Utilizare forum pe dispozitive mobile
![]() ![]() ![]() |
Utilizare forum pe dispozitive mobile
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Stai sa vezi belea daca vrei sa bagi si un atasament, e varza forumul de pe dispozitivele mobile.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Apar posturi dublate daca nu ai rabdare si apesi de mai multe ori pe Add Reply.
El ia comanda din prima , dar pentru ca pe moment reactioneaza cu intarziere tu ai impresia n-ai click-uit unde trebuie. Si mai apesi de vreo doua ori.....si el ia toate 3 comenzile. Nu stiu ce naiba e cu forumul, uneori stau dupa el si peste 20 sec ( de exemplu ieri ), alta data merge instant (de exemplu azi). Acelasi pc, acelasi tel, acelasi net, acelasi router. This post has been edited by vallixx: 8 Aug 2016, 23:28 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Parca e in vremea cu dialup. Dar o sa primim raspuns ca e dacia nu mertzan
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(vallixx @ 9 Aug 2016, 00:27) Asa credeam si eu. La inceput. Te asigur ca de multa vreme apas doar o singura data si astept. Rezultat? Identic. Uite fac si eu o paranteza. Astia de la facebook. Eu nu sunt fan, nu sunt utilizator activ. Dar ... In urma cu ceva vreme toata sefimea a fost "indrumata" sa renunte la IOS pentru Android. De ce? Fiidca ei fiind centrati pe IOS, acolo erau atenti la updateuri si la rezolvarea bug-urilor. Alea de Android erau mai la coada, trecute cu vedrea, pentru ca nu-i deranjau in mod direct. Tot de la ei citire, pentru toti angajatii, s-a instituit asa zisul program "martea 2G". De ce? Simplu. Pentru ca cica exista multi utilizatori, prin tari de mana a 2-a, care au la indemana net cu viteze inferioare, iar pentru ei utilizarea facebook-ului e un calvar. La fel ca sefii lor, daca nu te lovesti direct de o problema n-ai vreo ambitie s-o rezolvi. D-aia ma gandeam sa indem adminii si moderatorii sa utilizeze dispozitivele mobile si sa posteze de pe ele. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Post scris de pe tel
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
cdadan |
![]()
|
Incearca si la jurnal de bord. Mai multe, nu se intampla chiar de fiecare data.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Azi la mine a mers bine. Mai devreme am postat de pe pc, acum postez de pe tableta. Nu par a fi probleme deocamdata. Si ieri a mers decent. Duminica in schimb a fost calvar.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
De ceva vreme nu mai puteam posta de pe iPhone, puteam doar naviga pe forum. Puteam insa de pe iPad. De vreo doua sau trei zile nu mai pot nici pe de iPad. Dupa ce scriu ce am de scris si vreau sa dau Add Reply imi apare un mesaj care ma anunta ca formularul nu este securizat si ma intreaba daca chiar vreau sa merg mai departe. Ii dau send si revine la pagina initiala a forumului.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 10:38 |