Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bion @ 8 Feb 2022, 00:01) Bre mă leși. ![]() Esti mai rau ca un propagandist raional din anii'50. Ciolos altruist😀. Un birocrat EU care nu a facut mare scofala nici acolo. Ca se lăuda... Asta-i duar gargara gratuita din partea ta. QUOTE(bion @ 8 Feb 2022, 00:01) Acum o sa fiu rau. Asta-i sindromul celor in varsta care cred ca aia tineri nu sunt in stare de nimic. Si nu este prima data cand faci asta, fara legatura cu usr, ca ai mai zis-o de multe ori si pe alte subiecte.This post has been edited by IRONICK: 8 Feb 2022, 09:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Deci Cioloș este altruist dar și tânăr
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dovedeste ca usr nu e e decat o adunare de infatuati frustrati megalomani. Incompetenta lor devine proverbiala.
Pumpkin ,nu am nimic cu tineretul care arata ca stie poate si vrea sa faca ceva.De bicisnici infumurati m-am saturat ca is tineri sau batrani. Referitor la tineretuil revolutionar majoritatea sunt atat de ingramaditi ca nu au n ici o problema se simt super ok pen-ca sunt la fel. In general la noi cei cu ceva organizat in cap si suflet se retrag vazand mizeria .La ora actuala in politica e ca la la ciorba. Spuma care se ridica trebuie aruncata. Ar trebui o generatie ca aia de la pasopt care sa zdruncine latrina. Ongistii de la usr s-au dovedit nuli in administratie. Nu mai zic de cimisoreanul fritz ca imi sare un moderator in cap.l-am vazut zilele trecute in o dezbatere tv pe tema sistemelor de incalzire. Erau doi polgarmesteri din CT si BZ sobolani orientati. ii dadea fum lu asta care casca ochii ca motanul ce se caca in paie si zambea aerian.Afla noutati pe care era clar ca nu le poate procesa. A nu stiu cata teapa luata de tiimisorni cau spiritul lor de fronda.A ajuns lumea sa il regrete pe ecscrocul de Lae Vapsitu. SBP ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
Nu am ce sa dovedesc eu, tu arunci cu laturi. Eu nici macar nu le-am luat apararea, dar nici tu nu ai facut-o punctual, ci doar superficial. Fara substanta.
Cu tinerii ai ceva, ai dovedit-o de multe ori. Nu te mai ascunde, da pe afara de mult timp. Deci lumea regreta un hot care facea manevre. Inca plateste datorii de pe vremea aluia, dar tot el este de vina ca nu este inginer in termoficare. Hai bai bioane ca poti mai mult, zici ca ti-a spart contul begereno si a postat el. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bion @ 8 Feb 2022, 09:36) Ala as fi eu. Si parca am si argumente cand iti zic ca nu cred ca ai dreptate. Si la faza la care te referi, imi pare rau, da' continui sa cred ca nij' dracu' nu mai scotea coltermul din situatia actual. Ca si in discutia cu tine, tin mne ca am baat de seama ca Fritz a trecut si prin iarna trecuta, si nu au fost probleme. Da' cand ai o societate cu datorii pan' la cer si cineva a fumat in depozitul cu preturi de combustibil, poti s-o ... This post has been edited by bucatzel: 8 Feb 2022, 10:33 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 8 Feb 2022, 10:31) Hai bai bioane ca poti mai mult ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
Am ceva cu tampitii, infatuatii, incompetentii indiferent de varsta. Ca unii se simt atacati e treaba lor.
Daca il vedesi pe fritz la tv ti-ar fi fost tie rusine. Iarna trecuta scolile erau on line. Cand s-a infipt la primarie trebuis sa stie la ce se inhama. Dar dovedeste ca el si gssca lui hsbar nu aveau si nici nu se pricep la mai nimic. Acu veni si ciolos cu santajul ieftin si a luat cenzurat. Se cearta tatele si se duce dreac partidu. Drula mai orientat mai lipit la bugete. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 7 Feb 2022, 23:18) Bun, asa. Membrii partidului l-au votat pe Ciolos, iar reprezentantii lor, nu. Ciolos a zis clar, daca nu pot sa fac ce am promis in campanie, ce rost are sa mai stau in functie. Faza cu suparat si plec este doar rahat mancat cu polonicul de presa&co. In vara i-a zis lu' Barna, hai sa ne dam demisia sa vina suflu nou. Barna a zis nu. Unu este disperat dupa functie, altu' este altruist. este altruist, dar ar trebui sa-l mai votez odata doar pt asta? ca de facut.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(bion @ 8 Feb 2022, 11:42) Am ceva cu tampitii, infatuatii, incompetentii indiferent de varsta(1). Ca unii se simt atacati e treaba lor (2). Daca il vedesi pe fritz la tv ti-ar fi fost tie rusine (3). Iarna trecuta scolile erau on line. Cand s-a infipt la primarie trebuis sa stie la ce se inhama. Dar dovedeste ca el si gssca lui hsbar nu aveau si nici nu se pricep la mai nimic. (4)Acu veni si ciolos cu santajul ieftin si a luat cenzurat. Se cearta tatele si se duce dreac partidu. Drula mai orientat mai lipit la bugete. (1)Pe forum ai demonstrat ca ai ceva doar ca aia tinerii. Iti caut si posturile, dar cred ca nu-i necesar sa demonstrez ca te contrazici. (2)Iesi din bula, nu-s chiar la nivelu' aluia cu patru clase. (3) ![]() ![]() ![]() (4) ![]() ![]() ![]() 8 Feb 2022, 12:16: QUOTE(einstein1984 @ 8 Feb 2022, 12:04) Ce imi spui mie, voteaza cu cine vrei. Pai ce sa faca din postura de presedinte de partid? This post has been edited by IRONICK: 8 Feb 2022, 12:16 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
Ca sa incheiem sfada. Ce sa fac daca procentajul de dobitoci e asa de mare la tineri. Nu e vina lor. Asa au fost crescuti.
On topic. Daca o tine asa usr se autodistruge. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
IRONICK |
![]()
|
Eu nu am stat sa fac statistica care-s mai idioti, dar am sustinut intodeauna ca educatia este de baza. Si au fost crescuti de aia batrani.
Clar. Si asta din cauza la Barna. Este partid tanar, dar daca nu exista rotatie sau pas in lateral cand gresesti, catre buda te indrepti. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
Pe ciolos l-a crescut vulpea
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
IRONICK |
![]()
|
Bai, nu stiu. Dar vin-o si tu cu alte argumente, nu de latrina 3.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
Alexandru Iordache
https://www.mediafax.ro/editorialistii/prez...manesc-20247434 Si asta e cu bube? ![]() This post has been edited by bion: 8 Feb 2022, 12:56 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 7 Feb 2022, 23:18) Bun, asa. Membrii partidului l-au votat pe Ciolos, iar reprezentantii lor, nu. Ciolos a zis clar, daca nu pot sa fac ce am promis in campanie, ce rost are sa mai stau in functie. Faza cu suparat si plec este doar rahat mancat cu polonicul de presa&co. In vara i-a zis lu' Barna, hai sa ne dam demisia sa vina suflu nou. Barna a zis nu. Unu este disperat dupa functie, altu' este altruist. ![]() Corect, iar drula, din pacate, este tot din esalonul disperatilor dupa functii, altfel ar fi fost placut de mai multi... In fine, pana USR-u' nu scapa de gasca de oportunisti (ghinea, barna, mosteanu, nasui si pupincuristii), nu o sa mai fie frecventabili pentru mine. Dar dupa cum ii vad de obsedati sa nu intre nimeni intre ei, sigur nu o sa mai devina vreodata. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cam asta este treaba, daca vrei cu adevarat binele tarii, faci un pas in lateral pentru unu mai bun ca tine. Drula chiar este ok, ceilalti nu prea.
Barna este doar o remorca, poate se pricepe la altceva, dar ca manager, nu prea. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
Cat e de bun ca lider Ciolos se vede din declaratia lui in care regreta ca nu a discutst cu conducerea nu a fost la filiale si nu pricepe ce s-a intamplat.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Opoziția opoziției din partidul aflat cândva la guvernare punctează decisiv în războiul declarațiilor:
Barna îl atacă dur pe Cioloș după demisie: „Opoziția nu se face cu două mesaje și o apariție din când în când la televizor” |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(RDK @ 8 Feb 2022, 17:15) Jenant, ca de obicei.Dan Barna: Nu voi candida acum la președinția partidului / Nu se pune problema ca eu să revin în perioada imediat următoare Nici nu ai avea sanse. Drula te-ar face praf. This post has been edited by IRONICK: 8 Feb 2022, 17:20 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
"El a avut un mesaj și pentru liderii PSD și PNL: „USR va face opoziție pe bune”."
Pana acum a facut opozitie "pe rele". Limbaj de strada. "Vom munci uniți ca să oferim României alternativa pe care o merită. Zilele confortului în coaliția aceasta disfuncțională s-au terminat. Au fost prea multe luni de miere și s-a văzut că PNL și PSD nu sunt în stare să conducă România. Coaliția Contra Firii are zilele numărate!”, a afirmat Cătălin Drulă." Care altenativa? Ca au fost uniti odata. Cu cine se va alia? Cu AUR? Cu PESEDE? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Cu PNL fara Citu.
Dar asta mai tarziu, mult mai tarziu, cand nu va mai fi Iohannis presedinte. Cat e Iohannis acolo, PSD va fi la guvernare. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
RDK |
![]()
|
Și ce pot face ei atunci cu maxim 20% împreună?
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
insir si eu niste cuvinte.......... grija.....drum .......caine........
apropo, in politica romaneasca, doar ponta a mai facut un pas in spate........ asa de in spate ca a disparut din peisaj..... strict din punctul meu de vedere, faptul ca ciolos a facut un pas in spate este superok. mi-as dori ca si ceilalti actori de pe scena politica sa aiba taria sa faca asta, atunci cand nu se ridica la inaltimea asteptarilor........ |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca ei fac pasi in spate ii lasa loc liber unuia ca alde de SSimion sa faca pasi inainte...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
domnul simion este pe faras dar inca nu a aflat.....
din pacate, traim vremuri interesante....... gesturile normale, decente, au ajuns sa fie interpretate ca semn de slabiciune..... anormalul a devenit norma, obisnuinta, reflex, mod de viata, model de succes ......... dar la nivel declarativ cel putin, toti dorim o viata mai buna, civilizata...... |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Să zicem că simion e pe fara,
dar nu e singurul din partid, finanțat cine stie de cine si cu aceleași gânduri, apucături, chiar dacă nu la fel de vocal 9 Feb 2022, 12:27: QUOTE(kato @ 8 Feb 2022, 19:48) insir si eu niste cuvinte.......... grija.....drum .......caine........ apropo, in politica romaneasca, doar ponta a mai facut un pas in spate........ asa de in spate ca a disparut din peisaj..... strict din punctul meu de vedere, faptul ca ciolos a facut un pas in spate este superok. mi-as dori ca si ceilalti actori de pe scena politica sa aiba taria sa faca asta, atunci cand nu se ridica la inaltimea asteptarilor........ E inteligenta asta cu câinele moare de drum lung, dar cred ca ai jignit multi colegi Dacă s a dat in spate e super ok, super erou, dar poate ca e si impotent politic De ce te bagi, dacă nu ești în stare? Si uite asa, au mai trecut 5 luni This post has been edited by bgdrenault: 9 Feb 2022, 12:27 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Interesant (dar previzibil), unii de p-aici privesc cu atentie si ingrijorare la pericolul userist (oricare-ar fi ala, Dacian sau Drula), dar de "amabilitatile" din parlament (inclusiv maimutarelile din comisii) nu se burica nimeni.
Pai se poate? 9 Feb 2022, 12:31: QUOTE(bgdrenault @ 9 Feb 2022, 12:24) dar poate ca e si impotent politic De-aia e europarlamentar. This post has been edited by maho: 9 Feb 2022, 12:31 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
Valeu. Usr calcat in picioare de aur. Complot.opozitia isi da la gioale.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:56 |