Problema franare
![]() ![]() ![]() |
Problema franare
hoffa21 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 3 May 16 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.6 8v
|
|||
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Raspunsul este: DA
ABS-ul nu a intrat deoarece nu erai in situatia sa rupi aderenta cu solul. |
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
hoffa21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 3 May 16 ![]() |
QUOTE(cosstti @ 11 Jun 2016, 20:28) Multumesc de raspuns. Am uitat complet sa revin cu un update. M-am dus in service: 1. placutele fata nu se rodasera inca 2. am schimbat doar sabotii, cilindrii erau buni. Legat de problema la franare, mi s-a zis ca cel mai probabil am prins o piatra/sarma/etc. Nu stiu ce sa cred... nu am mai patit de atunci. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.6 8v
|
|
dstdan |
![]()
|
![]() Damian Stefan Tolbariu-Dan dst Team Group: Members Posts: 343 Joined: 6 November 13 From: Mures autoservice Team DST Dan ![]() |
Nu s-au pasuit placutele cu discurile, dureazavreo 300-500 km, functie de unde-i faci si cata frana pui.. Ce e f. uzat trebuie schimbat cu nou, dar nici sa le schimbi la 50% uzura. Cilindri daca nu curg nu-i schimba doar ptr. a face vanzare (chestii de marketing), s-ar putea sa pui de mai proadte caliate in cutii de marca. Eu m-as bucura ca clientii sa ceara schimbul, la 60 lei cu TVA /ora mecanica + 7-10% la piesa
![]() Drumuri libere. This post has been edited by dstdan: 29 Jul 2016, 16:39 |
--------------------
Dacia,Renault,VW -
1310, Megan, Tiguan
1997, 2003, 2008
- TAM Mintile luminate discuta idei, mintile mediocre discuta evenimente, mintile reduse discuta oameni!
D.S.T.DAN Team |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:57 |