Aprindere electronica
![]() ![]() ![]() |
Aprindere electronica
gotronic |
![]()
|
||
![]() Ati scapat de platina si problemele ei !!! Group: Members Posts: 2.016 Joined: 24 March 06 From: Tg. Mures ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Sandero Stepway 100 TCE Blue Line
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
Cu nebunii sa nu te pui, ca au mintea odihnita !!! |
|||
radu_ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 August 07 From: ARAD ![]() |
desi am de ceva vreme fisele de bujii si nu am probleme vreau si o parere de la voi...fisele mele au 0,9 ohm masurate cu multimetru, is din cupru, ce parere aveti, is bune? comparativ cu 2,8...3,14 kohm ii diferenta mare! ce inseamna aceasta diferenta
|
--------------------
Mercedes-Benz
c200
1995
- /////AMG
|
|
gotronic |
![]()
|
![]() Ati scapat de platina si problemele ei !!! Group: Members Posts: 2.016 Joined: 24 March 06 From: Tg. Mures ![]() |
Daca nu te deranjeaza parazitii radio (sunt mai "galagioase"), nu-i nici o problema. Aceste fise nu isi maresc rezistenta in timp
![]() This post has been edited by gotronic: 25 Nov 2009, 09:11 |
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
Gaba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 11 April 06 ![]() |
@Siconi
Asa era si la mine , si am observat ca daca inderepti sau indoi acea parghie de aluminiu ce face legatura intre soc si clapeta de acceleratie poti sa i schimbi comportamentul cind e tras socul la maxim . @ gotronic la fisele de bmv erau puse rezistente de 1 K in capete la fise sarma si nu avea problema de cresterea rezistentei in timp , la dacie nu ar merge asa ? si citi W ar trebui sa aiba ? de 0.25 ar ajunge ? This post has been edited by Gaba: 25 Nov 2009, 13:33 |
--------------------
ex:dacia
1310
97' Dacia 1310
- MS xx xxx Oricit as sti.... oricit as face...oricit as invata ... prinde bine ori ce ajutor
|
|
gotronic |
![]()
|
Nu stiu, ma gandisem si eu la asa ceva intr-un timp, dar poate e vorba de o rezistenta distribuita pe lungimea fisei si atunci e altceva. Ma mai gandisem si la o bobina in fisa centrala, dar degeaba, tot baga paraziti, am incercat cu fisa rezistiva (centrala) , sarma restul si invers. Tot baga paraziti.! (Testat)
![]() |
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
surube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 November 09 ![]() |
La fisa de mercedes sant bagate rezistente la ambele capete si au miez din cupru ... firma se numeste _ Beru A.G. _uitati aici http://www.beru.com/english/produkte/kabel.php#copper
pretul pentru o fisa dinasta e de 30 lei ( 1 kohm ) |
--------------------
logan
1.5 dci
2006 Unde dragoste nu e nimic nu e /
|
|
Gaba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 11 April 06 ![]() |
Scuze nu am zis corect , fisele sunt de sirma iar la capat se conecteaya cu niste mufe de plastic de capatul bujiei sau de capac delcou (era un 318 din 89 parca) iar acele plastice aveau in ele reyistenta de 1 K si nu pareau foarte groase ... de aceea ma intrebam daca trebe groase ? sau ajung de 0.25 W care cu putin chin as reusi sa o bag in cablu. (cred ca nici acum nu am explicat bine . am sa caut poze)
Le. seamana cu se o pus surube mai sus This post has been edited by Gaba: 25 Nov 2009, 14:39 |
--------------------
ex:dacia
1310
97' Dacia 1310
- MS xx xxx Oricit as sti.... oricit as face...oricit as invata ... prinde bine ori ce ajutor
|
|
gotronic |
![]()
|
Trebuiesc rezistente de putere acolo, dar maine fac niste incercari pe stand cu rezistente de 1K de diferite puteri si diferite frecvente de lucru, sa vedem ce iese.
LE. Am pus azi pe stand in serie cu sarma de la fisa centrala o rezistenta de 1K/0,5W. daca alimentez cu 12V merge bine, cand cresc tensiunea la 18V, in cateva secunde nu poti tine mana pe rezistenta. De 0,25W rezistenta nici nu poate fi vorba. Asta la o turatie medie de cca 2..4000 rpm. Nu am reusit sa fac poze si clip, poate maine sau altadata daca mai e nevoie! This post has been edited by gotronic: 26 Nov 2009, 20:58 |
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
surube |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 dci
|
|
gotronic |
![]()
|
Da este pe youtube, nu am un pret ca nu m-a interesat "problema":
Dar incepe sa ma intereseze, daca sunt "fani".! ![]() Am postat si pe forum la mine, daca tin minte.?! ![]() si cred ca si aici pe topic undeva in urma (nu mai stiu unde) This post has been edited by gotronic: 26 Nov 2009, 22:17 |
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
surube |
![]()
|
![]() ![]() Attached thumbnail(s) aprindere_cu_plasma.jpg ( Size: 59.99k ) Number of downloads: 464 |
--------------------
logan
1.5 dci
|
|
gotronic |
![]()
|
O sa ma "gandesc" si la asta!
![]() |
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cu bobina de lini din tv mai vechi se poate obtine direct flama alba si fara a mai pune in scurt un condensator alimentat la 100-400V pe bujie.
Din cate stiu frecventa de lucru e de 15khz si poate urca si mai mult ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
nu stau sa citesc...insa scanteia puternica s-ar obtine cu cate o dioda hv pe fiecare bujie....
adevarat ?????????? daca Da...la ce pret este o astfel de dioda si ce tens minima tre sa suporte 16-18k???? This post has been edited by vizitatorul: 28 Nov 2009, 15:08 |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pai da tu sti ce rol joaca o dioda cum functioneaza ? afla si dupa aceea iti dai cu parerea si iti faci impresi
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
vizitatorul |
![]()
|
se simte oare o usoara aroganta in aer....?????
in fine... pai ideea ar fi...hai sa-i spunem ...un "pre-pregatitor de scanteie" poa n-am nimerit sensul corect al diodei in desen....insa ideea este sa permita plusul permanent de 12 v in capul bujiei si sa blocheze returul in instalatie al descarcarii de 16-18k bafta si ....tot ce-ti doresti This post has been edited by vizitatorul: 28 Nov 2009, 19:23 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 25.67k ) Number of downloads: 408 |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
djasu82 |
![]()
|
si tu crezi ca rezista dioda ? Poti monta chiar 2 in serie ca egal cu 0 s-a incercat de mine experimental. Cel mai simplu un traf de lini pentru a atinge frecvente ridicate pentru flama alba .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Salut! Sunt membru incepator...
![]() De curand am cumparat un AT011 fara senzor (ca nu aveau decat fara). Mi-am montat-o singur, dupa ce am citit instructiunile din cutie si pe acest topic. Intrebarea mea este: AT011 cand se monteaza fara senzor (cu platina numai), asa-i ca condensatorul de pe delco nu se mai leaga? Sau se leaga? (Eu nu l-am mai pus). Daca cumpar senzor AT011, tot asa (fara condensator) il montez in circuit? Va multumesc. |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cu/fara senzor condensator se deconecteaza.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
gotronic |
![]()
|
Senzorul se numeste Senzor 011 nu AT011, aia e aprinderea numai, iar separat nu gasesti, din cauza ca multa lume confunda AT011 cu AT01 si strica senzorul daca il monteaza cu AT01.!
|
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Multumesc pentru precizari, dl gotronic. Am o promisiune pt un senzor. Sper sa-l obtin sapt. viitoare.
29 Nov 2009, 00:38: ![]() ![]() This post has been edited by dacia_slk: 29 Nov 2009, 00:38 |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
gotronic |
![]()
|
Am trimis unul, nu stiu cui, poate dvs.!
|
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
dacia_slk |
![]()
|
Poate
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
gotronic |
![]()
|
Tuser din Bistrita . ??
|
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Imi cer scuze daca este pe aici si eu nu am gasit insa as dori sa stiu cat costa o aprindere electronica gotronic at011 cea pentru dacia. Cumparata noua de la ei.
Multumesc! |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
gotronic |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
vizitatorul |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
gotronic |
![]()
|
mda, Daciile care le aveti voi, asa bine ingrijite si intretinute. Cu ulei de 5 lei litri (eventual de la bunica, dupa ce v-ati facut cartofii prajiti) si completat , nu schimbat ca e scump.! Cam asa gandesc multi despre Dacia, a ajuns bataie de joc a copiilor care au primit masina de la parinti sa invete sa conduca (ca de mecanica nu cred ca-i duce capul) si nici nu vor sa-i duca.
Scuze ptr. offtopic, dar nu m-am referit la toti bineinteles, desi cred ca cel putin 70% asa gandesc, ca de... e Dacie.! ![]() This post has been edited by gotronic: 29 Nov 2009, 14:43 |
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
vizitatorul |
![]()
|
QUOTE(gotronic @ 29 Nov 2009, 14:42) mda, Daciile care le aveti voi, asa bine ingrijite si intretinute. Cu ulei de 5 lei litri (eventual de la bunica, dupa ce v-ati facut cartofii prajiti) si completat , nu schimbat ca e scump.! Cam asa gandesc multi despre Dacia, a ajuns bataie de joc a copiilor care au primit masina de la parinti sa invete sa conduca (ca de mecanica nu cred ca-i duce capul) si nici nu vor sa-i duca. Scuze ptr. offtopic, dar nu m-am referit la toti bineinteles, desi cred ca cel putin 70% asa gandesc, ca de... e Dacie.! ![]() eu nu voiam decat sa fac o favoare celor 30% si implicit u ridicand valoarea"aprinderii electronice" la nivelul unei jumatati de dacie....vad ca u ai coborat dacia la nivelul a doua"aprinderi electronice".......cica adevaru'i relativ...... ![]() ![]() ![]() scuze tuturor...e duminica...incerc sa ma amuz.... ![]() This post has been edited by vizitatorul: 29 Nov 2009, 16:09 |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
gotronic |
![]()
|
ok.!
![]() |
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Avand in vedere ca in momentul de fata cea mai accesibila optiune este cea produsa de colegul gotronic, puteti gasi informatii despre ea (descriere, preturi) aici https://www.daciaclub.ro/Aprinderi-electron...ic-t314102.html
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:14 |