Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ordonanta e din 31 martie 2021, publicata in MOf 346 din 5 aprilie 2021. Licitatia pentru ultimul lot din A0 nord a fost lansata cam cu un an inainte, pe 4 martie 2020. Tot asa, citind doar titlurile, impreuna cu data de publicare a articolului.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Consiliera USR Aida Szilagyi din Timișoara a construit ilegal un bloc într-o zonă de case. Verdictul dat de Curtea de Apel Timișoara este definitiv în procesul deschis de vecinii familiei Szilagyi.
Bucatzel, ce face ăia acolo bre ?? |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Se dezvolta
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
"De ce mă implic
Sunt cetățean al Timișoarei din anul 1982 iar din această perspectivă asist cu tristețe și indignare la degradarea continuă a unui oraș care are toate condițiile să prospere. Orașul nu ține pasul cu dezvoltarea economică, însemnând că administrația nu a evoluat în același ritm, că avem nevoie de o viziune nouă și de oameni mai competenți. Experimentăm cu toții efectul lipsei de principii din politica tradițională și modul în care necinstea, minciuna, josnicia, parazitismul și mediocritatea ne-a influențat viețile. Vă invit să faceți un exercițiu de imaginație: unde am fi fost într-o societate normală condusă de politicieni cinstiți și competenți? Cum ar fi arătat orașul nostru? Sunt un om principial și consider că aceasta este principal mea calitate ca politician." |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
"Abonamentele la sala de sport pentru angajați vor fi deductibile pentru companii / Legea, inițiată de USR, a fost adoptată de Parlament și merge la promulgare'
https://www.g4media.ro/abonamentele-la-sala...promulgare.html Urmeaza postacul anti-userist cu nume de leguma, cu deturnarea atentiei de la o intiativa excelenta. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
ai un link către acest proiect? sînt direct interesat chiar nefiind userist 😁
link-ul la care faci trimitere e... așa că să fie, și unde mai pui ca le-am acceptat să-și lase "prăjiturelele" în telefonul meu 😑 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
scuzal, nu are lincuri de la latrina trei sau romania teve
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
daca einstein1984 are dreptate ca ai fi sau ai fi fost cadru universitar atunci se cam explica de ce invatamintul romanesc este ... mirific
sa revin la oile mele, sint interesat de aceast proiect de lege sa vad cum se aplica si cum pot fi justificate cheltuielile ce le fac, oricum eu sint angrenat in activitati sportive de ceva vreme cu sau fara acest proiect ideia pare una buna dar conteaza foarte mult si cum se aplica si o sa incerc sa detaliez - zice in acel link ca se aplica doar celor care merg la salile de sport, inscrierile la competitiile sportive se incadreaza aici? anul asta am fost la trei, anul ce vine s-ar putea sa fiu la patru, costul il apreciez la vreo 100 euro - in acest moment frecvetenz doua locatii unde urmez cursuri de dans ![]() costul este undeva pe la 450 lei pe luna, sa zicem un 90 euro avind in vedere ca in proiect se zice ca maximul deductibil este de 400 euro pe an n-ar fi rau sa pot merge la dans trei luni de zile pe propunerea usereului ![]() daaar incep sa apara niste mici probleme, acele ore de dans nu sint in regim fiscalizat, iar fiscalizarea lor va ridica automat costul pe sedinta ceea ce face ca acele trei luni sa fie de fapt doua sau si mai rau marile sali de sport vor fi adevaratele beneficiare ale proiectului insa deja intervin alte aspecte aici, astea iti ofera servicii in care nu prea poti performa si atunci ... pentru unul ca mine se cam fisiie treaba de aici si dorinta mea de a cunoaste in ce consta acest proiect de lege, asa doar o simpla aducere la cunostinta nu ma ajuta ps. le mai propun celor de la usr sa introduca un bonus malus in asigurarile de sanatate, n-ai folosit serviciile de sanatate sa poti primi la sfirsit de an un voucher pentru ... sa zicem analize sau altceva |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 19 Dec 2022, 07:39) sint interesat de aceast proiect de lege sa vad cum se aplica si cum pot fi justificate cheltuielile ce le fac, oricum eu sint angrenat in activitati sportive ideia pare una buna - zice in acel link ca se aplica doar celor care merg la salile de sport, inscrierile la competitiile sportive se incadreaza aici? - in acest moment frecvetenz doua locatii unde urmez cursuri de dans ![]() le mai propun celor de la usr sa introduca un bonus malus in asigurarile de sanatate, n-ai folosit serviciile de sanatate sa poti primi la sfirsit de an un voucher pentru ... sa zicem analize sau altceva Nu stiu daca se incadreaza (cursurile de dans latino) la "activitati sportive", posibil sa se lase si cu asa ceva la cate puicute frecventeaza locatiile alea. Daca nu, merge si un concert cu Fuego, Andra si care-o mai fi pe-acolo... banii tot publici sunt, chiar daca usr-ul nu mai e de ceva timp (a fost vreodata suficient cat sa aiba si decizia?) la guvernare. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da campionst de cruce, table halbere
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
cosstel, "nu sunt in regim fiscalizat".... aceste cuvinte ne doare. Si mai rau ne doare ca zici ca ai dreaq hoti aia care platesc impozite, de ce sa beneficieze doar ei?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Surubelnita aia cu plus in varf. Nu?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
RDK |
![]()
|
La USR e cam nul la vârf
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Acuma chiar ca esti de belea, mi am varsat cafeaua.
Am zis sa nu mai beau. Coniac, nu cafea ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/pol...are-mic-2253193
Oare cum au votat oamenii noi din politică de la USR? Ăialalți (PSD, PNL, UDMR și aur) știu că sunt niște zdrențe ordinare, dar imaculații ce fac? Aaaa, știu, sunt la fel, iar singurul scop este să mai ia un mandat de parlamentar, iar al consilierilor lor să o mai frece pe la sedii pe banii proștilor. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Știu ca o sa regret ca am scris dar:
Într-o liniște totală, fără dezbateri și fără certuri, conducerea Parlamentului a dat în unanimitate votul, vinerea trecută. Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/pol...are-mic-2253193 Informațiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere. Deci unanimitate. Adică toți! ( pt colegul care se face ca nu înțelege). Mie îmi place partea cu " forfetarul " Bah, ca ai , treacă, dar nici nu justifici banii aia? This post has been edited by dizzy: 16 Feb 2023, 18:02 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pai dca zice VeruJean ca nu trebuie justificati...
"Cel mai performant guvern", sustinut de (probabil) "cea mai performanta majoritate parlamentara". ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Wtf !!!
Cioloș, postare bizară cu ocazia zilei de 8 Martie: „La Mulți Ani femeilor de lângă noi, din jurul nostru! La multă lumină părții feminine din noi! E atât de multă nevoie pentru echilibrul și armonia lumii în care trăim!” |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
De ce i bizara?
E pentru femeia numita Vasile, ma rog, sau Damian Nu sunt si ei niste sufletele? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.510 Joined: 3 January 05 ![]() |
https://www.hotnews.ro/stiri-politic-261474...specialilor.htm
“ Promisiunile lui Drulă dacă USR va veni la guvernare: îndeplinirea reformelor din PNRR, eliminarea pensiilor speciale, echilibrarea bugetară, eliminarea suprataxării contractelor part-time, investiții. „PSD si PNL au ajuns agenții de plasare a forței de muncă slabă la stat” |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
maho |
![]()
|
Aia cu eliminarea pensiilor speciale n-o poate face nimeni fără să facă întâi curățenie la CCR.
This post has been edited by maho: 18 Mar 2023, 14:05 |
--------------------
Dacia
1310
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(nasty @ 18 Mar 2023, 13:50) “ Promisiunile lui Drulă dacă USR va veni la guvernare: îndeplinirea reformelor din PNRR, eliminarea pensiilor speciale, echilibrarea bugetară, eliminarea suprataxării contractelor part-time, investiții. Dar n au mai promis odata asta? USR singurei .PNL singurei , si PNL+USR impreuna Parca 10 zile era termenul(trambitat de raresica) Sau acum e pe bune? Jura pe rosu This post has been edited by bgdrenault: 18 Mar 2023, 16:58 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.510 Joined: 3 January 05 ![]() |
https://stoppensiispeciale.ro/
Nu-i văd pe militari, poliție, sri, die, sie, spp și altele care nu știu cum se cheamă! Cifre la secret, nu? This post has been edited by nasty: 30 Mar 2023, 12:20 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Drula mănâncă căcat cu polonicul, poate salvatorii mai prind un mandat. Nu contează că nu fac nimic, s-au prins că e bine să fii ca UDMR-ul, doar că ei au nevoie de procente mai mari ca să prindă mandat toți emanații (însoțiți evident de câte 3 consilieri personali fiecare, doar ăia nu îi pupă-n dos degeaba).
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
bgdrenault |
![]()
|
a pierdut ranga?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
maho |
![]()
|
https://www.g4media.ro/fostul-sef-al-biroul...-prezentat.html
Care ziceai mă, c-a furat Clătita voturile? |
--------------------
Dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:37 |