RADARE, DN 1 si altele
![]() ![]() ![]() |
RADARE, DN 1 si altele
anpop |
![]()
|
||
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa stii ca asta m-am intrebat si eu cind eram depasit de niste italieni cu 100....
Da cu noi cind luam amenzi pe autobahn cum este ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 11 Dec 2005, 15:13) mama ce frumos se merge..... la iesire se merge snur (desi unul cu BMW-ul a a taiat linia continua de doua ori ca de... avea nr de IF, era ciumec si-si putea permite amenda) dar la intrare in Buc mai vin baietii cu 80, obisnuiti ca inainte .. Asteptam opiniii de la cei care au fost astazi la munte George ? m-am intors eu aseara din sinaia catre bucuresti... cam nasol se merge, parerea mea. in mare lumea cam stie de camere, si se merge cam cu 60 (cu toate ca atunci cand nu e vreun indicator ar trebui sa fie 50 implicit.. da ma rog), e aiurea ca sunt comunele alea dupa posada.. mai spre comarnic sau dupa el care au 5-7 km.. poate mai mult si te saturi sa mergi cu 60.. ma rog oricum e penal.. si din ploiesti catre buc.. numai cu 60 aproape tot drumu.. ca iesi dintr-o comuna, dai in alta. un singur moment mai asa de satisfactie am avut.. ![]() per total.. nu-mi place, e un factor de stres in plus, si chiar nu stiu exact cum functioneaza, dar ma gandesc asa ca am mers legal tot drumul si poate in dreptul unei camere d-alea in loc de 60, aveam 61.. e cam aiurea sa iti iei amenda pt atata lucru.. |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
important e ca se merge safe
cum a fost cu timpul, insa ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Cobra |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 11 June 04 From: Bucuresti ![]() |
lol cine stie, poate facem 3 ore pana la sinaia...
![]() |
--------------------
Megane 1
RT
Hatchback
- B
|
|
moshulik |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Am mai auzit si alta versiune despre radare - anume se folosesc asa-numitele radare inductive. Sub asfalt sunt "trase" doua fire sa le zicem, care detecteaza o schimbare de inductanta magnetica atunci cand peste ele trece o punte (prima osie) de autovehicul. Masoara timpul dintre doua variatii succesive de camp magnetic si deduce viteza. Camera face doar legatura intre viteza vehicolului si identitatea vehicolului. Poate sunt de fapt toate tipurile de radare - si inductive si clasice cu unde radio si doar bazandu-se pe imagini (asta nu prea cred).
Ce se stie despre radarele inductive - senzorii astia inductivi se folosesc intens in vest pentru sincronizarea semafoarelor (noaptea cand nu e trafic sa nu mai stai aiurea la rosu daca intersectia e libera de exemplu). Stiu asta de pe forumurile de motociclisti care se plangeau ca senzorii sunt reglati in asa fel incat nu sesizeaza prezenta unei motociclete in vecinatate (prea putin material feromagnetic, comparativ cu o masina). Pentru a "pacali" radarul inductiv cu masina trebuie sa treci cu doua roti peste axul drumului (dar te ia camera ca ai calcat banda continua). Din acelasi motiv se pare ca motocicletele scapa de radarele inductive, ceea ce e o mare tragedie pentru motociclisti (daca stii ca nu te ia radarul, ii dai fara mila, insa te expui la riscuri majore din cauza diferentei de viteza intre motocicleta si coloana de masini). |
--------------------
skoda
octavia, am avut DSN, oltcit.
2003
- b-etc-etc Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si explica-mi si mie cum stie inductivu asta daca merg 2 masini aproximativ in paralel, la care roti sa rectioneze
![]() E grele dom'le |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
Ie doi senzori, cate unul pentru fiecare bolid.
Oricum, serios vorbind, cel mai simplu mod de detectie a unei masini pe strada e cu bucla de curent - o sarma ingropata in in asfalt, conectata la un "receptor". Si uite ce am gasit daca am vorbit frumos cu gogu. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Avusei rabdare sa citesc tot threadul... si am cateva nedumeriri:
1. S-a postat la un moment dat o diferenta intre calculul vitezelor. Exista intr-adevar o diferenta intre media vitezelor si viteza medie. In acel exemplu prezentat, este corect, dar din pacate e teoretic fiindca nu mergi niciodata cu viteza constanta pe portiuni. Iar erorile sunt astfel neglijabile. 2. Tot nu am inteles cum se circula spre Brasov. Se circula greu si inainte - da' totusi acum... e mai fluent ? 3. Parerea mea este ca ascultatul legii este o optiune personala. Maturitatea nu inseamna supunerea orbeste legilor (este o oaie matura atunci se supune ciobanului?), ci asumarea tuturor riscurilor ca urmare a propriului comportament. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum am pe cineva care a venit de la Ploiesti. O ora dus, 2 intors. Toti ca melcii.
Numai ca e cam albastru la fata si vorbeste des de mamele unora ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cica in prima zi s-au dat peste 1500 de amenzi. in ritmul asta pana la revelion se amortizeaza investitia facuta de astia in sistemul asta
![]() oricum infrastructura trebuie dezvoltata poate ca asta e primul pas. poate nu trebuia inceput cu asta dar cine stie poate urmeaza pasarele in comune, marirea vitezei legale, latirea drumului s.a.m.d. This post has been edited by GABONE77: 12 Dec 2005, 21:24 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda. Sau un scenariu mai realist: ceea ce urmeaza e ca lumea se va resemna sa mearga cu 50km/h, si nu vor mai colecta destule amenzi. Pentru a putea mentine in continuare sistemul viabil dpdv economic, vor reduce viteza maxima obligatorie la 30km/h.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
costi |
![]()
|
Pe pejo spunea cineva ca a facut 2 ore Buc-Sinaia.
E OK ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Silviu_S |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 24 May 04 ![]() |
2 ore este binisor in trafic, eu faceam 2 ore pana in Brasov cand drumul era liber. Mai adaugam inca 30 de minute de la Sinaia la Brasov.
|
-------------------- |
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
1:38 min, bucuresti-sinaia. Unul dintre cele mai naspa drumuri pe care le-am facut: aveam sub fund o masina cu 190CP... daca imi scapa putin piciorul pe acceleratie pe langa camere, byby carnet.
Drumul l-am facut sambata, sper sa nu primesc aminitiri prin posta... This post has been edited by cosmin_m: 13 Dec 2005, 22:09 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit ca exista niste placute din plexiglas
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
- GVB RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_m @ 13 Dec 2005, 23:05) 1:38 min, bucuresti-sinaia. Unul dintre cele mai naspa drumuri pe care le-am facut: aveam sub fund o masina cu 190CP... daca imi scapa putin piciorul pe acceleratie pe langa camere, byby carnet. Drumul l-am facut sambata, sper sa nu primesc aminitiri prin posta... Dumireste-ma si pe mine. Ca poate nu stiu eu sa calculez .Pana acolo sunt 100km(sa zicem cu toate ca's 120-130) la 1h 38 inseamna ca ai mers cu 100km in linie nu-i asa?Deci oha respectari in localitati...Am dreptate sau nu calculez eu bine? |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
cred c-a vrut sa spuna 2: 38
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Am o serie de poze din centrul de monitorizare a traficului pe DN1 si nu le pot atasa! Ce se intampla? Sau nu se mai pot atasa poze?
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Le pui la Galerie si dai liku
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
anpop |
![]()
|
top speed azuga - bucuresti, 138 km: 55 minute cu un A4 acum 3 ani, plecat din azuga duminica la ora 22!
recunosc: soferul maniac, eu verde la fata....e putin spus ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Nu sunt pozele de la inceput. Sunt poze chiar din centru de supraveghere unde au monitoarele pentru fiecare camera si urmares traficul.
Am postat pozele la galerie. Dau link-ul imediat tot in acest mesaj. Iata si link-ul: User Galleries>rtulea>Poze centru DN1 Nu stiu daca am procedat corect la postare. Sunt 15 poze. Daca un admin considera ca nu am procedat corect il rog sa ma indrume in corectarea greselii, daca nu, atunci va urez vizionare placuta si la cat mai putin amenzi. This post has been edited by rtulea: 14 Dec 2005, 10:12 |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
costi |
![]()
|
A inceput sa faca bani
![]() "Peste 2.000 de soferi au incalcat regulile de circulatie pe tronsonul dintre Bucuresti si Sinaia, in numai 24 de ore, si s-au ales cu amenzi. „Camerele au surprins 1.400 de abateri pe portiunile de drum din judetul Prahova si 700 pe cele din Bucuresti si judetul Ilfov”, sustin politistii. Daca, pana in urma cu cateva zile, timpul necesar pentru o calatorie de acest fel nu depasea 45 de minute, de acum inainte, acestia nu vor ajunge in capitala judetului Prahova in mai putin de 75 de minute. Viteza medie din aceasta zona este undeva in jurul a 90 km/h” Toate abaterile sesizate prin camerele video se strang la dispecerat, iar la prima schimbare de tura se trimit catre Inspectoratul Judetean de Politie, care se ocupa ca acestea sa ajunga direct in cutia postala a soferilor imprudenti". Ev Zilei This post has been edited by costi: 14 Dec 2005, 11:51 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Daca viteza media calculata de evz e 90 km/h, inseamna ca s-ar face 40 de minute pana la Ploiestu (60 km). Ce sa-i faci, matematica asta. Mai era la un moment dat o reporterita care zicea ca a facut 5 km intr-o ora, deci viteza medie 20-25 km/h
![]() Eu estimez pe Bucuresti-Ploiesti o viteza medie legala de 58-60 km/h avand in vedere ca mai sunt si portiuni de 100 (in afara...) |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
costi |
![]()
|
"Viteza medie din aceasta zona a scazut semnificativ. Nu mai sunt vitezele de 130-140 de km/h. Acum, maximumul este undeva in jurul a 90 km/h”, ne-a declarat Iulian Balanescu, subcomisar la Postul de Politie din Barcanesti Prahova"
Asta era de fapt textul, dar l-am mai scurtat si a ramas cum nu trebuia. Mie mi se par totusi multe amenzile in conditiile in care se stie de sistem. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si daca se stie ce?
Poate nu ma prinde...poate e prea mare prima de Craciun....poate nu-mi pasa...poate am spate. Cam astea sunt variantele. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 14 Dec 2005, 13:20) "Viteza medie din aceasta zona a scazut semnificativ. Nu mai sunt vitezele de 130-140 de km/h. Acum, maximumul este undeva in jurul a 90 km/h”, ne-a declarat Iulian Balanescu, subcomisar la Postul de Politie din Barcanesti Prahova" Asta era de fapt textul, dar l-am mai scurtat si a ramas cum nu trebuia. Mie mi se par totusi multe amenzile in conditiile in care se stie de sistem. Hehe, evident ca au fost o multime de viteji cu numere manjite, tratate cu spray de jmecher, cu detectoare de radar ("ca nu se poate sa fie doar video"), sau care au calcat-o dupa ce au trecut de o camera si au fost luati de perechea ei orientata in sens opus. Acum interesant este ce procent de amenzi s-a dat pentru viteza si cat pentru alte prostii, gen depasiri aiurea, calcat linia continua... |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
costi |
![]()
|
Mai nu stiu dar presupunind ca nu fac naveta si ca nu sint sofer de microbuz si ma dos o data la doua saptamini la munte, eu as pleca naibii cu o ora mai devreme si as merge legal sa nnu iau amenda;
Trecind des pe DN1 pina la Baneasa ma amuza sa-i privesc pe cei care isi inchipuie ca ultimele camere sint la INMH. Ei bine, ultimele camere sint in fata aeroportului Baneasa si acopera si breteua spre Selgros. Pe acolo o iau smecherii care vin spre Bucuresti (intrind pe la Segros). Breteaua aia are linie continua cap-coada iar cind ajung sa reintre in fata la Baneasa ies in DN1 si prin drapta si prin stinga insulei aleia de separatie cu stop pe ea, calcind chiar sub camera, linia continua ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 00:51 |