Inchiriere apartament Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Inchiriere apartament Bucuresti
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.205 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
si eu tocmai am aflat de un apartament cu doua camere in Turda, ma pregateam sa-ti las un mesaj
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Intentia conteaza.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Acu' vreo 15 ani, fix bucata aia de Mihai Bravu era plina de pasari de noapte.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si acum 5.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Manuel |
![]()
|
De unde sa stiu eu ce frecventati voi...
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Gaseste tu un drum Giurgiu - Titan care nu trece pe acolo si e si rapid
![]() This post has been edited by tatabobu: 26 Aug 2016, 11:46 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Manuel @ 25 Aug 2016, 18:49) Tocmai m-a sunat fiica-mea, si-au luat intr-un complex de se cheama Vitan Estates. Nu stiu detalii deocamdata dar la telefon parea foarte incantata. ![]() Pana vezi cu ochii tai, poti studia saitu' ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tatabobu |
![]()
|
HSBP! Asa mica-i fundatia blocului?
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Si doar stalpi la P+10, fara diafragme... cam ciudat.
Si nu vad unde-i casa scarii... In cele 3 tronsoane nu pare sa aiba scari deci probabil nu-i decat una, in nucleul central, acolo unde-i macaraua... Barfule, daca-i asa, respecta cerintele de siguranta la incendiu? |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Dacă punctul 0 al Capitalei e lângă TNB, atunci nu îmi dau seama cum naiba ajungi de acolo până la Vitan Estates în 10 minute, așa cum se laudă ei.
Bine, știu cum, dar implică o Honda FireBlade și un pilot puțin kamikaze. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io zic sa nu-si lase masina acolo, cade blocul pe ea. Rezistenta la forfecare tinde catre zero.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 13:18 |