DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> RADARE, DN 1 si altele

alex_axn
post 29 Nov 2005, 23:32
Post #121

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

la 112? asta e numar pentru urgente si 2 camioane care incurca circulatia nu cred ca e o urgenta.. ma rog, sper sa nu fie nevoie sa sune cineva ci sa fie si ei in stare sa realizeze singuri asta.. smile.gif

--------------------
vw passat 2009 - B __ ___
"putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dydycom
post 30 Nov 2005, 00:01
Post #122

daca exista vointa, orice se poate

From: Bucharest

o sa razi dar la 112 eu am raportat ca semafoarele dintr-o intersectie nu functioneaza corect(3 sec verde pe un sens si 30 pe altul)...pt ca la 955 nu raspundea nimeni....si culmea ...am dat peste un militian de stia sa vb frumos...asa ca 112 ramane in picioare pt orice...nu numai urgente ....nu stiu , medicale.

as adauga in lista ROMANESTI la prima pasarela dinspre ploiesti...sunt ascunse la baza pasarelei.

acum..in UK exista un sistem de supraveghere video foarte bine puse la punct...dar in acelasi timp exista si respect fata de conducatorul auto: toate camerele(radarele) sunt marcate cu o vopsea galbena reflectorizanta....sa le vezi de la 300m iar pe carosabil este marcata distanta de-pana unde te poate fotografia...+ garduri pe marginea soselei sa nu te trezesti cu gigi peste tine pe carosabil

--------------------
laguna 2.0 dci cva 2008 privilege
Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709
+
alex_axn
post 30 Nov 2005, 00:13
Post #123

Membru autentic

o sa razi dar la 112 eu am raportat ca semafoarele dintr-o intersectie nu functioneaza corect(3 sec verde pe un sens si 30 pe altul)...pt ca la 955 nu raspundea nimeni....si culmea ...am dat peste un militian de stia sa vb frumos...asa ca 112 ramane in picioare pt orice...nu numai urgente ....nu stiu , medicale.

pai probabil asta a fost considerata o urgenta, adica se putea pune in pericol siguranta unor participanti la trafic.. ma rog, nu asta e problema noastra.

ar fi prea frumos sa faca si la noi ca in UK, da nu prea imi pun mari sperante.

pe mine ma cam ingrijoreaza faza ca nu stiu exact viteza reala indicata de kilometraj, si mi-e sa nu mi-o iau aiurea. ultima data cand am verificat pe radarul ala de pe kiseleff la 70 pe ceas mi-a indicat vreo 56 pe radarul ala. dar nu ma pot baza pe asta.. (adica sa merg cu 70 pe ceas.. ca am mai putin de 60), dar nici nu prea mi-ar conveni sa merg cu 50 pe ceas si sa am vreo 38.. smile.gif cu toate ca asta cre ca o sa fac, ca n-as vrea sa fac rate la amenzile astora sad.gif

This post has been edited by alex_axn: 30 Nov 2005, 00:14

--------------------
vw passat 2009 - B __ ___
"putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
+
Lexy
post 30 Nov 2005, 08:50
Post #124

Just ME

QUOTE(dydycom @ 30 Nov 2005, 01:01)
acum..in UK exista un sistem de supraveghere video foarte bine puse la punct...dar in acelasi timp exista si respect fata de conducatorul auto: toate camerele(radarele) sunt marcate cu o vopsea galbena reflectorizanta....sa le vezi de la 300m iar pe carosabil este marcata distanta de-pana unde te poate fotografia...+ garduri pe marginea soselei sa nu te trezesti cu gigi peste tine pe carosabil
*

WOW jos palaria!!!!

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
cataiff
post 30 Nov 2005, 09:45
Post #125

Membru incepator

QUOTE(costi @ 28 Nov 2005, 14:18)
Camerele video potprovoca accidente

Conform studiilor realizate de profesorul alan Buckingham de la Universitatea Bath Spa, supravegherea video a traficului are si efecte nedorite:
* Din cauza camerelor se franeaza brusc,
* Camerele distrag atentia soferilor
* Pentru ca atunci cand trec prin zonele unde sunt amplasate camerele viteza trebuie sa fie redusa, soferii sunt tentati sa “recupereze” timpul pierdut accelerand exagerat pe portiunile nesupravegheate.
* Soferii se obisnuiesc sa reduca viteza cand sunt in zone supravegheate de camere, dar pe termen lung efectul poate fi negativ."

Libertatea

Voi sunteti ziaristi sau intelectuali ?smile.gif
Ma faceti sa cred ca accidente se produc si din cauza drumului, care o ia la stanga in timp ce soferu merge inainte... sau din cauza blondei de pe trotuar care are un mini care atrage privirea driverului...
Vorbim numai prostii, in loc sa respectam legea, buna, rea, cum este. Asa cum o respecta si cei care amplaseaza sistemul ala, ce e greu de priceput ca e comunicat PUBLIC ca el exista, deci nu te pandeste dupa colt, cum era odata.

Subiectul asta nu-l inchizi domnu Money?

--------------------
Logan Laureate 1,4 - B 82 MLD
urasc mirc'u....
+
Sony
post 30 Nov 2005, 13:55
Post #126

Membru autentic

From: Ban Land

Poate sa fie linie dreapta si vizibilitate berechet ca tot degeaba. Duminica eram pe DN1 si un copil a inceput sa alerge spre carosabil. Noroc ca s-a impiedicat! Altfel nu l-as fi putut evita desi aveam numai 60 km/h. Vaca de ma-sa era preocupata sa barfeasca la gard cu alta țață.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
dragos.avramescu
post 30 Nov 2005, 17:59
Post #127

Membru autentic

Cand am iesit prima oara cu masina dupa ce am luat carnet, mergeam cu 50 prin Bragadiru , si mi-a sarit in fata un copil care se juca fotbal. Neavand experienta, am franat (poate era mai sigur sa schimb banda, insa asta cerea intai sa ma asigur). M-am oprit la un metru de el. Daca as fi avut 55 in loc de 50, l-as fi 'luat'. Probabil ca nu i-as fi facut cine stie ce, dar totusi. In plus, daca el ar fi sarit o secunda mai tarziu, iar l-as fi luat.
Intre timp am mai invatat sa prevad, insa nu le poti prevedea pe toate. In acea prima zi am jurat cumva ca o sa respect viteza legala in localitati - macar pentru ca produci mai putine daune, avand in vedere ca mai apuci sa franezi ceva.
Afara mai sar si eu, dar nu cu mult.
Si BTW, in 3 ani nu am avut nici o amenda pentru nimic, o singura data m-a oprit politia, cand s-a bagat sens unic in Neptun, dar m-am ales cu o mustrare verbala (ce misto a facut politistul ala de mine...). Poate as fi meritat cateva, dar asa sunt amenzile - prin sondaj smile.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition - B-64-TUX
+
moshulik
post 1 Dec 2005, 11:21
Post #128

Membru

Hm... interesant, foarte interesant. Poate mai exista un alt DN1 paralel cu cel pe care-l stiu eu, pentru ca pe DN1 pe care il stiu eu nu am vazut nici o masina sa mearga cu 59 prin localitatile alea "teoretice". Din moment ce sunt despartitoarele alea de plastic la mijloc, e un mesaj destul de clar pentru pietoni ca nu au voie sa traverseze pe acolo. Nu stiu daca ati observat, dar localitatile cu limita de 60 (practic admisibil 70) sunt toate in judetul prahova, in cele care tin de ilfov nu scrie nimic explicit (si implicit e 50).

Mergand pe teoria copilului care sare in strada, ajungem la concluzia ca daca mergem toti cu 20km/h, atunci sansa de a omori un copil care trece strada in fuga scade pe la 0.3%, deci ar trebui sa se dea lege sa mergem toti cu 20km/h, ca sa nu mai fie omorati copiii care alearga pe drumuri nationale si nici biciclistii beti.

Pe alt site se dezbate problema "hai sa dam lege sa taiem toti copacii de pe marginea strazilor, ca daca un motociclist pierde controlul si se loveste de copac, moare - din cauza copacului, ca daca nu era copacul acolo, nu murea". La fel de plauzibila e si propunerea - sa se interzica motocicletele, ca sunt periculoase.

Deja am deviat de la subiect. Parerea mea - radarele astea fixe montate pe dn1 vor produce o stare de stress total inutila, care va mari numarul accidentelor (mai grave, mai putin grave, e greu de evaluat). De asemenea, pe langa stres, mai apare alt fenomen. Intotdeauna vor exista "jmecherii", care vor ignora pur si simplu radarele si isi vor vedea de drumul lor, cu 100 - 120 - 130 , indiferent de localitate sau afara din localitate. Problema insa care apare este cresterea DIFERENTEI de viteza intre vehicule.

Nu mai zic de gatuirea traficului si de riscul enorm al unei manevre de depasire, in conditiile in care cel depasit merge cu 55 si tu cu 59... Manevra se va intinde pe sute de metri, din simplul motiv ca asa e legea, marind insa gradul de risc al manevrei respective (in tarile cu apa calda scrie foarte clar in lege ca in timpul manevrei de depasire este permisa depasirea vitezei maxime legale).

Ecuatia e mult mai simpla decat pare, dincolo de aspectele "morale" si "tehnice". Ecuatia se exprima in $ sau E, probabil. Firma care a instalat camerele si radarele isi va incasa tariful pentru instalare si materiale direct din "productia" de amenzi, deci nu a trebuit alocat buget inainte de lucrare. Adica totul se rezuma la clasicul " daca ai bani de benzina, atunci ai si de amenda"...

--------------------
skoda octavia, am avut DSN, oltcit. 2003 - b-etc-etc
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
+
andu911
post 1 Dec 2005, 16:05
Post #129

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

big2003 mergi noaptea, ca mine...eu nu merg prin tara ziua niciodata, prea multa agitatie.
Acum putin timp, am facut de la arad la buc vreo 6-7 ore, cam asa...nici dracu nu era pe sosea. Nu eram cu dacia, dacia e prea obositoare la drum lung. Pe bucuresti - pitesti nu au fost nici 10 masini. Doar tiruri, in rest nimic. Oricum nu sunt asa multe comune de la Arad la Buc.

This post has been edited by andu911: 1 Dec 2005, 16:06

--------------------
- - -
+
costi
post 1 Dec 2005, 16:54
Post #130

Membru autentic

QUOTE(dadu221 @ 29 Nov 2005, 22:56)
din astia cu gura mare ca sa se respecte regulile cati au luat amenda pt viteza si cati au shpaguit ca sa scape de ea?!?!?!? Mentionez ca nu-s manelist vitezoman dar da-l draq de 50 daca e linie dreapta si vizibilitate berechet. Sa mai intreb si cati is posesori de detectoare radar???
*

Asa si care-i treaba ta ca avem gura mare? nu gura este mare ci respectul pt lege!
Nu-ti convine viteza si ca faci 2 zile pina la Timisoara ? Ia trenul sau avionul.

N-am radar si nu am luat (inca) amenda pt depasirea vitezei. Astia ca tine care considera legea un moft, umplu ecranele la stirile de seara. 022.gif

--------------------
DSN/SLZ
+
Lolek
post 1 Dec 2005, 17:02
Post #131

Ignorog

in asentiment cu costi, am carnet de 10 ani si 0 (zero) amenzi pana acuma. Si nici spaga sa scap n-am dat.

nu merg cu 50 in localitate, dar macar o viteza reductibila pana la nivelul respectiv in caz de ceva tot am. Fie si din cauza ca unchi-miu de la tara culege anual 1-2 bolizi din cotetul gainilor si saracul om e si de bun simt, in sensul ca nu-si pune gard de beton tocmai ca sa nu-si rupa gatu-n el astia mai cu zvacul netratat in pantaloni, iara nu in creierii capului.

eu mereu ii zic ca se grijeste de cine nu merita si tot re-construieste ca prostul prin curte.

mai nou vrea sa se mute, ca s-a saturat sa aiba casa-n curba.

multa sanatate si grow up.

This post has been edited by Lolek: 1 Dec 2005, 17:04

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
MAS
post 1 Dec 2005, 17:13
Post #132

Le Bubulateur

Ma oameni buni cu 50-60 km/h in localitate is perfect de acord... cu ce nu-s eu de acord este viteza din afara localitatii... pe linga faptul ca romanii nu prea stiu sa conduca, te mai trezesti din cand in cand si cu un cap de creta cu un kktel mic si alb pe bord de se ajunge sa mergi cu 50-60 pe ora in afara localitatii!!!

Hai sa va povestesc o faza...
Drumul Focsani-Buzau are cam 70km... Drumul ala l-am facut in 30 de minute eu si cu un baiat care avea si el un Seat Toledo TDI de 150cp, am mers in tandem... NU, nu i-am dat 140 prin localitati... In localitati mergeam cu 50 km/h FIX, ca sa nu facem ravagii... in schimb, in afara localitatilor le dadeam in buza cat duceau masinile... Pe la 220-230 km/h eram unul in spatele celuilalt, dar asta NUMAI in AFARA localitatii... Cum ne apropiam de o localitate le puneam pe liber astfel incat la intrarea in localitate sa avem 50 km/h, ca in cazul in care sare vreun copil sau altceva, sa avem timp sa evitam...

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
costi
post 1 Dec 2005, 17:48
Post #133

Membru autentic

MAS te inteleg perfect' masinii tale dac anu-i dau in buza "rugineste"
Dar..... asta poti sa o faci in Germania pe autobahn nu in RO;
Aici este 90-100. Asta este...
Take it or leave it !

--------------------
DSN/SLZ
+
Ake
post 1 Dec 2005, 19:43
Post #134

Morderator

Group: Moderatori

Adevarul e ca daca as merge cu 90-100 pe drumul spre Focsani as ajunge la balamuc. Mai degraba as lasa-o pe nevasta-mea sa conduca si eu m-as culca in spate, sau mi-as lua laptopu sa vad vreun film. Prin localitati merg si eu la limita"scaparii" adica 10-15km peste limita ca se mai aduna si cu abaterile de la "ceas". Prima amenda mileniul asta am luat-o ieri ca nu m-am prins la timp ca intrasem in localitate

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
andu911
post 1 Dec 2005, 20:25
Post #135

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Majoritatea localitatilor au limite de 60, eu merg cu 70. Oricum si la alea cu limite de 50, tot cu 70 merg. Afara din oras 120. Pe autostrada...120-200, in functie de masina si conditii de trafic.

Ce ne facem cu aia care merg incet si pe care trebuie sa-i depasim...Te trezesti cu nea Tractor sau nea Caruta in fata ta si in 5 minute se formeaza o coloana de 20 masini. Aici e riscul cel mare. Nu cand mergi mai repede.
Offtopic: Ce tara avem...se intampla sa vezi cum un maybach sau un ferrari depasesc o caruta biggrin.gif

--------------------
- - -
+
dadu221
post 2 Dec 2005, 07:48
Post #136

Membru autentic

From: Ploiesti

subscriu la sfantu 70 in localitate (nu in oras) acolo unde se poate si unde nu iti sare copilu in fata ca sa nu ai timp sa-l eviti catre sa intorci pre mult capu pentru a te asigura ezxemplu valea calugareasca pt cunoscatori. Orice e posibil si nu megr pe varianta ca mie nu mi se poate intampla. E buna legea asa cum e ca altfel poate ash ravni la sfantul 80. Mi-am luat o amenda pana acum pentru 63 km pe acre am platit-o cu zambetu` pe buze ca nea gaboru` a fost de treaba si mi s-a parut bormal desi cascheta m-ar fi putut scoate din belea;). Deh imi mai tremura piciorul. Partea cu mersul spre bucuresti si cu radarele ... FFF stresant chiar daca e legal. Io unu sa m-am simtit si de frica sa nu imi treaca peste 60 in a 4-a am mers tot drumu cu 60 cu 3-a smile.gif).

--------------------
DSN rapsodie - 2002 - ph-22-unu
Ie doar o amarata de dacie
+
dacicuss
post 2 Dec 2005, 08:11
Post #137

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

Pentru Big&Co. care va mananca in pedala: cititi postul
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=19034&st=1680# postul 1688
Nu e vrajeala ce am scris, poate trageti o concluzie folositoare, daca nu, luati-o ca fapt divers.
By the way, la topicul asta cu asemenea titlu, n-ar fi mai util sa posteze fiecare cam unde-s postate radarele la panda in zona lui? Ar fi util celor care se pregatesc sa calatoreasca undeva si ar da un ochi pe aici.

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
costi
post 2 Dec 2005, 09:17
Post #138

Membru autentic

Exista un asemenea topic dara s-a dus la fund. Trebuie doar resuscitat !

--------------------
DSN/SLZ
+
AL
post 2 Dec 2005, 15:59
Post #139

Member

Aflam de la colegii de pe DAEWOOCLUB... se monteaza radare si in Bucuresti...

http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...&gopid=122056&# (#86)

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Ake
post 2 Dec 2005, 16:48
Post #140

Morderator

Group: Moderatori

AL, oale din alea sunt prin tot Bucurestiul, din cate stiu eu nu sunt radare. S-a mai discutat cand a apaut spam-ul ala mai demult cu "radare pe stalpi". Oala din poza postata acolo e similara cu cea de la Pasajul Victoriei

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
Como
post 2 Dec 2005, 16:50
Post #141

Membru autentic

QUOTE(AL @ 2 Dec 2005, 15:59)
Aflam de la colegii de pe DAEWOOCLUB... se monteaza radare si in Bucuresti...

http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...&gopid=122056&# (#86)
*

Foarte interesant filmuletul de pe Daewoo club... Deci baietii au reusit sa pacaleasca radarele... blink.gif Oau, imi pun turbina pe Logan blush.gif 272 km/h???

This post has been edited by thecagero: 2 Dec 2005, 16:58

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
Codrin
post 3 Dec 2005, 19:40
Post #142

Membru autentic

Azi au scos la inaintare (cu succes sleep.gif ) pe DN1 2 Solenza albe cu radar, fara marcaje, care te salta din trafic.

--------------------
Mazda . .
+
Ghidioneanu
post 3 Dec 2005, 22:09
Post #143

Membru autentic

From: IS

Atata vreme cat politia o sa ne opreasca pe dreapta pentru a face procese verbale de amenzi in speranta spagii de rigoare , nu se va schimba nimic , pot sa fie 300 de radare pe fiecare judet ! sad.gif Toti soferii vor incetini in dreptul radarului , ma vor compatimi ,( saracul , l-au prins , n-are spate, n-are spaga , a bulit-o !), dupa care vor calca mai cu spor pedala de acceleratie sa recupereze intarzierea ! Eventual vor da flashuri celorlalti ... rolleyes.gif
Plus ca in timpul cand Garcea scrie procestul-verbal cu ,,chimicul" , alti o suta de soferi vor incalca legea sub nasul lor ! De asta e politia vinovata, sta la panda pentru cateva sute de mii pe zi , in timp ce se produc evenimente mult mai grave sub nasul lor ! 10561582.gif

Daca se va implementa acest sistem cu amenzi trimise prin posta , va fi cu totul altceva , dupa ce voi primi zece amenzi intr-o zi pentru un drum Iasi -Bucuresti , probabil ca voi deveni brusc foarte temperat la volan . mellow.gif

Sa fim seriosi , in cazul soferilor functioneaza instinctul de turma , daca toti , sau marea majoritate merg tare , voi merge si eu . E verificat , mi-am propus de sute de ori sa merg temperat la drum , sa respect viteza legala , dar cum trece pe langa mine unul cu viteza mare mad.gif , instinctiv apas pe acceleratie 243.gif , parca cel ce ma depasit are un ,, carlig" cu care imi trage masina dupa el icon_mrgreen.gif .

Cand vad ca se apropie din spate o masina , ma trezesc apasamd ca disperatul pe pedala ... cool.gif

E pe aici cineva care nu a simtit asta ?

E cineva care nu s-a simtit oarecum inferior in Dacia lui , in timp ce pe langa el trece suierand un jeep sau mertzan , care sa nu-si fi dorit sa-si schimbe masina cu alta mai ,, bengoasa" cu care sa mearga tare , apoi sa spuna prietenilor , azi am scos 3h45 min de la Bucuresti la Iasi ? Asta citim in reviste , asta dorim ! wink.gif

--------------------
Ford Focus 2007, 1,8 TDCI 115 cp - IS-xx-xx
Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon
+
anpop
post 4 Dec 2005, 10:16
Post #144

Sef de pisica!

QUOTE(Ghidioneanu @ 3 Dec 2005, 22:09)
E cineva care nu s-a simtit oarecum inferior in Dacia lui , in timp ce pe langa el trece suierand un jeep sau mertzan , care sa nu-si fi dorit sa-si schimbe masina cu alta mai ,, bengoasa" cu care sa mearga tare , apoi sa spuna prietenilor , azi am scos 3h45 min de la Bucuresti la Iasi ? Asta citim in reviste , asta dorim ! wink.gif
*

EU! smile.gif si cand merg cu masina de serv..... mult mai capabila decat o Dacie, tot incerc sa respect limitele legale!!! in limita posibilitatilor biggrin.gif

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
Ghidioneanu
post 4 Dec 2005, 22:21
Post #145

Membru autentic

From: IS

Citeam intr-a revista auto ca s-a organizat un drive-test de la Bucuresti la Sighisoara , cu nu stiu ce Audi sau bevemeuri , conduse de domni ziaristi specialisti in auto -moto . Cel ce a scris articolul a relatat ca unul din ei a ,, scos" ( asta era expresia " 3 h si 20 minute pe aceasta distanta si ca a remarcat excelenta stabilitate si faptul ca producatorul a reusit sa combata tendinta subviratoare pe care o avea initial modelul , ca siguranta este maxima ,etc . Cand unul ca mine citeste asa ceva , ce isi doreste ? Nu incepi sa visezi la masini super , cu care sa ,, scoti " nu stiu ce viteze de croaziera , cum era un topic pe forum ? De ce vrem sa ne schimbam Daciile , doar pentru confort ? Sau si pentru caii putere pe care ii ai sub capota ? De ce se face chip-tuning sau mai stiu eu ce ? Nu pentru 2-3 cp in plus care sa te ajute sa faci ,, liniute " la semafoare ? Daca cei din presa incita la viteza si violenta pe sasea , de la noi ce pretentii sa avem ?

--------------------
Ford Focus 2007, 1,8 TDCI 115 cp - IS-xx-xx
Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon
+
Lexy
post 5 Dec 2005, 09:28
Post #146

Just ME

QUOTE(MAS @ 1 Dec 2005, 18:13)
Ma oameni buni cu 50-60 km/h in localitate is perfect de acord...
*

Egzactli my point! In localitati e ok viteza.....dar in afara lor sa mergi cu 90....ma gandesc doar la portiunea aia dupa Metro Ploiesti..e linie dreapta,vizibilitate maxima, fara case pe margine ca sa-ti sara vreun kamikaze in fata..daca nici acolo nu e safe sa bagi piciorul putin ....atunci unde e ?!?!

Oricum asteptam cu interes lista cu radare.... smile.gif

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
BOGDAN DSN
post 5 Dec 2005, 09:40
Post #147

Membru autentic

am fost in acest week-end pe traseul Buc.-Brasov si am remarcat ca toata lumea era foarte cuminte in localitati(2-3 exceptii cu jeep).Se mergea linistit cu 60 prin toate localitatile.Radarele(sau camerele )sunt amplasate in locurile stiute inclusiv la Comarnic pe o pasarela care traverseaza soseaua.
Am facut fix 3 ore pana in Poiana Brasov cu respectarea limitelor de viteza in toate localitatile iar in afara lor cu 100-120 km/ora.
Cred ca acest sistem a speriat sau cumintit pe cam toata lumea.

--------------------
Toyota Aygo 2006 - masina de servici - fost posesor de DSN
+
dacicuss
post 5 Dec 2005, 09:43
Post #148

Mare Vrajitor KKK

structurata pe judete...parerea mea...sa nu ma uit ca curca-n lemne cand caut ceva! blink.gif

--------------------
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
ovidiusoft
post 5 Dec 2005, 11:33
Post #149

Membru de sub patura

QUOTE(Lexy @ 5 Dec 2005, 10:28)
Egzactli my point! In localitati e ok viteza.....dar in afara lor sa mergi cu 90....ma gandesc doar la portiunea aia dupa Metro Ploiesti..e linie dreapta,vizibilitate maxima, fara case pe margine ca sa-ti sara vreun kamikaze in fata..daca nici acolo nu e safe sa bagi piciorul putin ....atunci unde e ?!?!
Oricum asteptam cu interes lista cu radare.... smile.gif
*

Parca-i drum european... viteza legala 100. Deci poti sa mergi cu acul pe 120, viteza reala e in jur de 110-112 wink.gif

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
dacicuss
post 5 Dec 2005, 11:38
Post #150

Mare Vrajitor KKK

Ma, ma faci sa rasfoiesc legislatia...din ce stiu io, ultima data era 110 km/h limita pe tipul de drum mentionat de matale! blink.gif

--------------------
+
14 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 04:49
Forum Renault