RADARE, DN 1 si altele
![]() ![]() ![]() |
RADARE, DN 1 si altele
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|||
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(blaci @ 10 Feb 2006, 21:01) Eu. Am fost ieri la Brasov. Spre deosebire de perioada in care nu era 70 in localitati, pana la Sinaia am facut mult mai putin. CU 7 MINUTE. Deci Mol Otopeni - Sinaia: 1 ora si 23 minute. ( mers LEGAL ) Pe 26 ian am facut 1 ora si 30 minute ( mers LEGAL ) Pana la Brasov ( la intrare, la pod ) 2 ore si 30 minute.( mers LEGAL ) La intoarcere, 2 ore 40, pana la Baneasa.( mers LEGAL ) This post has been edited by GABY IS BACK !: 16 Feb 2006, 15:08 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Bun. Inseamna ca daca se baga 90 in localitate, o sa mai castigam 7 minute
![]() Eu am avut viteza medie Bucuresti-Ploiesti 75 km/h (de la Barcanesti am iesit de pe DN1) Inainte aveam 64. Cred ca tu ai avut alta problema (mai aglomerata soseaua ?) |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
Silviu_S |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 24 May 04 ![]() |
Legea nu da voie ca in localitati limita de viteza sa fie mai mare de 80 km/h. Si intr-adevar, cu limita la 70 de acum se simte putin diferenta, insa sper sa ajute la trafic aglomerat.
|
-------------------- |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
pai de ce nu intelegi?
20 e aproape jumatate din 50....si tie, pastrand intrucatva proportiile, ti-a scazut timpul cu 7 minute?? ori nu ai mers constant, ori mergeai legal cu 45 la ora, ori,,,,,fa si tu niste calcule!!! |
-------------------- fan VAG!
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Pai drumul Bucuresti - Sinaia este format din tronsoane in afara localitatii ( unde am mers la fel ca data trecuta - maxim 100 ) si tronsoane in localitate ( unde am mers cu 70 in loc de 50, acolo unde s-a marit limita )
Avand in vedere ca DOAR o parte ( mai mica ) a drumului este prin localitati, unde am marit viteza, normal ca timpul total economisit este relativ mic....pentru ca a scazut doar timpul necesar trecerii prin localitati... ...."fa si tu niste calcule !!" This post has been edited by GABY IS BACK !: 17 Feb 2006, 12:42 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
eug67 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 September 05 ![]() |
Pt HEBRON
Daca se pune si alteva decit DN 1, infractiune comisa in 31 ian 2006 la Dragalina jud Calarsi ,104km/h pe zona de 90 , primit in 16 feb recomandata cu PV acasa , de semnat la postas , data trimiterii 14 feb . La ghiseul de amenzi de la impozite si taxe a primariei neaparat trebuie mers cu plicul , daca vine cu plic ,ca a mea a venit PV impaturat cu stampile de posta pe el. Amenda 60 RON , in 48 H data postei,30 RON . Kilometrii multi fara vizita postasului |
--------------------
DACIA
SN
- SB-05-
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 17 Feb 2006, 14:40) Pai drumul Bucuresti - Sinaia este format din tronsoane in afara localitatii ( unde am mers la fel ca data trecuta - maxim 100 ) si tronsoane in localitate ( unde am mers cu 70 in loc de 50, acolo unde s-a marit limita ) Avand in vedere ca DOAR o parte ( mai mica ) a drumului este prin localitati, unde am marit viteza, normal ca timpul total economisit este relativ mic....pentru ca a scazut doar timpul necesar trecerii prin localitati... ...."fa si tu niste calcule !!" SI TOTUSI, ACEA PARTE A DRUMULUI PRIN LOCALITATI, DIN TOTAL, e ceva mai semnificativa decat sunt cele 7 minute fata de timpul at mergi prin localitati... daca se baga limita de 30 la ora, o sa faci cu 7 minute in plus? si daca se baga de 10 km/h, doar cu 14 minute mai mult?? This post has been edited by horsewhisperer27: 17 Feb 2006, 17:03 |
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
|
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(horsewhisperer27 @ 17 Feb 2006, 17:01) SI TOTUSI, ACEA PARTE A DRUMULUI PRIN LOCALITATI, DIN TOTAL, e ceva mai semnificativa decat sunt cele 7 minute fata de timpul at mergi prin localitati... Sigur ? Sigur-sigur ? De unde stii cat e de "semnificativa" de fapt? Sau de unde stii DACA este "ceva mai semnificativa decat sunt cele 7 minute" ? Eu ti-am spus ce timpi am facut. Tu ce timpi ai facut? Vrei sa facem un calcul? Sa luam "exemplu", un drum" imaginar", de 110 de kilometri, din care 80 de kilometri sunt in afara localitatii, parcursi cu o viteza medie de 85 km pe ora ( caci mai sunt si curbe, serpentine, camioane mai greu de depasit, etc, nu poti s-o tii la 100 la ora constant, si mai si dureaza un pic cat accelerezi la iesirea din localitate ca sa ajungi la 100 km pe ora ) si 30 de km sunt prin localitate si sunt parcursi cu 70 km pe ora. Avem : aproximativ 56 minute in afara localitatii si aproximativ 27 minute in localitate. 1 ORA SI 23 MINUTE Daca acei 30 de km ii parcurgem cu 50 la ora: Avem: aproximativ 56 minute in afara localitatii si aproximativ 36 minute in localitate: 1 ORA SI 32 MINUTE. Diferenta :aproximativ 9 minute. "Colosal" ! ( Desi, "20 este aproape jumatatea lui 50 " ). Poate , la primul drum, am avut un camion in plus pe serpentine....sau la al doilea, am oprit o data la o trecere de pietoni. De aceea in realitate mi- au iesit doar 7 minute. Dar, dupa cum vezi, la o diferenta de viteza de 20 km pe ora , ( in cazul cand diferenta este intre 50 si 70 ), diferenta de timp rezultata nu este "asa semnificativa". QUOTE(horsewhisperer27 @ 17 Feb 2006, 17:01) daca se baga limita de 30 la ora, o sa faci cu 7 minute in plus? si daca se baga de 10 km/h, doar cu 14 minute mai mult?? NU ! Tocmai ca nu spune nimeni asta. Sper ca nici tu. Acesta este un calcul copilaresc ca sa nu spun altfel, care nu tine cont de proportii ( adica cu cat anume proportional, s-a modificat un lucru ) ci tine cont doar de modificarea in sine. Adica, mergand pe aceleasi date, o sa vedem ca pentru o limita de 30 km la ora pentru distanta parcursa in localitati, o sa avem o diferenta de timp ( in plus ) de 24 minute fata de cazul cu 50 la ora, iar pentru o limita de 10 la ora, diferenta de timp ( in plus ) este de 144 minute fata de limita de 50 si de doar 120 de minute fata de cazul in care limita este de 30. Normal ca timpul pierdut nu este deloc acelasi, in cazul micsorarii succesive a vitezei cu cate 20 km pe ora. Multumesc. This post has been edited by GABY IS BACK !: 17 Feb 2006, 20:31 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
cataiff |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
si musca cu ce viteza se deplasa intre A si B??
|
--------------------
Logan
Laureate 1,4
- B 82 MLD urasc mirc'u....
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
cu 2kmh!
uite gaby, nu am apucat sa fac drumul de cand cu 70 la ora, dar zilele astea o sa il fac! si dupa aia calculam exact! in proportiile drumului imaginar ales, ai pastrat rapoartele celui vizat?nu e mai mult prin localitate?nu am calculat, adr aveam senzatia ca e cam 40%urban, daca nu chiar un pic peste... |
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 17 Feb 2006, 19:22) Sa luam "exemplu", un drum" imaginar", de 110 de kilometri, din care 80 de kilometri sunt in afara localitatii, parcursi cu o viteza medie de 85 km pe ora ( caci mai sunt si curbe, serpentine, camioane mai greu de depasit, etc, nu poti s-o tii la 100 la ora constant, si mai si dureaza un pic cat accelerezi la iesirea din localitate ca sa ajungi la 100 km pe ora ) si 30 de km sunt prin localitate si sunt parcursi cu 70 km pe ora. M-am uitat pe o harta detaliata dar cam veche, si pe DN1 e exact invers: cam 70% din Bucuresti-Ploiesti, apoi 80% din bucata de dupa Banesti pana in Predeal, o reprezinta localitatile. Conteaza ca era o harta mai veche ? da, pentru ca localitatile s-au mai extins... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
pai atunci, cu atat mai mult procentul de localitate creste, si estimarea este incorecta!
|
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
Da, daca n-o sa fie construita acea autostrada minunata si mult-laudata, in 10 ani o sa mergem pana la Ploiesti 100% prin localitati...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
sunt curios ce are de zis gaby la postul tau e mai sus....
|
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
auziti, camera de la posada e in localitate sau nu? cu cat trebuie mers pe acolo? adica pe acolo tre sa merg cu 50 (max 60)?
This post has been edited by SwatKat: 19 Feb 2006, 02:25 |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
stai ca aflam acusi, vine gaby din weekend
![]() ![]() ![]() |
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
Am auzit ca s-a scos limita de la Baicoi, nu stiu cat e de adevarat.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(dragos.avramescu @ 18 Feb 2006, 00:03) M-am uitat pe o harta detaliata dar cam veche, si pe DN1 e exact invers: cam 70% din Bucuresti-Ploiesti, apoi 80% din bucata de dupa Banesti pana in Predeal, o reprezinta localitatile. Conteaza ca era o harta mai veche ? da, pentru ca localitatile s-au mai extins... Eu vorbeam de drumul de la Mol Otopeni pana la intrarea in Sinaia. De la Sinaia pana la Predeal, este intr-adevar drum mai mult prin localitate. Si dupa Predeal...Dar pana la Sinaia....Si centura Ploiestiului este "in afara". Si apoi de la "iesirea" de pe centura pana la Banesti, tot "afara". In dreptul localitatii Baicoi, NU mai exista reducere. ( ca sa raspund la o intrebare pusa mai sus ) La fel la Cornu...Banestiul este scurt, Campina nu este "pe DN1" din punct de vedere al traficului, nici Breaza.... Ma indoiesc sa fie 70% din Bucuresti - Ploiesti in localitate, dar...nu am harta detailata. Data viitoare, pun pe cineva sa fie cu ochiul pe kilometraj, si sa calculeze exact, la zecime de km, cat merg in localitate si cat in afara. Mai exact de atat nu pot, si nici nu cred ca are rost. QUOTE(dragos.avramescu @ 18 Feb 2006, 12:27) Da, daca n-o sa fie construita acea autostrada minunata si mult-laudata, in 10 ani o sa mergem pana la Ploiesti 100% prin localitati... Si atunci, probabil ca o sa fie nervoasa lumea ca autostrada costa, asa cum este normal... Adica de ce suntem obligati sa platim 10-15 euro, spre exemplu, ca sa mergem pana la Sinaia cu 130 la ora ? Ca deh, noi ne-am obisnuit sa vorbim de autostrada, dar de taxa pentru ea, sa nu auzim... vorbesc la modul general..... Si oricum o sa fie problema de radare... ca asa e romanul...se simte el ingradit, indiferent care este limita... Pana la urma, care este problema ? Ce va nemultumeste exact ? Nu credeti ca am facut 1 ora si 30 minute, mergand legal pana la Sinaia ? Nu credeti ca am facut, apoi, 1 ora si 27 minute, tot legal si tot pana la Sinaia ? Eu am descris timpii mei, pentru cei care se plangeau de noile radare. Nu are aici importanta ca eu nu am mers in weekend, cand e aglomeratie, caci discutam de limitarile produse de radare, nu pe cele produse de trafic. Cand se merge bara la bara, oricum nu poti sa alergi, din cauza de trafic, nu din cauza de radare. Si am pus si o intrebare, la care nu mi-a raspuns nimeni, din cei care erau disperati ca nu mai pot alerga pe DN1 : Cat faceati inainte de noile radare, de la Bucuresti la Sinaia ? Cu cat era mai mic timpul, fata de 1 ora si 30 minute ? ( asta daca ma credeti ca atat am facut ). Ca poate ne lamurim si "cat de semnificativa este partea de drum prin localitate", in functie de diferenta de timp, fata de vremurile cand se alerga "fara grija" . PS: Exemplul meu este imaginar, asa cum am spus, tocmai pentru ca nu stiam exact proportiile. Se prea poate, sa fie 40 km in localitate si 70 in afara, si atunci rezulta o alta vitaza medie pentru "in afara". Aceasta viteza am dedus-o din exemplu....nu am avut-o ca data a problemei. Poate nici 110 km distanta totala nu este identica cu situatia reala...este doar un exemplu. Pentru a vedea ca o marire cu 20 km pe ora poate sa nu aiba efecte foarte mari, in economia de timp rezultata... Daca stau acum si ma gandesc, in cazul real, inainte de modificare ( limita de 70 km pe ora ), erau ceva localitati in care se mergea oricum cu 60 , deci cresterea nu a fost peste tot de 20 km pe ora, deci castigul nu a fost asa mare in acele localitati. Pe de alta parte, s-a scos reducerea de la Baicoi. Si de la Cornu. Ma rog, la Cornu era 80, deci diferenta mult mai mica, dar la Baicoi, "s-a castigat" bine... O sa fac un calcul real, cat pot de exact, ca sa ne lamurim....Sa faca si altii, ca poate eu nu pot sa calculez exact.... sau poate ca mint, ca am eu un interes ascuns... ![]() This post has been edited by GABY IS BACK !: 20 Feb 2006, 18:41 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
babone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 23 April 05 ![]() |
QUOTE(dragos.avramescu @ 20 Feb 2006, 12:02) Deocamdata este adevarat! Nu mai exista nici indicator de localitate, care ar fi obligat la 50kmh, nici un alt indicator de limitare, ci doar placuta verde cu E60! Asa ca viteza maxima pe acel sector de drum este 100 kmh. Din pacate putini cred asta si reduc viteza in zona chiar pana la 50, ceea ce stranguleaza nitel traficul. Si eu m-am mirat un pic ca au scos restrictia, intrucat trec pe acolo zilnic si stiu ca e o zona destul de expusa la accidente (carciumile si parcarile, maxi taxi, intersectia cu drumul de Floresti - foarte periculoasa, se baga multi fortat si iti taie calea). A, si inca ceva: Nu toate camerele de supraveghere sunt radare! Numai asa-numitele " cutii cu maimute" sunt detectoare de viteza. Astea sunt niste cutii paralelipipedice mai mari, cu un fel de grila in fata, montate pe stalpi mai mici, in lateral fata de sosea. Exemplu la Posada si Sinaia, inainte si dupa consola cu camere de supraveghere. Atentie la cutiile cu maimute pentru vitezomani si la celelalte camere pentru depasiri neregulamentare, intoarceri, prioritate, etc. This post has been edited by babone: 22 Feb 2006, 09:36 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Estate
2008, 1.5dci 78kw
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
gaby, hai sa iti zic ce am vrut sa zic eu...
din exprimarea ta reiesea ca marirea limitei de viteza nu face prea multe parale, cel putin asa ai lasat tu a intelege cu cele "7 minute"... ori eu am facut drumul de multe ori pe limita de 50, si este absolut stresant, daca nu esti atent 2 sec sau nu ai cruise control, te-ai fript... la 70 la ora mergi tot intr-o siguranta destul de mare, dar ceva mai relaxat, poti baga a Va( a mea are 6 trepte), se misca si motorul mai lejer, etc... asta era ideea...e mai comod drumul asa! parerea mea ![]() |
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(horsewhisperer27 @ 24 Feb 2006, 23:53) gaby, hai sa iti zic ce am vrut sa zic eu... din exprimarea ta reiesea ca marirea limitei de viteza nu face prea multe parale, cel putin asa ai lasat tu a intelege cu cele "7 minute"... ori eu am facut drumul de multe ori pe limita de 50, si este absolut stresant, daca nu esti atent 2 sec sau nu ai cruise control, te-ai fript... la 70 la ora mergi tot intr-o siguranta destul de mare, dar ceva mai relaxat, poti baga a Va( a mea are 6 trepte), se misca si motorul mai lejer, etc... asta era ideea...e mai comod drumul asa! parerea mea ![]() Sincer, imi pare regretabil, ( si chiar ingrijorator ) ca un sofer sa nu poata sa mentina constanta o viteza ( mica )a masinii.... sa i se para stresant lucrul acesta.... daca nu poti sa mentii constant 50, atunci nu poti sa mentii constant nici 70 , nici 90, nici 110 etc... La chestia cu treapta de viteza, iti dau dreptate, dar nu asta a fost problema.... Nu m-am opus maririi limitei de viteza...si eu m-am bucurat....dar chiar nu este un castig asa mare... Doar am comunicat niste "timpi legali", pentru cei suparati foarte tare pe noile radare... Si tot nu am primit nici un raspuns la intrebarea mea: Cat faceati inainte de noile radare, de la Bucuresti la Sinaia ? Cu cat era mai mic timpul, fata de 1 ora si 30 minute ? ( probabil o sa trebuiasca sa o trec in "semnatura" ) Oricum, ce vreau sa concluzionez cu asta, este faptul ca ne sta in fire sa ne consideram ingraditi.... Daca maine se face 100 pe tot DN1, tot o sa ne plangem de nenorocitii cu radarele....si o sa spunem ca "avem voie" cu 110... daca o sa se faca autostrada, o sa ne plangem ca "de ce doar 130 ?" si iar o sa fim suparati pe radare, ...oricum o sa ne suparam ca trebuie platita taxa....ca asa e romanul, considera ca nu are bani de taxa de autostrada, dar are masina cu care circula in siguranta ( pentru el dar mai ales pentru ceilalti ) la 130 km/h sau chiar mai sus... This post has been edited by GABY IS BACK !: 27 Feb 2006, 17:34 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 27 Feb 2006, 19:27) Sincer, imi pare regretabil, ( si chiar ingrijorator ) ca un sofer sa nu poata sa mentina constanta o viteza ( mica )a masinii.... sa i se para stresant lucrul acesta.... daca nu poti sa mentii constant 50, atunci nu poti sa mentii constant nici 70 , nici 90, nici 110 etc... La chestia cu treapta de viteza, iti dau dreptate, dar nu asta a fost problema.... Nu m-am opus maririi limitei de viteza...si eu m-am bucurat....dar chiar nu este un castig asa mare... Doar am comunicat niste "timpi legali", pentru cei suparati foarte tare pe noile radare... Si tot nu am primit nici un raspuns la intrebarea mea: Cat faceati inainte de noile radare, de la Bucuresti la Sinaia ? Cu cat era mai mic timpul, fata de 1 ora si 30 minute ? ( probabil o sa trebuiasca sa o trec in "semnatura" ) Oricum, ce vreau sa concluzionez cu asta, este faptul ca ne sta in fire sa ne consideram ingraditi.... Daca maine se face 100 pe tot DN1, tot o sa ne plangem de nenorocitii cu radarele....si o sa spunem ca "avem voie" cu 110... daca o sa se faca autostrada, o sa ne plangem ca "de ce doar 130 ?" si iar o sa fim suparati pe radare, ...oricum o sa ne suparam ca trebuie platita taxa....ca asa e romanul, considera ca nu are bani de taxa de autostrada, dar are masina cu care circula in siguranta ( pentru el dar mai ales pentru ceilalti ) la 130 km/h sau chiar mai sus... in primul rand ai rastalmacit cuvintele ca sa iti iasa fraza dorita...nu am zis ca nu sunt in stare sa merg, si mai ales vorbim pe un caz concret, nu generalizam ca sa ne aflam in treaba! off topic, bag mana in foc , ca nu ai experienta mea la volan, asa ca usurel,,,,, in al doilea rand, iti dau o masina peste logan, sa zicem un A6, si te pun sa mergi cu ea 100 km, printre limitari de viteza, cu 2 cunostinte in masina,,,, si daca nu porti nici un fel de discutie, si stai crispat ca altceva,mai mult de o ora, tot cred ca este extrem de probabil sa ti se lase piciorul 2 milimetri pe pedala, si sa treci pe sub o camera cu 52 la ora, si sincer, m-as bucura sa iti trimita amenda acasa pt asta, fiindca sunt de parere ca atunci ai lasa la o parte uneori teoria chibritului.,...sa dea cu piatra ala care nu a gresit!! acum, s-o luam invers.... ca sa nu risti asta, evident ca nu ar trebui, macar in opinia mea, sa mergi cu fix 50 la ora... solutia:45-48 km/h viteza de croaziera... oare nu e mai lejer cu a 4-a la 68 la ora? si nu in ultimul rand, nu a zis nimeni ca nu e buna limita de 70, mergea si 80/90 in unele locuri chiar, DOAR ca tu ai zis ca nu e mare lucru, si de fapt, poti sa mergi in continuare cu 50 la ora, daca te avantajeaza....nu? This post has been edited by horsewhisperer27: 28 Feb 2006, 01:39 |
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(horsewhisperer27 @ 28 Feb 2006, 01:36) off topic, bag mana in foc , ca nu ai experienta mea la volan, asa ca usurel,,,,, in al doilea rand, iti dau o masina peste logan, sa zicem un A6, si te pun sa mergi cu ea 100 km, printre limitari de viteza, cu 2 cunostinte in masina,,,, ... Nu baga mana in foc pentru orice....si mai ales pentru ceva ce nu are importanta aici .... asa cum nu are importanta nici faptul ca nu am logan... Nu am rastalmacit nimic... dar sa dai vina, la un drum de doar 100 km, ca te frigi daca nu ai cruise control....si ca este stresant sa fii atent la viteza.... scuza-ma.... Am condus si eu A6... si fara cruise control....si cu 2 cunostinte in masina...nu a fost stresant....chiar deloc....si nici nu m-am fript....mi-au facut semne cei din fata ![]() Oricum, cand am vrut sa mentin o anumita viteza constant, chiar am reusit, fara sa trebuiasca "sa nu port nici o discutie", fara "sa stau crispat ca altceva".... am reusit in pofida "experintei mele la volan" Hai sa explic ce am vrut sa spun: QUOTE(GABY IS BACK ! @ 27 Feb 2006, 17:27) ... Nu m-am opus maririi limitei de viteza...si eu m-am bucurat....dar chiar nu este un castig asa mare... Doar am comunicat niste "timpi legali", pentru cei suparati foarte tare pe noile radare... Ma vad nevoit sa repet: Nu am avut nimic cu modificarea....sau cu tine... QUOTE(GABY IS BACK ! @ 27 Feb 2006, 17:27) ...daca nu poti sa mentii constant 50, atunci nu poti sa mentii constant nici 70 , nici 90, nici 110 etc... La chestia cu treapta de viteza, iti dau dreptate, dar nu asta a fost problema.... ... Sigur ca este mai comod la 68, dar nu asta s-a discutat aici... Sunt sigur ca este acelasi "risc" de neatentie si de depasire a limitei, si la 50 si la 70 si la ....nu este nici o diferenta....asta am vrut sa spun....nu m-am referit la TINE in mod special, ci la un sofer care se teme ca in 2 secunde de neatentie, a scapat viteza masinii de sub control....si s-a fript.... De aceea exista acea marja de 10 km.. ca sa nu luam amenda pentru greseli neintentionate.....nu ca sa spunem ca avem voie cu X + 10 km pe ora....cum spun unii soferi pe aici... QUOTE(GABY IS BACK ! @ 27 Feb 2006, 17:27) ... Oricum, ce vreau sa concluzionez cu asta, este faptul ca ne sta in fire sa ne consideram ingraditi.... Daca maine se face 100 pe tot DN1, tot o sa ne plangem de nenorocitii cu radarele....si o sa spunem ca "avem voie" cu 110... daca o sa se faca autostrada, o sa ne plangem ca "de ce doar 130 ?" si iar o sa fim suparati pe radare, ...oricum o sa ne suparam ca trebuie platita taxa....ca asa e romanul, considera ca nu are bani de taxa de autostrada, dar are masina cu care circula in siguranta ( pentru el dar mai ales pentru ceilalti ) la 130 km/h sau chiar mai sus... Nici aici nu am facut vreo referire la tine....a fost o concluzie la posturile mele din ultimul timp de aici... daca citesti TOT acest topic, ai sa vezi cata dreptate am... in legatura cu soferul roman.... Si eu am am mai "calcat-o" pe anumite sosele... chiar si pe DN1 (nu am sustinut niciodata contrariul ) .... si s-a intamplat sa fiu si filmat de cateva ori...dar nu m-am plans niciodata ca sunt ei ( garcea ) niste nenorociti ca nu ma lasa pe mine sa alerg liber.... This post has been edited by GABY IS BACK !: 28 Feb 2006, 18:24 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
uite mie, spre deosebire de tine, mi s-a parut ca exista acel castig la 70 la ora...
astya e toata diferenta! pace! |
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Azi, am vazut pe Splaiul Unirii, intre Vitan si Mihai Bravu, solenza albastra ( inchis ) fara insemne, cu radar.
![]() Pana acum, nu vazusem in Bucuresti solenze, decat albe. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
sunt de multa vreme!
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:44 |