Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Mda, ce să zic..
Aș fi dormit mai bine dacă colegu' BG ne-ar fi făcut o comparație progres planificat versus progres fizic versus progres financiar, de indicat documentele din care rezultă că unele lucrări se vor termina înainte de termenul contractual, care ar fi situația revendicărilor (adică există posibilitatea de finalizare în avans dar pe ce bani, că de-aia contractele au clauze de accelerare) etc. Nu abureli de fb |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Asta doar sefii stiu.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 11 Aug 2021, 20:58) Prea subtil pentru unii? 12 Aug 2021, 00:07: Turcan sare în apărarea lui Cîțu: Sunt milioane de oameni sancționați în SUA pentru conducere sub influența alcoolului, inclusiv politicieni de top Ce declara si tzoapa asta. This post has been edited by IRONICK: 11 Aug 2021, 23:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.519 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Turcan e o alta Dancila.
Una care nu a facut nimic in viata ei, decat circ si defilare. Macar acum ceva ani arata mai bine, acum s-a babit iremediabil. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ce le mai place unora sa puna botul la maskirovka.... Problemele de fond nu le vad, asta insa le umple sufletul
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
Dacă domnul Cîțu conducea o companie, era zburat, după ce se referea la doar 1% dintre angajații săi
QUOTE Oamenii avuți nu vorbesc despre prețuri. Despre costul vieții. A vorbi despre preț la ceva este indecent, pare a spune reacția premierului Cîțu la întrebarea despre pâine. Felul în care s-a raportat politicianul nostru la prețul pâinii și referirea la cei 1% care câștigă peste 3.000 de euro sunt sfidătoare și nici măcar nu sunt adevărate. De la Henry Ford și până azi, antreprenorii mari ai lumii, dar și cei veritabili din România sunt atenți la fiecare ban și încearcă să prețuiască angajații. Premierul Cîțu o spune cinic: 1% care câștigă peste 3.000 de euro contează. Restul – ghinion. Sau vorba ministrului muncii, la fel de cinică – Raluca Turcan: să-și mai ia un job. Să le ajungă de pâine. Păi, până și regimurile de ocupație încercau să reprezinte interesele unei populații mai mari, pentru că au o camarilă și grupuri mai extinse: pentru că vor pace socială. Guvernul Cîțu se pare că vrea să reducă statul la o reprezentare pentru 1%, ca pe Wall Street: 1% de aur important și 99% de umplutură, abandonat. Un astfel de cinism încă nu am văzut în România de 30 de ani de când sunt aici: și au fost la putere mulți cinici. Sau e doar prostie? -------------------------------------- Domnul Florin Cîțu a completat formularul ORNISS privind accesul la informațiile clasificate. Formularul respectiv (in care ești intrebat si ce gust avea laptele mamei!) are si rubrica de mai jos. Oare ce si cum a raspuns domnul prim-ministru? NOTA: Va rog sa observati ca din perspectiva certificatului ORNISS, conducerea sub influenta alcoolului e trecuta la fapte grave! Si da, domnul Cîtu a completat certificatul ORNISS cand a fost nominalizat ca ministru de Finanțe. This post has been edited by IRONICK: 12 Aug 2021, 10:51 Attached thumbnail(s) gd.jpg ( Size: 69.07k ) Number of downloads: 286 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.519 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Voi o dati in pesedisme acum
Nu se stie ca pnl e partidul oamenilor bogati? asta i treaba, ei nu manaca paine, nu au nevoie de educatie gratuita, nu au nevoie servicii medicale de baza gratuite, caca, maca. Cei satui nu cred pe cei flamanzi. Sa si mai ia un job, e solutia. Sa muncesti 14-16 ore pe zi, zice marea eroina turcan. Poluam topicul lui Vladut, nu este topic ptr penele? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 12 Aug 2021, 11:11) Negativ, ideea e să nu muncești mult astfel încât să ai mai mult timp să faci bani. ![]() P.S. Nici eu nu mai consum pâine de ani de zile că are mult gluten, e nesănătoasă și nu aduce nici un beneficiu corpului. Ceea ce vă sfătuiesc și pe dvs. să faceți. This post has been edited by AR-18-MOS: 12 Aug 2021, 11:42 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mancatul de paine multa e departe de a fi un lucru sanatos pentru organism;
Din pacate , pentru multi, e o metoda de a baga ceva calorii in organism pe principiul "Reglam foamea din paine!" Totusi, discutia era despre altceva; Cum se face ca mari labarali din PLN, gen Ludovic Orban, madam Turcanu (dl. Presedinte, v-ati uitat pijamaua la mine), Crin Antonescu, samd au facut cariere in PLN fiind angajate toata viata la stat This post has been edited by dizzy: 12 Aug 2021, 11:58 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Miau dat lacrimile, rușine Drulă !
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Am zis eu ca Ironicul o da in pesedisme
Intai cu painea, acum cu Voiculescu. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
RDK |
![]()
|
Care pâine domle?
Întrebarea procurorului-ziarist a fost despre franzelă. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(RDK @ 11 Aug 2021, 20:46) "Cateva din santiere merg bine, chiar foarte bine (lucrari in avans)." Care sunt alea, nenea? (fără absolut nicio legătură cu dl. Drulă, sunt doar curios) Dupa cum ziceam QUOTE(maho @ 11 Aug 2021, 21:10) Daca tii neaparat, maine seara va povestesc aventuri (si starea drumurilor comparativ cu asta-primavara) din Mall-d'ova. Aseara eram prea obosit, ca m-a terminat drumul de vreo 450 km, f. aglomerat, mers o gramada in coloana lenta (accident cu victime, cred), da' acum pot sa zic: da, starea drumurilor (pe unde am mers) e mult mai buna, s-a lucrat si se lucreaza ca lumea. La tara (Ady77 stie) e brici, o placere (chiar daca se mai lucreaza la rigole si inca nu-s marcajele trasate). Daca stiam ca traficul din Bc e asa aglomerat de la ore matinale (~11), incercam si varianta ocolitoare, chiar daca-mi lungea drumul cu vreo 11-12 km. Data viitoare. L.e.: despre care lucrari sunt in avans banuiesc ca doar sefii din cnair sau Drula stiu exact. Mie mi-a confirmat ieri un angajat de la o primarie din zona ca drumul ala de tara care a beneficiat recent de covor asfaltic nou (primul dupa zeci de ani de carpeli proaste sau lipsa), de care ziceam ca mai au rigolele si marcajele, "nu e in intarziere, ci in grafic". This post has been edited by maho: 13 Aug 2021, 10:34 |
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ai mers la origini
![]() 13 Aug 2021, 11:54: Drumul de tara tine de consiliul judetean sau cel local nu de Drula. This post has been edited by bion: 13 Aug 2021, 10:54 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
RDK |
![]()
|
Detalii.
Să ne despărțim de trecut râzând: Vicepremierul Dan Barna, lider al Alianței USR Plus, a declarat, luni seara, că referendumul pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice”, inclusă în programul de guvernare, va fi organizat „imediat ce trece pandemia” de COVID-19. „ Așteptăm să treacă perioada cu pandemia, tocmai pentru că nu vrem să facem acum un referendum când situația de sănătate publică e așa cum este”, a declarat Dan Barna la TVR1. El a spus că inițiativa „Fără penali” este în Senat și că nu ar fi o problemă să treacă la vot. (Decembrie 2020) |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sa puna si pe aia cu pensiile speciale
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
maho |
![]()
|
QUOTE(bion @ 12 Aug 2021, 10:34) Chestie de noroc/ghinion individual, csf. QUOTE(bion @ 13 Aug 2021, 11:53) Ai mers la origini ![]() <span class='edit'>13 Aug 2021, 11:54:</span> Drumul de tara tine de consiliul judetean sau cel local nu de Drula. Fara sa ma trimita nimeni, e misto. O fi tinand, da' ma intereseaza ca in vremurile astea s-a facut, iar in vremurile celor (primari locali, psd) care se lauda acum cu el nu s-a facut nimic. Or fi fost prea ocupati cu furaciunile, ca de inundatiile frecvente din zona i-a durut in p*la. E574 si ocolitoarea Bc sigur tin de drulau. |
--------------------
Dacia
1310
|
bgdrenault |
![]()
|
Care Drulau?
Bai, ia, la loc comanda, nu va mai luati de Cutu https://stirileprotv.ro/stiri/politic/flori...us-si-udmr.html |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(maho @ 13 Aug 2021, 11:21) La tara (Ady77 stie) e brici, o placere (chiar daca se mai lucreaza la rigole si inca nu-s marcajele trasate). Are Drula exact acelasi merit pe care il am si eu la realizarea drumului ala. QUOTE(maho @ 13 Aug 2021, 13:54) Ti-am mai explicat mai demult, dar tu nu batman, batman. Daca nu era un bacauan ministrul Trasporturilor la un moment dat nu vedeam centura Bacaului, cu sau fara Drula. |
--------------------
|
maho |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 13 Aug 2021, 21:42) Ti-am mai explicat mai demult, dar tu nu batman, batman. Daca nu era un bacauan ministrul Trasporturilor la un moment dat nu vedeam centura Bacaului, cu sau fara Drula. Mai bine explica realizarile primarilor psd in guvernare... numa' usr nu e, dar cu Drula subiect principal, fiind vorba de min. transporturilor si infrastructurii. ![]() Din cauza bacauanului pe care-l lauzi aveti traficul ala de cosmar prin oras? Sau poate "datorita". ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
RDK |
![]()
|
Michael Horodniceanu este românul care i-a uimit pe americani cu felul în care a pus la punct infrastructura din New York. Tot el și-a oferit serviciile de consultant în trafic, pentru binele public, primarului Capitalei, Nicușor Dan, dar nu a primit niciun răspuns.
„În 2020 am avut o discuție cu Nicușor Dan, care era candidat pentru Primăria București, și mi-am oferit serviciile mele, pro bono, în a ajuta orașul să fie mai bun din punct de vedere al transportului public și transport rutier. Am avut anumite idei pe care le-am împărtășit cu el și, practic, după alegeri am încercat să iau legătura cu Nicușor Dan, dar nu am primit niciun răspuns." |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
De fapt tu vrei sa-l injuri pe prefect, nu?
|
--------------------
Dacia
1310
|
RDK |
![]()
|
Așa și?
Nici CFR SA nu a avut bugetul pe 2021 aprobat decât în 1 iulie și nu e nicio problemă, decât că unii nu își cumpără suficientă apă când pleacă la drum ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(maho @ 14 Aug 2021, 08:56) E fostul șef de cabinet al primarului. ![]() |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
După ce au apărut informații complete din dosarul penal deschis în SUA pe numele premierului Florin Cîțu, pe vremea când acesta avea 28 de ani, din care reiese că, aflat la volan avea o alcoolemie în sânge de 0,161 (BAC), Sindicatul Europol a ținut să precizeze cum se traduce infracțiunea.
„Cum se traduce alcoolemia de 0,161 (BAC) marcată de Florin Câțu premierul României, la momentul în care a fost prins conducând în SUA: – aprox 1 litru de tărie (whiskey, vodcă); sau – aprox 5 sticle (750 ml) de vin; sau – foarte multe sticle de bere (500 ml) băute în multe ore. Fapta săvârșită de Florin Câțu nu este sub nicio formă o „simplă contravenție”, așa cum a încercat să o prezinte, ci reprezintă o veritabilă infracțiune. În rest, noi să fim sănătoși, că din beție ne trezim cu toții”, a transmis Sindicatul Europol. This post has been edited by IRONICK: 14 Aug 2021, 15:44 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Ești offtopic, aici e despre USR.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:09 |