Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 562 Joined: 24 January 17 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 11 Sep 2024, 16:11) Și dacă ești din Deva și n-ai bani sau nu poți să te muți din oraș din varii motive (familie, job, etc.) la facultate la Timișoara, Cluj sau Tg. Mureș, ce alte opțiuni ai? Nu e ca și când în Deva sunt cele mai bune universități din țară și ea a ales să facă una obscură... Și-a luat licența în urma unui examen susținut la ASE, ceea ce înseamnă că totuși n-a fost chiar degeaba. Aveți câteodată niste idei, unii dintre voi.... Nu toți vin din orașe mari sau pot/își permit sa meargă la studii în orașe mari. This post has been edited by Habba: 13 Sep 2024, 08:44 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Avea si copil pe vremea aia... Deci mutatul undeva undeva nu avea familie sa o ajute oricum nu era o optiune, chiar daca erau bani.
Dar nah, axa a stat acasa in facultate, nu a venit macar la bucuresti sa faca o facultate adevarata. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Avea copil , fata aia LGBT ist progresistă, aham?
Ce educație ina dat că tare needucata e. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
se discuta despre lasconi, iar ciolacu si geoana isi dau in petec grav
si nici autoritatile nu-s mai prejos 459201133_10234575833402222_8213434262256392469_n.jpg ( Size: 173.93k ) Number of downloads: 280 noroc ca il avem pe axa care nu fuge dupa fenta This post has been edited by IRONICK: 13 Sep 2024, 10:26 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Geoana i-a urata sanatate regelui Mihai si pe axa il roade de facultatea de economie a unei jurnaliste....
This post has been edited by einstein1984: 13 Sep 2024, 11:07 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 23 May 10 ![]() |
Campulungenii au votat 69% cu ea, iar asta se intampla in 2 cazuri:
1. Cand esti dictator, sau psd. 2. Cand esti Nicusor Dan. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Am fost vara asta pe acolo, e frumos renovat in centru. Mult mai bine decat ruinele care erau acum vreo 6 ani.
This post has been edited by einstein1984: 13 Sep 2024, 11:11 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 13 Sep 2024, 11:34) Geoana i-a urata sanatate regelui Mihai si pe axa il roade de facultatea de economie a unei jurnaliste.... vezi ca-s altele mai naspa cu Geoana QUOTE CNAS nu are bani pentru salariile angajaților spitalelor publice, care trebuie plătite până pe 15 septembrie, și cere o suplimentare masivă de fonduri de la Ciolacu Demisia, VV! https://www.facebook.com/reel/1591447894775890 Este prima oara cand il bag in seama pe asta, dar am mai intalnit gandirea asta. Dupa mintea lor, medicii nu trebuie sa trateze bolnavi pana nu au avut boala respectiva sau invatatoarele si profesoarele sa nu invete copii, daca nu au avut. Sau in cazul lui, daca nu a fost fotbalist, nu trebuie sa aiba legatura cu sportul. Oamenii astia nu inteleg de ce nu isi fac o bula a lor, una perfecta si se izoleaza de lume. This post has been edited by IRONICK: 13 Sep 2024, 13:27 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ia ia d aci
https://hotnews.ro/viata-autentica-de-la-ta...n-spate-1790218 "La anu va fi criza" citat din doctrina usr jst progresistă. Versus. Ciolac. Nu vom crește taxele This post has been edited by axabrt: 13 Sep 2024, 13:44 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
axabrt |
![]()
|
Din ciclul
"Lauda mă gura că îți dau friptura" Abia am reușit să iau 5 la Contabilitate în facultate pentru că trebuia să tocesc ceva, dar am dovedit la Primărie că sunt unul dintre cei mai buni primari din România”, a mai precizat candidata USR la alegerile prezidențiale. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
Axa, ai vazut filmul Inception?
Cam asa si cu ideile sadite de media in capul multora. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Cred că filmul contraception era mai bun pt Dna primar.
Iată ce declara distinsa Eu, după ce am terminat liceul, m-am căsătorit. Nu era nimic neobișnuit pentru Hațeg să mă căsătoreșc, m-am îndrăgostit, și am adus-o pe lume… (…) Mi-am dorit foarte mult un copil și am adus-o pe lume pe Oana care pentru mine a fost centrul universului. În 1992 am născut-o. (…) La 22 (de ani – n.r.) am divorțat Mbre. Las o dracu. La19ani sa ți dorești repede un copil... Intrase zilele in sac și nu mai avea timp. D aia a ieșit așa deosebita Oana, de o ureste cu ardoare pe ma-sa Bine că n a făcut o la 16 ani. E de apreciat totuși. Ideea e daca faci in copil la 19de ani nu te poți ocupa cum trebuie de educata lui. Când tu ești un copil la rândul tau. Ce a ieșit , s a văzut Oana Lasconi a mai acuzat-o pe mama sa că a abandonat-o, fără să dea detalii. This post has been edited by axabrt: 14 Sep 2024, 12:36 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 14 Sep 2024, 13:21) ![]() ![]() ![]() QUOTE(axabrt @ 14 Sep 2024, 13:21) cutumele vremurilor de atunci tu de ce ai insistat sa iti gasesti sotie din nou? 14 Sep 2024, 17:20: Screenshot_20240914_171924.jpg ( Size: 273.79k ) Number of downloads: 238 De ce nu te deranjeaza asta la un candidat la presedentie? This post has been edited by IRONICK: 14 Sep 2024, 16:20 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Dacă vorbești de candidatul ăla care i ura regelui Mihai multa sănătate, e clar.
Dar fie , hai sa i dam o șansă duamnei Lasconi. Deși eu as vota cu maia Sandu. Așa am face oarecum și Unirea |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 23 May 10 ![]() |
Eu cred ca axa a fost refuzat de duduia si acum s-a pus pe ea.
Daca era el langa ea la 19 ani, altfel discuta acum. La cat a luat usr-ul la locale, poa’ da zica multe, n-are sustinere. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(axabrt @ 14 Sep 2024, 12:21) Cred că filmul contraception era mai bun pt Dna primar. Iată ce declara distinsa Eu, după ce am terminat liceul, m-am căsătorit. Nu era nimic neobișnuit pentru Hațeg să mă căsătoreșc, m-am îndrăgostit, și am adus-o pe lume… (…) Mi-am dorit foarte mult un copil și am adus-o pe lume pe Oana care pentru mine a fost centrul universului. În 1992 am născut-o. (…) La 22 (de ani – n.r.) am divorțat Mbre. Las o dracu. La19ani sa ți dorești repede un copil... Intrase zilele in sac și nu mai avea timp. D aia a ieșit așa deosebita Oana, de o ureste cu ardoare pe ma-sa Bine că n a făcut o la 16 ani. E de apreciat totuși. Ideea e daca faci in copil la 19de ani nu te poți ocupa cum trebuie de educata lui. Când tu ești un copil la rândul tau. Ce a ieșit , s a văzut Oana Lasconi a mai acuzat-o pe mama sa că a abandonat-o, fără să dea detalii. În 1997 Lasconi lucra la ProTV Deva. Fiică-sa avea 5 ani. Job, copil, facultate, cam greu să le împaci pe toate, nu crezi? Despre comentariul fiicei, habar nu are nimeni ce a fost acolo. Pe mine m-a crescut bunica maternă până la 6 ani, că maică-mea făcea naveta pe coclauri din dispoziția partidului unic. Pleca dimineața la 6 cu “drumarii” și se întorcea seara la 8 cu autobuzul sau cu căruța până-n DN iar de acolo cu ce apuca. Dacă privesc superficial aș putea-o acuza pe maică-mea că m-a abandonat. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
axabrt |
![]()
|
Totuși ai dreptate.
N ar trebui sa mă interesează cum și a crescut lazconi copilul. Până la urmă ironick are dreptate așa erau timpurile. Eu in 97 eram la liceu clasa a 10 a, știu că mă chinuiam cu niste teza la fizica toată clasa luase nota 2 și eu incercam sa justific acasă că eram mai inteligent fiindcă luasem 4. Totuși trăiam bine, in 98 am luat carnetul de șofer și în 99 ai mei a luat hârbul ăla de Dacia nova care consuma 15% de noua. Era din ciclul așa face toate. Totuși am amintiri plăcute din perioada aia. Mai puțin din 99 când am cunoscut știți voi pe cine. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Deci... e vina parintilor tai, ca daca n-aveai masina, ecluza isi gasea alt pionier cu motocicleta, si nu ti se mai intamplau toate...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Cel mai bine e când poți da vina pe altcineva
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
axabrt |
![]()
|
Vorbim de anii 98. He he. Eram la liceu ce naiba.
Ce s a întâmplăt se întâmplă oricum cred. /Ultima fiță atunci era Daewoo espero, cred. Vișiniu. Parca in anii aia a fost Iliescu vs Vadim, un alt blat de alegeri prezidențiale Cum au fost și ultimele gen Klaus vs Vioricc Cum bine a zis careva pe aici. Având în vedere scorul partidului cred că e greu sa intre Lasconi in turul 2. Pe de altă parte Televiziunile de cucat din tara asta cred că au niste înțelegeri pe la spate cu justiția sau cine știe ce chestii. Mi i arata pe cuplul ciucă și ciolacu că pe lumina universului. Mi e clar încotro vor sa îndrepte lucrurile, sunt curios daca le iese. După cum e apatia generala, as zice că da. This post has been edited by axabrt: 15 Sep 2024, 06:43 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cat a fost inflatia in august in Romania? Cumva cea mai mare din Europa? Prostanacul mai face inca o gafa.
Si axa are neclaritati despre candidati. Nu ca ti-ai fi amintit chiar si de barmanita angajata la apele romane. Bine ca s-a dus prostul si soldatu' sa rezolve inundatiile. QUOTE Toate comunele din Galați afectate de inundații au primari PSD, majoritatea având experiența viiturilor din 2013 și 2016 This post has been edited by IRONICK: 15 Sep 2024, 19:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Totuși așa inundații mari au fost și prin Polonia și Cehia și aia nu aveau primari PSD.
A zis hohanis ieri că e de la schimbările climatice, d aia. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Daaa, schimbarile climatice ne-au impiedicat sa mentinem si sa extindem indiguirile?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
IRONICK |
![]()
|
img_1_1726394681970.jpg ( Size: 61.03k )
Number of downloads: 127
Inundatii sunt peste tot, dar asta nu te impiedica sa construiesti diguri si sa limitezi cat mai mult efectele. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Axa, dar tu ce ai cu Lasconi?
Nu i praful de pe toba, dar parca esti angajat de Antena 3. E in tandem cu ceilalti, si la cheltuieli si la opinii, c o fi muncit mai mult pe la primarie....pana la o tara, mai are de citit. Dar nici Ciolacu nu citeste ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Doar pentru clarificari:
Indiguirile nu sunt intotdeauna solutia la inundatii; Dunarea baga vreo 6-7000 m^3 pe secunda; ~400.000m^3 pe minut ~21.000.000 m^3 pe ora ~500.000.000 m^3 pe zi; Ca referinta, Lacul de acumulare de la PortileDe fIer are 2.000.000.000 ; Deci il umpli in vreo 4 zile Indiguirea tine si dirijeaza volumul mare de apa intr-o directie; La un moment dat fie ai un mare lac, o mare balta sau o "varsatura" unde se aduna apa aceea; De-aia NU trebuie sa ii lasi pe locuitori sa isi faca locuintele in calea apei; Disclaimer: Aceasta expunere nu ii scuza pe guvernantii care trebuiau sa ia masuri ; Opinie nepopulara - pentru care imi asum flegmele din partea asta a spectrului pulitic: Lasconi, si daca ar fi cu stea in frunte , si oricat de buna primarita ar fi in Campulung, nu are sanse reale la Presedentie, din urmatoarele motive: 1) E femeie; ( vedeti ca si in SUA e o problema ca Kamala e fomeie; Daca Kamala era Kamal, iesea fluierand prezident; femeile nu o voteaza in masa); 2) E femeie divortata, recasatorita si cu fiica-sa sustinatoare LGBT; in Romanika asta o face mai rau ca ghivolul, pentru suficienti votanti si alegerile se tin in Romania, nu numai in urban, in Cluj la Untold; 3) Agentiile de propaganda (unii le zic presa) o ignora total; Singurele reclame sunt afisele de pe blocuri; 4) Plan de actiune neclar si greu de gasit; 5) Partidul care o sustine are o cota reala de sustinere pe la 10-15%; Apoi mare scamator ai fi sa sari de la 15 la 50%+1vot; Acestea ziind fise , presupun, pe baza a ce vad, ca va scoate in jurul a 12%+/-3% voturi , fara sanse in turul al doilea; This post has been edited by dizzy: 16 Sep 2024, 09:24 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
Dizzy cam așa ziceam și eu dar tu le ai aranjat așa de frumos.
N am nimic cu Lasconi, n o cunosc, mie îmi place de Maia Și de Cristian Diaconescu. Din păcate el va scoate tot atât că și Lasconi. Poate mai putin |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 16 Sep 2024, 09:13) Stii ce sigur nu-i o solutie? Sa nu faci nimic. An dupa an. QUOTE(dizzy @ 16 Sep 2024, 09:13) Opinie nepopulara - pentru care imi asum flegmele din partea asta a spectrului pulitic: Lasconi, si daca ar fi cu stea in frunte , si oricat de buna primarita ar fi in Campulung, nu are sanse reale la Presedentie, din urmatoarele motive: 1) E femeie; ( vedeti ca si in SUA e o problema ca Kamala e fomeie; Daca Kamala era Kamal, iesea fluierand prezident; femeile nu o voteaza in masa); 2) E femeie divortata, recasatorita si cu fiica-sa sustinatoare LGBT; in Romanika asta o face mai rau ca ghivolul, pentru suficienti votanti si alegerile se tin in Romania, nu numai in urban, in Cluj la Untold; 3) Agentiile de propaganda (unii le zic presa) o ignora total; Singurele reclame sunt afisele de pe blocuri; 4) Plan de actiune neclar si greu de gasit; 5) Partidul care o sustine are o cota reala de sustinere pe la 10-15%; Apoi mare scamator ai fi sa sari de la 15 la 50%+1vot; Acestea ziind fise , presupun, pe baza a ce vad, ca va scoate in jurul a 12%+/-3% voturi , fara sanse in turul al doilea; Din pacate, e realista. Ce mi se pare de cenzurat maxim... e 1. QUOTE(axabrt @ 16 Sep 2024, 09:19) ... dar o balacaresti cu fiecare ocazie pe care o prinzi de vreo luna incoace. Nush' cum sa-ti spun, da' nici de prima nefasta n-ai vorbit atat... |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:16 |