ciombeletul, review exhaustiv
![]() ![]() ![]() |
ciombeletul, review exhaustiv
dacicuss |
![]()
|
||
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Vand ciombelet tdi (d si i rosu) , 2004 , recent adus , unic proprietar in Romania , 400 capete sparte reali , impecabil . Nu accept schimburi si nici intermediari .
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
De 1 decembrie se poarta ciomebeletul lui Funar. Cel vopsit in tricolor.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(dacicuss @ 29 Nov 2005, 07:48) Io deja imi imaginez cu se intalnesc intamplator in trafic, doi forumisti, dupa ce s-au sicanat unul pe altul, nervosi, se opresc si se dau ambii jos cu cate un linguroi in mana...ca flamanzii ![]() ![]() pai ar fi cam asa (versiunea mild): forumistul 1: "bai, ca pun ciombeletul pe tine de-ti sar fazele astea din cap" forumistul 2: "bai, ca pun...." forumistul 2: "?????????????" forumistul 1: "?????????????" (calm, forumistul 2 baga ciombeletul la loc in buzunarul portierei) forumistul 2: "auzi, cumva esti pe daciaclub?" forumistul 1: "da bai! ce faza!" forumistul 2: "pai eu sunt X" forumistul 1: "pai eu sunt Y" forumistul 2: "..." forumistul 1: "bai, scuze c-am sarit asa, da' prea te bagasesi de-amboulea fara sa semnalizezi" forumistul 2: "stai linistit, nu-i bai, ma cam bagasem da' si tu te aprinzi instant. hai ca-i ok" (forumistul 1 se angajaeaza intr-o lunga conversatie presarata de ambele parti cu invitatii la bere) (dupa vreo 5 minute se aude scrasnet de roti in spatele lor si o portiera trantita) forumistul 3: "bai, sa-mi bag ... ce beep-beep stati ca curcile-n drum bai? ca acu' pun ciombeletu' pe voi!" ................................................. (seara, orele 20:00 Realitatea TV: "Un alt ciudat blocaj rutier s-a produs pe bulevardul Mihai Bravu, traficul fiind intrerupt de cel putin 3 ore. Cauza ambuteiajului e inca necunoscuta, politia inca discuta amiabil situatia creata cu soferii implicati. Vom reveni cu alte amanunte la stirile de noapte. Intre timp, daca plecati la drum, nu uitati, evitati urmatoarele bulevardele: Unirii, Mihai Bravu, 1 Mai, Soseaua Pipera, Splaiul Unirii, Nerva Traian, Drumul Taberei si zonele Gara de Nord, APACA, Foisorul de Foc si Piata Revolutiei. Sunt Simona Balanescu si va doresc o seara placuta in cotinuare" This post has been edited by Lolek: 29 Nov 2005, 12:48 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
auziti, da' acu vin io si va intreb: ati pregatit ciombeletul de iarna? imbibare cu antigel in proportiile corecte sa nu crape, acoperire cu strat hidrofob (saciz, etc), curatat, aromatizat brad, zurgalau, crenguta?
|
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Ce antigel?!? io-i pun blana !...o sa fie trendi asa, flocos!...merg si zurgalai da' p'orma tre sa fac rost de costum de caluseri...aci se mai practica!
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Voi sunteti din generatia contra? Cum sa-l supuneti la asemenea tratamente? Frumusetea lui consta in simplitatea si naturaletea lui. Daca vreti sa faceti tuning, incercati si voi pe alea de parada, pe care nu le scoateti din casa.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
dacicuss |
![]()
|
Ma, la blanita sta in repaus ! O teaca, ceva ! Cand e la lucru, il scot cu o miscare simpla si naturala si-ncepe joaca....ar transpira incotosmanat!
|
--------------------
VW Passat
1.9TDI
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut in Poiana Brasov o ruda mai indepartata a ciombeletului. Era o chestie imensa!!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mache, ala era ciombelezaur! Credeam ca au disparut de mult.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Mache |
![]()
|
Nu-i stiam denumirea stiintifica, dar din profil mi-am dat seama imediat ca sunt rude.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Mache @ 25 Nov 2005, 13:09) Este adevarat ca ciombeletul in contact cu produsul "Fasole cu ciolan" conduce la blocarea cailor respiratorii, prin eliminarea unor toxine, el nefiind recomandat pentru utilizare in spatii mici si neaerisite? ![]() Perfect adevarat... Nu combinati ciombeletul cu fasolea decat in cazul in care aveti nevoie de performante extreme. Si in acest caz, manevrati-l cu maaare grija, pentru ca orice scapare poate fi fatala. Stiu cata vreme a trecut de la intrebare, dar nimeni nu s-a obosit pana acum sa raspunda la o problema atat de grava. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Bravo, ai postat 5 ani mai tarziu
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cre' ca merit un premiu, ceva, ca am o vaga impresie ca am stabilit si eu vreun neam de record, totusi.
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(alex @ 23 Mar 2010, 10:34) QUOTE(bucatzel @ 23 Mar 2010, 08:54) Stiu cata vreme a trecut de la intrebare, dar nimeni nu s-a obosit pana acum sa raspunda la o problema atat de grava. ![]() ![]() This post has been edited by Marty: 23 Mar 2010, 10:37 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ban cu dobanda pe cei 5 ani.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 12:05 |