Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Anul 2022 a fost bun: peste 150k lei venit din salariu ca parlamentar.
Soția, colegă cu soțul d-nei Dancilă, mai slab, doar 26k, dar a compensat cu indemnizația de creștere a copilului de 102k lei. Una peste alta, 23k lunar net de la stat, a meritat efortul intens depus. #slava |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, este urmărită penal de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, pentru infracțiunea de favorizarea unor persoane, dosarul fiind deschis după ce Agenția Națională de Integritate că s-ar fi folosit de funcție pentru a obține venituri printr-un proiect european vizând măsuri anticorupție și implementat în primărie.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Credeam ca esti in stare de o comparatie, da' vad ca intre-timp ai intrat in somaj atehnic. Ponta are acelasi umor, cand zice de Ciolos, Vlad si Drula.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.510 Joined: 3 January 05 ![]() |
USR nu taie bursele copiilor
https://www.euractiv.ro/politic-intern/usr-...n-parinte-63380 spre deosebire de Draqnea care fura banii orfanilor și Firea care fură màncarea bătrânilor din azile și cămine. Dacă nu-i adevărat, puteți tâia mesajul! This post has been edited by nasty: 31 Aug 2023, 16:02 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
RDK |
![]()
|
Deci să fim consecvenți:
- când un fost ministru USR își extinde afacerea pe niște zone avute anterior în răspundere si pe bugete din subventionarea partidelor politice totul e ok, afacere privată, se plătesc taxe, ce mai vrem? - când niște dubioși PSD fac o cifra de afaceri anuală de peste 100 milioane de euro (mai mult dublu decât anterior) din combustibili, vine presa să ne explice că termopanele alea montate la vreo primărie de țară cu 17.000 lei reprezintă dovada incontestabilă că ăia sunt abonați la stat. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(RDK @ 31 Aug 2023, 22:54) Deci să fim consecvenți: - când un fost ministru USR își extinde afacerea pe niște zone avute anterior în răspundere si pe bugete din subventionarea partidelor politice totul e ok, afacere privată, se plătesc taxe, ce mai vrem? - când niște dubioși PSD fac o cifra de afaceri anuală de peste 100 milioane de euro (mai mult dublu decât anterior) din combustibili, vine presa să ne explice că termopanele alea montate la vreo primărie de țară cu 17.000 lei reprezintă dovada incontestabilă că ăia sunt abonați la stat. Partea cu PSD care omoara nevinovati, unde este? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
rdk, nu ti e se pare ca nu iti da nimeni dreptate pe aici?
This post has been edited by einstein1984: 1 Sep 2023, 07:55 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe grupurile de pensionari de pe fb ar avea mai mult succes la convertit decat aici.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
bucatzel primul advertisment
g) Este interzisa citarea integrala a ultimului mesaj (post) dintr-un topic. Se pot da doar citate partiale din ultimul post, atunci cand necesitatea discutiei o impune. Este recomandata evitarea citarii posturilor anterioare (exceptie facand ultimul post) aflate la mica distanta (2-8 posturi), putand fi utilizata adresarea directa catre un alt utilizator. Atunci cand situatia o cere este de dorit a se utiliza citate partiale la obiect. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu e citat integral
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
edit edit
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bucatzel |
![]()
|
Am dat undo din greseala inainte sa dau add reply, am dat edit imediat dupa aia.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
RDK |
![]()
|
Numai cine nu muncește nu greșește
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Varsta isi spune cuvantul
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Abuz in serviciu, clar.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
RDK |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
RDK |
![]()
|
Oamenii noi părăsesc corabia care se scufundă nițel:
Cosette Chichirău, parlamentar USR și fost candidat la Primăria Iași, a anunțat, luni, că demisionează din partid. Va candida în 2024 la Primăria Iași, unde sondajele realizate de filiala USR Iași dădeau mai bine plasat un alt userist. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
asta mi se pare tigania maxima... cand se impute treaba te tirezi... ai plecat la drum cu un partid? cu ala mori, daca nu, treci inapoi in "civilie" nu ramai parlamentar liber de contract.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
RDK |
![]()
|
Cred că și tovarășul Ceaușescu ar aproba spusele tale
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
"Demisia vine în contextul în care sondajele realizate de partid au arătat că Marius Bodea, senator USR de Iași, migrat din PNL, stă mai bine în preferințele electoratului în cazul în care ar candida la Primăria Iași."
QED |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE ”Mama era acasă, a sunat-o pe sora mea și i-a spus că plutește gaz toată curtea, așa ca apa. Sora mea i-a spus să se ducă în casă, nu a mai apucat să ajungă până la ușă că atunci a avut loc explozia. A ars în proporție de 96%. S-a ridicat de jos de unde a aruncat-o și a venit sigură pe picioarele ei până la ambulanță. Am luat-o repede cu mașina, nu am putut să o iau pe drum pentru că domnii polițiști blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, pe câmp am dat de un vecin ars și el în proporție de 90%. M-am întâlnit cu tata, mi-a zis că nu știe de mama nimic. Am început să o căutăm prin casă nu era. Am ajuns la colț, tata deja ajunsese înaintea mea, a văzut-o pe targă, jos acolo, arsă și a căzut și el lângă ea. Am venit de pe câmp, am văzut ambulanța aici, un bărbat care resuscitat, în stop cardio-respirator. Nu m-a interesat să văd cine e pentru că în primul rând, îmi căutam mama, nicidecum pe tata și am căutat pe la ambulanțe până când am găsit-o pe mama, de nerecunoscut. Am recunoscut-o după ochi, atât. Nu mai avea figură” Pe el l-au băgat în ambulanță l-au resuscitat, eu am luat toate ambulanțele la rând ca să văd de mama știind că el e bine acasă și am ajuns la o ambulanță și mi-a spus că nu e femeie și se chinuiau să îl resusciteze. Nu m-am uitat pentru că focul meu era să o găsesc pe ea că pe el îl știam bine, că doar vorbisem cu el cu 10 secunde înainte. Pe ea am recunoscut-o după ochi, nu vorbea, s-a uitat la mine de două ori și apoi domnii de la ambulanță au sedat-o”, a mai povestit bărbatul cu drag, coruptia ucide |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RDK |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
mai bine punea titlul Cine a vrut sa o faca bine
This post has been edited by bgdrenault: 6 Sep 2023, 17:17 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
intrebare ramasa ca de obicei... fara raspuns.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
RDK |
![]()
|
Deputatul Cosette Chichirău a demisionat din USR, iar acum a anunțat că-și va crea propriul partid pentru a ”reaprinde spiritul revoluționar”. Chichirău susține că actualul lider Cătălin Drulă a promis partidului că ”va veni cu ranga și a venit cu penseta”.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Ce să facă cu grupul care a acaparat usr în scopuri mârșave? Mă refer la Ghinea (tartorul), drula, pesedistul de botos, barna, nasui și mosteanu (cel care vorbește mult fără să spună nimic). Acești emanați ai sistemului
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
RDK |
![]()
|
Cristian Ghinea, despre discuțiile politice din teritoriu: ”Așteptăm o hemoragie de peneliști onești și cu care putem lucra/ Peneliști veniți în USR, suntem singurul partid liberal din România”
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Să vină și să pupe ghiulul mărețului Ghinea, cel mai tare analist politic?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 17:35 |