Brexit o idiotenie a fuduliei engleze?
![]() ![]() ![]() |
Brexit o idiotenie a fuduliei engleze?
Lord Hades |
![]()
|
||
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|||
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(neumann @ 4 Jul 2016, 13:37) nijel farash ij da demisia. Am infrant! ![]() chaos-panic-and-disorder-my-work-here-is-done-funny-metal-sign-7b016e9bb3f3885ff5404b474695bec9.jpg Buei acesta ![]() Bagzama ca începi sa te dai mai tare ca regina ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(yhattori @ 4 Jul 2016, 14:19) Acu daca matale esti celenterat io nu te pot ajuta sa faci salturi evolutioniste nici macar de 7 ani de obicei dedicati educatiei necesare unui comportament decent.. Daca tu gasesti acolo freo referinta care are tangenta cu capabilitatile armatei franceze la vremea WWII...???!!!Gealu ala a avut ca merit o prestatie inexistenta in WWI, tucalar al lui Churchill un regim autocrat pierderea coloniilor phooterea unei gramezi de bani din planul Marshall si catararea pe un tanc la 26 august, o lipsa totala de viziune politica in 1968 etc. A avut teoria aia asociata cu a unui inglez despre razboiul mobil motorist cu putere mare de foc. Dar au avut-o si altii care au si aplicat-o.A facut Franta putere nucleara dar a izolat-o de NATO in perioada razboiului rece. A avut manat de altii deschiderea personala catre Adenauer punand bazele colaborarii bilaterale( viitoarea CEE). ON TOPIC; Cam nasol momentul http://www.wiwo.de/politik/europa/briten-s...13781800-2.html |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci Gaulle asta n-a fost coleg de academie cu Guderian?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu, era prizonier.Se pare ca a invatat ceva cat a stat la nemti
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(bion @ 4 Jul 2016, 19:22) Acu daca matale esti celenterat io nu te pot ajuta sa faci salturi evolutioniste nici macar de 7 ani de obicei dedicati educatiei necesare unui comportament decent.. Nu trebuie, multumesc. Sint compromis, stiu. QUOTE Daca tu gasesti acolo freo referinta care are tangenta cu capabilitatile armatei franceze la vremea WWII...???!!!Gealu ala a avut ca merit o prestatie inexistenta in WWI, tucalar al lui Churchill un regim autocrat pierderea coloniilor phooterea unei gramezi de bani din planul Marshall si catararea pe un tanc la 26 august, o lipsa totala de viziune politica in 1968 etc. Tocmai asta e, ca nu gasesc. Nici ala de a facut recenzia la carte nu gaseste. Sintem amindoi de acord cu tine ca de Gaulle era "multa gargara frantuzeasca". Da' tu ai vazut ca emite yhattori si pe baza antipatiei ce mi-o porti repede mi-ai dat o replica nimicitoare parafrazind cam ce zicea francezu' ala despre carte. |
--------------------
*
*
*
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Si poti sa-l condamni?
|
--------------------
White Star
Titanic
|
bion |
![]()
|
Păi dacă îmi poluezi zona.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bă, terminați cu linkurile în nemțește. Doar barhi mai pune mizerii de-astea
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
Un ziar nemțesc care se plânge de imaginea jalnică pe care UE a dat-o în criza refugiaților după ce Merkel a dat verde la sărit zapleazul.
Nothing to see, wir schaffen das. This post has been edited by Han Solo: 4 Jul 2016, 22:18 |
--------------------
White Star
Titanic
|
bion |
![]()
|
Iti traduce gugl.Am vrut sa vaz ce zic ceilalti ca de brits is satul.Pentru matale pot sa pun in ruseste.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
bion a învățat germana cu regele Mihai la școală, io nu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
Pai daca ai chiulit si ai fujit la Comintern.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca Farange si-a dat demisia si fuge din fata perspectivei de a fi seful unui partid care sa dea un prim ministru de brexit.
Astalalt care fu suporter infocat de brexit, primarul pakistanez, Boris Johnson, fuge de functia istorica de premier care executa brexitul ca Michiduta de tamaie. Trebuie sa recunosc multe koaie au baietii astia cu brexitul prin gura, toti care mai de care cu sange in instalatie... Niste adevarati oameni de stat, niste bravi oameni politici, Sa mor io, cred ca pana si Oprea era mai bun ca aia... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Meseria de politician e internationala, chiar globala si presupune aceeasi suma de calitati pe toate meridianele. Ne mai amagim noi din cind in cind ca ai lor sint mai buni. Etalonul ar pute fi tanti Merkel vazuta de Tony.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
cinism pe paine, to'ashi: "caderea zidului Berlinului a fost o veste rea pentru toata lumea".
noul far al politicii spaniole. http://okdiario.com/investigacion/2016/07/...ia-todos-239679 fara modelul luminos sovietic, capitalistii verosi nu au de ce sa se mai teama de mania proletara. cum dreq sa nu-l adori: un indignado care isi construieste visele umede marxiste pe suferinta catorva zeci de milioane de oameni. las aci, ca are legatura cu dinamica politica actuala in intreaga europa. |
--------------------
White Star
Titanic
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Generatiile care au prins niste chestii mai nasoale sunt la apus, nu prea mai au un cuvant de zis.
Astilalti tineri au o problema cu istoria, nu s-au prea intalnit cu ea nici macar in carti sau scoala. Asa ca sanctiunea pentru necunoasterea istoriei este repetarea ei. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 5 Jul 2016, 09:42) cinism pe paine, to'ashi: "caderea zidului Berlinului a fost o veste rea pentru toata lumea". noul far al politicii spaniole. http://okdiario.com/investigacion/2016/07/...ia-todos-239679 Oare strabunica-su cu ce se ocupa prin '36... |
--------------------
*
*
*
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(klaus @ 5 Jul 2016, 10:46) da doar ca de data asta ar putea fi ultima repetare. omenirea nu a avut niciodata un arsenal atat de potent de trimitere inapoi in Stonehenge* pe toata lumea ... * a se citi epoca de piatra, pentru cunoscatori. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(klaus @ 5 Jul 2016, 09:46) din ce mi citesc pe ici pe colea cam asta este si senzatia mea ![]() iar la nivel de sefi de triburi, esaloanele doi si trei sint din ce in ce mai nerabdatoare sa se afirme dar haotic sper sa apara ceva sa ii mai domoleasca ca altfel ... jale |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
bion |
![]()
|
Daca EU crapa locul e deschis pentru tinerii frumosi si inculti care or sa sara in barcutele extremistilor de dreapta sau stg. ale defetistilor si al dreac ce o sa semene cu anii `30 in loc de ovrei fiind harapii si esteuropenii.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE I. ADEVARUL ISTORIC CONTEAZA. Succesul manipularii propagandistice se bazeaza pe ignoranta Doua sunt ideile nastrusnice care domina spatiul public in problema Brexit. Nastrusnice prin ignoranta. Prima este ca britanicii care au votat parasirea Uniunii Europene ar fi niste idioti care habar n-au ce si de ce au votat, si care s-ar fi lasat manipulati de niste politicieni “populisti iresponsabili de dreapta”. A doua este ca acum, dupa Brexit, Germania ar deveni “liderul absolut al UE”. Am o veste proasta pentru toti cei care cad in capcana acestor fantezii: realitatea este cu totul alta. Este ca Germania, cu tendintele ei autoritar-totalitare (traditionale), devenise cu mult inaintea referendumului britanic “liderul absolut al UE”. Si ca britanicii – majoritatea – au de zeci de ani o nemultumire funciara fata de centralismul si colectivismul opresiv al “suprastatului” de la Bruxelles, astfel impus si dirijat de Germania, fara opozitie eficienta din interior. Si spun “fara opozitie eficienta din interior” pentru ca, iata, desi a incercat permanent, Marea Britanie a ramas in interiorul Uniunii o voce aproape singulara, si de aceea nu a reusit, din interior, sa opreasca “modelarea” UE dupa chipul si gandirea (vadit gresita) centralist-teutonica. Ghinionul nostru! Nimic nu probeaza mai clar aceste realitati decat pozitia exprimata de premierul britanic Margaret Thatcher in anul 1988, in discursul istoric tinut la College of Europe, Bruges, Belgia, la invitatia rectorului acestei facultati. *** Este, poate, una din cele mai inteligente si relevante radiografii a relatiei dintre Marea Britanie si Europa din partea unui mare lider politic al lumii. Cea mai relevanta radiografie a directiei benefice de urmat de catre Uniunea Europeana si a erorilor pe care atunci, la fel ca acum, Bruxelles-ul, prin dirijismul germano-francez, le-a comis de-a lungul ultimelor decenii, deviind de la linia benefica a “constructiei europene”, erodand astfel atat increderea propriilor cetateni in Uniune, cat si sansele ei de reusita in asigurarea progresului, bunastarii, securitatii si armoniei pe continent. https://ihincu.wordpress.com/2016/06/26/lec...ca-bruges-1988/ Cateva texte similare am citit acum foarte multi ani, autorul lui este Mircea Platon... http://www.cotidianul.ro/europa-lor-si-som...-nostru-223126/ http://gandeste.org/general/butoiul-cu-pul...l-europei/28927 |
--------------------
...
...
...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Foarte bun articolul, reflecta parerea englezilor de pe zebra :
http://www.businessmagazin.ro/special/nu-v...din-ue-15518067 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
https://www.youtube.com/watch?v=FhFsb2uiuDE&feature=youtu.be
8 Jul 2016, 10:00: The_new_political_map_of_the__British_Isles_.jpg ( Size: 58.11k ) Number of downloads: 286 This post has been edited by george_scala_2004: 8 Jul 2016, 09:00 |
--------------------
...
...
...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(klaus @ 5 Jul 2016, 09:43) Sa inteleg ca Farange si-a dat demisia si fuge din fata perspectivei de a fi seful unui partid care sa dea un prim ministru de brexit. Astalalt care fu suporter infocat de brexit, primarul pakistanez, Boris Johnson, fuge de functia istorica de premier care executa brexitul ca Michiduta de tamaie. Trebuie sa recunosc multe koaie au baietii astia cu brexitul prin gura, toti care mai de care cu sange in instalatie... Niste adevarati oameni de stat, niste bravi oameni politici, Sa mor io, cred ca pana si Oprea era mai bun ca aia... ai zis cumva coae? aoleo, ai pus-o, vine fratzica (ilustru absent de pe forum, de altfel) si-ti da suspend! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 04:11 |