Vuiet in partea din spate
![]() ![]() ![]() |
Vuiet in partea din spate
dannad001 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
- b-07-lcd
|
|||
dannad001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 October 05 ![]() |
.... este o DSN Confort din 2002 cu 60.000 Km
|
--------------------
dacia
berlina
- b-07-lcd
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Face cumva ca un "muget de vaca"?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai mult ca sigur este mugetul de vaca (desi nu cred ca dureaza 5-6 secunde, probabil ti se pare tie). In principiu e de bine (inseamna ca nu ai probleme cu etanseitatea rezervorului). Banuiesc ca atunci cand ai rezervorul plin nu face nu?
Daca vrei sa stii mai multe: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...=and+muget+vaca http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Sear...=and+muget+vaca This post has been edited by clr: 2 Dec 2005, 09:16 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
tare masina; din 2002 si inca "mugeste".....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Bursu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 20 November 05 ![]() |
in legatura cu prea mult controversatul muget de vaca...Toyota Corolla mugeste rau...deci e de bine ca si dacia mugeste...zic eu
|
--------------------
BMW
318i
- B-41-OOO Ex posesor de DSN,actualmente BMW 318i ,2001
|
|
iza_alex |
![]()
|
![]() Sw0rdfish Group: Members Posts: 41 Joined: 25 October 04 From: Timisoara ![]() |
Si a mea mugeste!!!!!!! CE BINEEE!!! deci e de bine chestia asta. eu ma gandeam ca e de la pompa de benzina ca nu mai e etansa... Muge si cand e oprit motorul si sta pe loc dupa catva timp. Are 56k km. CE MA BUCUR
![]() VA MLTUMESC! ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 1
2000, 1.4 16v
- TM-XX-XXX
|
|
Bursu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 20 November 05 ![]() |
da mai asta cu mugitu e de fapt o presurizare/depresurizare in rezervor,care e bine ca se intampla
|
--------------------
BMW
318i
- B-41-OOO Ex posesor de DSN,actualmente BMW 318i ,2001
|
|
Yarina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 25 November 05 ![]() |
asta cu mugetul o aud si eu.....dar mai ales cand opresc motorul...mie mi se pare mai mult cu un sunet de motor ambalat ![]() |
--------------------
DSN
Rapsodie
- B 00 ...
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Acuma, se impune o precizare: daca sunt posesori carora "nu le mugeste" nu inseamna ca sunt defecte! Mugetul este doar un "efect secundar" care apare la multe din DSN - ri.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
daca garnitura de la busonul rezervorului de benzina este putin pilita pentru a crea niste santulete nu mai ........mugeste. trei santulete sunt suficiente pentru a potoli "vaca" din spate
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
- B 52 G **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si uite asa se duce in balarii sistemul de recuperare a vaporilor de benzina...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nephis |
![]()
|
sistem de recuperare a aburilor sau nu, am vazut rezervor de benzina supt de dinauntru pentru ca vidul creat in interior de pompa de benzina nu facea bine. nu s-a transformat el intr-o nuca dar de deformat s-a deformat destul de bine ca omul ajunsese cu el in servis si se plangea ca nu stie ce sa mai faca.
acum nu exclud ideea ca santurile sunt daunatoare dar ideea nu a fost a mea ci a mecanicului indestulat destul de bine cu spaga la greu. asa ca te rog da-mi un motiv sa mai scad din cotizatia la "fondul lui de pensii" |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
|
|
klaus |
![]()
|
Pai normal, decat sa vada ce are sistemul de recuperare a vaporilor de benzina si de ce este infundat, a dat gaura in buson. Si astfel a rezolvat rezultatul problemei si nu cauza ei.
Asta din categoria ca l-ai indestulat.. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
nephis |
![]()
|
si uite asa pe fiecare zi inveti mai multe.
mersi, vizita urmatoare la servis va fi furtunoasa. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:33 |