Rio 2016, olimpiada
![]() ![]() ![]() |
Rio 2016, olimpiada
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dap. 22:40 e scoru?
![]() Jenibili sarbii la baschet cel putin pana acu. :wacko:Nu mai zic de arbitrii care tusesc in fluier. This post has been edited by bion: 8 Aug 2016, 19:53 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(bion @ 8 Aug 2016, 18:29) Adrian Crisan s-a calificat in optimi la tenis de masa ![]() http://www.agerpres.ro/sport/2016/08/08/jo...la-rio-20-15-33 Tare meci...nu credeam ca mai poate reveni. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(bion @ 8 Aug 2016, 18:29) De acord, dar TVR nu încearcă să urmărească sportivii noștri? Nu neaparat tenis. În timp ce jucau Tecău/Mergea ( candidați la 2 din cele 7 medalii: una Mergea și una Tecău) la Tvr1 era canotaj fără români, Tvr2 dădea ceva în reluare, Tvr3, hokey pe beton. Oricum pe cei de la tenis cred că i-a pișcat musca țețe și zika, că fug toți de la Rio. This post has been edited by nasty: 8 Aug 2016, 21:01 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
După ce-am revăzut cele zise de Neagu imediat după meciul cu Angola, nici nu prea cred să avem vreo șansă...
8 Aug 2016, 23:18: Hai că se poate: 14:9 e mizilic. ![]() 8 Aug 2016, 23:46: Măcel nene... 8 Aug 2016, 23:47: La brazilience și portărița marchează... This post has been edited by DragosP: 8 Aug 2016, 22:47 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
nasty |
![]()
|
Programul sportivilor români de azi ( vă rog să completați, cu alte sporturi și programul TVR, că nu am gasit decât...tenis, dar nici nu știu dacă e la tv)
20.30 Mitu A./Olaru R.-Makarova E./Vesnina 21.30 Mergea/Tecău-Melo M./Soares B., favoriți brazilienii, chiar sunt buni Si cu asta s-a cam terminat cu tenisul nostru la olmpiadă. This post has been edited by nasty: 9 Aug 2016, 07:41 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 8 Aug 2016, 23:04) Daca voia, marca si antrenoru'...Las' ca batem Spania si Norvegia la scor, iar Muntenegru nu se prezinta, de frica noastra ![]() Franta-Rusia mi-a placut ![]() @Markos: in piata de langa plaja se vand medalii chinezesti, ieftine si bune, zici ca-s originale ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ca și la meciurile de la Euro2016, am regretat că nu m-am culcat.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Am fost inspirat, am tras pe dreapta la pauza.
QUOTE(bion @ 8 Aug 2016, 20:53) Jenibili sarbii la baschet cel putin pana acu. ![]() Nu mai sunt nici astia ce-au fost pe vremuri; cica de la canguri joaca unii prin nba, da' parca nu-i suficient de scuzabil. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
nasty |
![]()
|
și eu am tras pe dreapta la pauză, mai ales că aveam senzația că dupâ ce le-au bătut pe brazilience, anul trecut, în Danemarca, la mondiale, acum, parcă le dădeau victoria înapoi, mai ales că se cunosc bine din campionatul nostru.
This post has been edited by nasty: 9 Aug 2016, 16:23 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
bion |
![]()
|
Primu sfert la USA Venezuela.
Bre praca a zis vikingu ala de la handbal acu ceva vreme ca harmazoanele nostre sunt praf anul asta si nu o sa faca nimic la Rio. Sa le dea ca Fat Frumos la gloaba o tava de jaratec. ![]() Am bifat si alea doua medalii de la judo. This post has been edited by bion: 9 Aug 2016, 18:12 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Poate vine una de import la lupte. Nu de alta, dar prima e bunicica:
Un autoturism de lux, un pursange arab si 10 kilograme de aur! Si nici macar nu platesc contribuabilii din Romania! ![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
nasty |
![]()
|
La radio la ora 10, au anunțat ora exactă că cică e 9, în fine, anunță și că Tecău/Margea joacă la ora 16.45, cred ce zice radio, n-ar fi prima schimbare de program, dau bice, ajung gâfâind la 17 aprind tv și caut și caut.. nimic.
Caut pe net, programul sportivilor români: image.jpeg ( Size: 136.8k ) Number of downloads: 243 Deci? Siteul de tenis o ține cu 21.30. Pe Caprioara a bătut-o brazilianca, la handbal ne-a bătut Brazilia, sper să ne răzbune Tecău/Mergea pe brazilienii Melo/Soares, cică meciul începe la 22.45!?!? Am abandonat, meciul e la 0.30 ! This post has been edited by nasty: 9 Aug 2016, 21:39 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
bion |
![]()
|
In grafic si la canotaj.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DannyY |
![]()
|
Speranta moare ultima.
Dar... moare. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
nasty |
![]()
|
Tecău/Mergea au șansă la o medalie chiar și la dublu mixt.
Mai ales că în continuare fug toți de la Rio: Djokovic, Serena, Muguruza. Credeam că și Begu și Niculescu au plecat, dar văd că sunt înscrise la dublu mixt. This post has been edited by nasty: 10 Aug 2016, 07:35 Attached thumbnail(s) image.png ( Size: 74k ) Number of downloads: 174 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 23 May 10 ![]() |
Da la olimpiada asta sunt numai brazilieni, la tenis brazilieni, la handbal brazilieni, judo brazilieni......si culmea, sunt si buni.
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Si unguri. Uite clasamentul pe medalii:
1. SUA - 26 medalii (9 aur, 8 argint, 9 bronz) 2. China - 17 medalii (8 aur, 3 argint, 6 bronz) 3. Ungaria - 6 medalii (4 aur, 1 argint, 1 bronz) |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Markos |
![]()
|
E limpede, ne-au furat ungurii medaliile
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
Bre cucoana care comenta gimnastica a zis multe adevaruri dar nu cred ca talentatul popor roman si reprezentantii sai sa faca ceva util.
![]() Mentalitati de viermi interesati numai sa roada ceva. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
Da, mi-a placut si mie de tanti aia.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A prooos de viermi. Cu inteligenta specifica, comentatorii de la tenis l-au dat in git pe Mergea ca si-a adus nevasta la Rio pe banii federatiei sub denumirea de "nutritionist. Ca sa n-o muste tintarii in satul olimpic, federatia a inchiriat fericitului cuplu un apartament in zona mai alba si mai apropiata de plaja a orasului, asa incit aceasta sa-l poata nutritiona pe sot cu oua jumari, dimineata. Deci da!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Hamericanii au adus un vas de croziera unde ii tin pa aia bronzati cu buze groase care juaca baschet ca cica le e raua de la cvartiru cu alte natii.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Americanii au si negri, si bani. Noi, decit machedoni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Mă, da' e chiar așa scumpă o portăriță de handbal?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:22 |