in the EU Referendum means that Britain is no longer the fifth biggest economy in the world as we have fallen behind France, according to reports. http://www.huffingtonpost.co.uk/entry/poun...4b0d25711494b27 This post has been edited by MihaiD: 24 Jun 2016, 12:57 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cumpărați RaspberryPi-uri până nu se scumpesc!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.077 Joined: 11 February 04 ![]() |
EU has now 1 GB of free space
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Englezoii au gresit cand au intrat in UE, nu acum.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pt. Ca vad ca se vorbesc tot felul de prostii....englezii-s 55 milioane,scotienii-s 5 milioane si irlandezii vreo 6 adică nu prea interesează ce fac scotienii si irlandezii care împreună nu-s cat o flegma comparat cu 1 miliard de indieni si cate vreo 40 milioane de canadieni si australieni toti aflati sub suveranitatea britanica si cu care anglia va putea întări relatiile nemaifiind obligata sa respecte aberatiile ue....ca sa nu mai zic ca 300 milioane de americani sunt mult peste 450 milioane de europeni iar anglia si cu usa isi va putea întări relatiile traditionale.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 24 Jun 2016, 12:44) Am citit, m-am informat: QUOTE Există două mișcări care promovează ideea formării unei Uniuni a Commonwealthului.[27]. Una dintre ele propune formarea unei uniuni similare cu Uniunea Europeană, deschisă participării doar membrilor actuali ai Commonwealthului Națiunilor cu un Indice al dezvoltării umane ridicat. Cealaltă propunere vizează o formă de guvernare de tip EU, care să asigure o coordonare destul de liberă a politicilor guvernamentale, printre care comerțul și apărarea. QUOTE(tony-s) ca sa nu mai zic ca 300 milioane de americani sunt mult peste 450 milioane de europeni La cintar trag mai mult in mod sigur! This post has been edited by yhattori: 24 Jun 2016, 13:11 |
--------------------
*
*
*
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
@tony, Australia a semnat contract de 35 de miliarde de Euro pentru submarine cu Franta cu nu suveranul sau, Anglia. Commonwealth-ul e mai mult o chestie pe hârtie. E la fel de decorativ ca si regina.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io-s curios ce-o să-i zică Veta lui Cameron (l-a chemat la Palat), vizavi de posibilitatea fărâmițării UK.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(yhattori @ 24 Jun 2016, 13:09) Am citit, m-am informat: QUOTE(tony-s) ca sa nu mai zic ca 300 milioane de americani sunt mult peste 450 milioane de europeni La cintar trag mai mult in mod sigur! pib-ul ue fără uk e vreo 15 000 miliarde de usd,pib-ul usa e aproape 18 000 miliarde, ca sa nu mai zic de importuri ca se face rău de rusine ue fata de usa...ue nu va ajunge niciodată la nivelul de trai si prosperitatea din usa. This post has been edited by tony-s: 24 Jun 2016, 13:22 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
tonies...tu când pleci in state?
This post has been edited by Diac: 24 Jun 2016, 13:24 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
tony-s |
![]()
|
Lui Cameron i s-a întors totul in cap...a câștigat anul trecut cu tema brexit iar acum trebuie sa-si dea demisia după ce s-a lasat mânjit de Germania si frântă sa sustina santajul pt. Remain.
This post has been edited by tony-s: 24 Jun 2016, 13:28 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Markos @ 24 Jun 2016, 13:03) Pai nu? QUOTE(b76bgaarh @ 24 Jun 2016, 13:34) mie imi place grija nepretuita pentru un stat suveran, independent, cu o armata importanta, care nu face ce vor tinerii frumosi si dejtepti de pe faibuci. N-auzi ca si-au luat tara inapoi, cum au vrut englezul Boris ( ![]() Din "UK" o sa mai ramana Anglia si eventual T. Galilor (posibil sa se razgandeasca si astia, cand o sa vada nasulia). Ii astept si pe altii cu referendumuri asemanatoare, ca sa fie tembelismul democratiei complet: HarCov, Texas, valoni, etc. Putin va organiza un referendum pt. refacerea marelui urss, iar in timpul asta va vizita marea Nordului mai des, sa vada cati englezi (sa nu mai zic uk-isti) mai sunt p-acolo. Vorba lui nea Bion: FUCK uk! |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
tony-s |
![]()
|
Normal ar fi ca Boris Johnson cel care a condus cu succes campania brexit sa devina noul premier al uk.
asta cu luatul tarii înapoi e valabila doar in Romania, in uk nu votează imbecilii tineri frumosi si liberi din romania care odată pe an isi iau tara înapoi ca s-o arunce la gunoiul werner sau julien. This post has been edited by tony-s: 24 Jun 2016, 14:18 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca ar avea si astia parlament ca al nostru, nu s-ar intampla nimic
![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Trebuia sa le-o inchiriem pe Roberta la numaratul voturilor.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 24 Jun 2016, 14:16) Io-s curios ce-o să-i zică Veta lui Cameron (l-a chemat la Palat), vizavi de posibilitatea fărâmițării UK. Cică Veta ar fi pro brexit, așa ar fi declarat zilele trecute în particular, iar apoi casa regală o zis scurt că regina nu face politică.... This post has been edited by Serje: 24 Jun 2016, 13:57 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tony-s |
![]()
|
Singura problema a romaniei ar putea fi ca odată rămași fara ajutoare lipitoarele romane sa se întoarcă in romania,insa ma îndoiesc ca se va întâmpla așa ceva - din furat si cerșit in uk faci mai multi bani decât din salariu mediu din romania si in plus pe majoritatea romanilor plecați nu-i da afara din casa dorință de a munci...e mult mai profitabil cerșitul si furatul prin Londra,paris...decât munca in romania.
This post has been edited by tony-s: 24 Jun 2016, 14:19 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Pe scurt, ce s-a intamplat azi:
- The pound has plummeted to a 30 year low - Japanese stock market has crashed 8% and suspended trading - Confirmation of another Scottish independence referendum - Calls for an Irish reunification referendum - Far-right nationalists across Europe now calling for referendums and the demise of the EU - Hundreds of UK pension funds underwater - FTSE is expected to open 10% down (the bankers knocked 8% off in the 2007 financial crash, so this is big) - German DAX market expected to open 10% down - HSBC is worth £10bn less since yesterday - S&P has announced that UK now likely to lose its AAA credit rating - In two hours (as of 7am) the UK economy has lost over £255bn, the equivalent of 40 years' worth of EU contributions - UK Prime Minister has resigned - The UK has down slipped down to the 6th largest economy |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
tony-s |
![]()
|
Sa calculezi pib-ul unor tari după cum evolueaza valutele intr-o singura zi e o idioțenie imensa chiar si pt. Propaganda de tineri frumoși si liberi.
This post has been edited by tony-s: 24 Jun 2016, 14:29 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(tony-s @ 24 Jun 2016, 15:17) Singura problema a romaniei ar putea fi ca odată rămași fara ajutoare lipitoarele romane sa se întoarcă in romania ... plus pe majoritatea romanilor plecați nu-i da afara din casa dorință de a munci...e mult mai profitabil cerșitul si furatul prin Londra,paris...decât munca in romania. Prieteni si rude de ale tale? Altfel pe ce te bazezi? Sa atunci cu laturi in niste oameni care au last in urma tot ce au poate mai depret si s-au facut slugi in alte tari ... Sincer nu am ce sa îți spun. Aberațiile tale sunt distractive de cele mai multe ori dar nu și acum. Scoția anunță referendum. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Diac |
![]()
|
Are de-a face cu niste sanctiuni care duc Rusia la sapa de lemn. Uk poate ca nu mai va sprijini sanctiunile impotriva Rusiei. Plus ca da apa la moara la tot felul de nationalisti, eurofobi, ortodoxo-imbecili de pe ici pe colo.
This post has been edited by Diac: 24 Jun 2016, 14:46 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:24 |