Limitele tolerantei, ...sau despre politically incorrectness
![]() ![]() ![]() |
Limitele tolerantei, ...sau despre politically incorrectness
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ca parinte vrei nu vrei ai tendinta de a modela copilul dupa perceptele tale. Asta daca nu esti duplicitar in comportament ceea ce ar produce un dezastru in evolutia jr.
Un copil crescut de un cuplu homosexual are o bucata de personalitate stramba sau in cel mai bun caz amputata. Ca sa se dezvolte armonios e necesara educatia mamei si a tatalui. Sunt probleme care nu pot fii inlocuite oricata bunavointa ar exista.Asa e si in familiile monoparentale. N-are rost sa-ti explic ca nu o sa percuti. Cand o sa ai pui si o sa vezi cum e cu cresterea si dezvoltarea lui( presupunand ca te implicii nu il cresti ca buruiana) o sa imi dai dreptate. "E niste chestii speciale" care cer romane ca sa le povestesti.Sa lipsesti copilul de experientele astea e o crima . Parerea mea. This post has been edited by bion: 23 Jul 2016, 11:15 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(bion @ 23 Jul 2016, 11:10) Eu pot sa-ti confirm ca nu-i genul care fuge de copii ca de bombe, ba din contra, ii sunt simpatici si cred ca si-ar dori si el macar un mostenitor. ![]() Adoptiile ghei nu rezolva problema copiilor abandonati. Daca se da liber, probabil in Ro am avea cateva cazuri de astfel de adoptii pe an, absolut nesemnificativ. Oricum, cuplurile ghei, daca-si doresc copii, au cateva solutii de rezolvare. Femeile pot fi inseminate, iar daca duc sarcina natural nu cred ca cineva le-ar putea acuza ca nu sunt mame. Iar barbatii pot dona material genetic unei mame surogat. Treaca si asta. Ramane legatura de sange, pe care nu ti-o poate contesta nimeni, nici legea, nici societatea. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Copilul ala, cand va creste si va afla ca de fapt el este produsul unui barbat si al unei femei, si nu a doi barbati ( sau doua femei), oare cum se va simti?
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Habar nu am, dar cel putin va avea alături un părinte natural.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i asa greu de intuit, c'mon, n-ar fi ca si cum ar afla cine e Mos Craciun...
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
E mult mai normal sa ii creasca casele de copii si eventuali parintii maternali (un fel de mercenari) - si la 18 ani sa ia un sut sanatos in dos
![]() This post has been edited by luck33ro: 23 Jul 2016, 12:26 |
--------------------
**
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Zău așa !
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Le-a pierit piuitul cand le-am amintit ca si curul copiilor lor poate ajunge pe mana statului
![]() |
--------------------
**
|
|
cdadan |
![]()
|
Te alinti ninjo. Pur si simplu nu esti un partener de discutie viabil, d-aia evit povestile cu tine.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Cand terminati cu gheii sa ma anuntati, poate discutam si de chestii mai serioase!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.221 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cum ar fi toleranta 5% vs 1%?
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mai citește o dată prima postare din topic, ideea nu era să discutăm ad aeternam despre ghei ci despre (in)toleranta!
|
--------------------
No
Reno
|
|
luck33ro |
![]()
|
Sa fiu sincer si eu sunt intolerant cu intolerantii
![]() |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și cum te suporți?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.221 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(miki @ 23 Jul 2016, 19:03) Inca o data, pentru cine a citit in diagonala: discutia este despre cine decide ce este politic incorect a fi spus si ce se incadreaza in libertatea de expresie! Despre etichete facile de "xenofobi" si "intoleranti" aplicate celor a caror opinie nu coincide cu moda zilei pe feisbuc! |
--------------------
No
Reno
|
|
luck33ro |
![]()
|
Libertatea de expresie nu trebuie sa aduca atingere drepturilor si libertatii altor semeni indiferent de religie, culoare, preferinte culinare, sexuale samd...
|
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In principiu poti spune tot ce doresti sa spui. Asta e sarmul democratiei. Bariera dintre ce e corect si ce nu, e greu al dracului de trasat. O fac judecatorii si li se intampla sa mai greseasca, sau sa ia decizii care nu sunt pe placul pulimii. In rest, fiecare isi da cu parerea.
E un domeniu delicat. Dilema legata de adevarul fiecaruia vs. adevarul absolut (pe care nimeni nu-l detine, dar pe care multi simt nevoia sa-l defineasca). |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu poti spune chiar orice doresti - poti ajunge si in penal pe treaba asta, nu doar o amenda din aia de la CNDC
![]() |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De putut, poti s-o faci. Dar iti asumi si raspunderea pentru ce-ti iese pe gura. Altfel nu ajungi in penal ci la dilimache...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 24 Jul 2016, 00:15) Nu poti spune chiar orice doresti - poti ajunge si in penal pe treaba asta, nu doar o amenda din aia de la CNDC ![]() Nu ca legile n-ar fi făcute tot după urechea unora, in multe cazuri complet cretini, dar aici era vorba mai mult despre "civili". De ce se poate lamenta unul ca "i se încalcă drepturile" dar încalcă în același timp cu dezinvoltură dreptul altora de a se exprima, chestii din astea! |
--------------------
No
Reno
|
|
luck33ro |
![]()
|
da!
|
--------------------
**
|
|
dr_mKe |
![]()
|
@ dan: adopțiile nu o rezolvă, dar mai mulți copii au șansa să aibă părinți. Am 2 prieteni care au fost adoptați de mici, ambii consideră părinții adoptivi drept părinți
![]() În țara medievală în care trăim, nu cred că ar fi posibil acum să existe adopții în cuplurile gay. Sincer nu cred ![]() Cât despre intenția topicului de a se discuta CORECTITUDINEA POLITICĂ, părerea mea este simplă. Corectitudinea politică duce întotdeauna la DEZASTRU ![]() Să fiu cât mai plastic posibil, este ca și cum ai instaura democrația într-o țară musulmană care era condusă în regim dictatorial. De aici, vă las pe voi să dezbateți, material aveți la știri, ****lău ! This post has been edited by dr_mKe: 25 Jul 2016, 08:29 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
luck33ro |
![]()
|
Logic... Adoptii gay la pesedei o sa vazi cand o disparea latrina din fundu curtii
![]() |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se vor permite adoptii de lesbiene, in regim corectiv. Pot fi reeducate de maximum 7 profesori.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 11:04 |