La ce societate de asigurare o sa va faceti RCA?
![]() ![]() ![]() |
La ce societate de asigurare o sa va faceti RCA?
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|||
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
deci sa intelegem ca ashu e un pericol real pentru vajnica societate de consum, hehe...
|
-------------------- |
|
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
eu am la omniasig atat RCA cat si CASCO, si asta de vreo doi ani. Am avut de recuperat niste bani pe CASCO de la ei si s-au descurcat onorabil...cat despre concursul lor - no comment!
|
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
mai in principiu nu prea conteaza pt mine unde imi fac RCA pt ca nu ma priveste pe mine! daca societatea e acreditata de stat mi se falfaie! io nu repar nimic pe RCA - ul meu. pt mine e importanta ca sa nu platesc despagubiri din buzunar si sa nu dau amenda. daca aia nu-l despagubesc pe nefericitul ala nu prea e problema mea iar daca io patesc asa ceva (nu ma despagubeste rca-ul lu ala) pot apela oricand la CASCO. De vina sunt cei care autorizeaza societatile de asigurare nu cei care cumpara. Totusi din buna credinta am facut RCA la Asirom sediul secto4 nu la unu de pe strada. Daca insa cineva ar vrea sa-si faca RCA la o societate fantoma dar acreditata atunci ar trebui sa avem certitudinea ca acea societate corespunde normelor pe care le-a indeplinit cand a fost acreditata. Din pacate cred ca la Comisia pt Supravegherea Asigurarilor se merge pe pile interese etc.....
cel mai nasol este totusi pt cei care nu au casco si nu sunt despagubiti de societatile fantoma |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE daca am casco la unii pe care nu-i agreez prea tare de ce sa nu-mi fac rca la unii mai seriosi? Ar trebui sa faci invers. Casco il faci pentru tine (e bine sa nu ai nevoie de el), pe cind RCA il faci pentru altii ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
pentru ca poate nu ai de ales cand iti faci casco (de exemplu cei care fac in rate = ca si mine de altfel). dupa sistemul tau (pur romanesc) ar trebui sa imi fac rca tot la asiban ca sa sufere si altii, ca de ce (citez) "sa imi fie mie rau si altora bine" ? :?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
RCA trebuie vazut doar ca ceva ce trebuie facut. Si atit.
Daca ai CASCO si esti fortat sa il faci intr-un anumit loc, e nasol. Cind iti expira perioada de obligativitate cu CASCO, muta-te altundeva. Daca poti, scapa mai repede de rate si rupe contractul de CASCO cu asibanu. Daca toti cei de la asiban cu CASCO ar face asa, si-ar revizui si ei atitudinea fata de clienti. Societatile de asigurari cistiga mai mult din CASCO decit din RCA... Asa ca... |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Salutare!
Revin cu oprecizare: mi-am facut casco la omniasig pt ca io am lucrat la ei ceva vreme, si ii stiam seriosi. Oricum, de fiecare data cand am avut probleme (atat la ford cat si la Oltcit) m-au despagubit fara sa carneasca, de fapt am bagat masina in service si am luat-o dupa o zi su doua gata reparata, am semnat si de-aici e treaba lor cat au platit. Mi se pare totul ok. M-a deranjat faza cu tichetele. Si va asigur ca am avut destule probleme, mai ales cu oltcitul, io am avut numai vre-o trei evenimente (rasturnare, janta praf, zgariata in parcare), dar prietena mea a vut intr-un an trei tamponari, 2 jante bulite, usa smulsa de vant, parbriz spart, oglinda distrusa la parapantism, tocanitza de fazan in spoiler si in masca fatza. La ford n-am avut decat parbrizul spart de la n bou care a dat cu pietre de pe strada in curte si o zgarietura pe spilerul fatza, rezolvate fara probleme de omniasig. Gabi |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
se pare ca deocamdata prietena ta m-a depasit la ghinion ... (daca au fost ghinion toate accidentele
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
MoneyTalks, Marty, raspunsul l-a dat Valentine. Am CASCO la Asiban ca asa a vrut banca, cand oi termina cu ratele mi-oi face unde vreau io. Cat despre RCA, societatea de asigurari fiind la latitudinea mea, il fac la unii care stiu ca sunt seriosi din motive de constiinta: daca tot busesc pe cineva din vina mea, deci ii fac oricum un rau, de ce sa mai patimeasca si cu asigurarile? Mi se pare ca as fi carnat daca mi-as face RCA-ul la unii care stiu ca fac probleme si nu despagubesc cum trebuie. Pana la urma tot atata costa la toti, de ce sa nu ma duc la cei mai seriosi ca sa-i fie bine si altuia? Ca o paranteza, nu mi-o luati in nume de rau, dar asta-i sport national, sa te doara-n p*** de cel de langa tine, numa tie sa-ti fie bine. Cred ca in nici o alta tara din Europa nu exista un egoism mai mare ca la romani.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE Ca o paranteza, nu mi-o luati in nume de rau, dar asta-i sport national, sa te doara-n p*** de cel de langa tine, numa tie sa-ti fie bine. Cred ca in nici o alta tara din Europa nu exista un egoism mai mare ca la romani. Se pare ca nu ai inteles idea: daca mie imi e bine, atunci sa fie bine pentru toti. Dar daca mie imi fac rau pentru a face bine celor din jur, asta te rog sa imi spui UNDE mai intilnesti asa ceva in afara povestilor mioritice? Nici un om din vest cu scaun la cap nu face asa ceva... |
--------------------
Lexus
ES300H
|
ashu |
![]()
|
Pai mie nu-mi fac rau, dupa cum am explicat RCA-ul costa la fel peste tot, ca stabileste guvernul pretul, asa ca pt. mine e tot aia unde-l fac, dar pentru o potentiala victima de-a mea nu. Asa ca ma duc la aia care-s mai seriosi. Acum e clar?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
burguif |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 6 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 14 Jan 2004, 16:11) Pai mie nu-mi fac rau, dupa cum am explicat RCA-ul costa la fel peste tot, ca stabileste guvernul pretul, asa ca pt. mine e tot aia unde-l fac, dar pentru o potentiala victima de-a mea nu. Asa ca ma duc la aia care-s mai seriosi. Acum e clar? Din pacate RCA-ul nu este peste tot la fel. Eu am luat logan prin RCI (nu faceti ca mine) si mi-au facut ei RCA la Alianz. Eu am reusit sa dau telefon la Ardaf si diferenta era de la vreo 350 RON la Alianz la cam 270 RON la Ardaf. In plus cei de la RCI Leasing mi-au adaugat si TVA. Prin urmare imi cer pentru un logan de 1.6 sa platesc 420 RON. |
--------------------
dacia
logan prestige
2007, 1,5 dci (i rosu)
- B-**-***
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu pot sa cred: A INVIAT! Aleluia!
burguif: mesajul citat de tine e vechi de aproape 2 ani ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
timpul trece, problemele ramin
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mitu2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 30 June 07 From: onesti ![]() |
ardaf
|
--------------------
pescariador amator
Megane 2 1.6 -16v
2006
- BC 06 AMX
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Daca vreti sa faceti un bine cuiva cand gresiti,faceti la Omniasig.
Eu asa fac! ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Eu tot de la Omniasig am...
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
otp
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Asirom
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Tot la Asirom o sa-mi fac.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Omniasig.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Tiriac & co
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
unde e mai ieftin..ultima data la ardaf a fost....sa vedem anu asta
p.s. e vreo sansa sa mai faca vreo firma casco la o rabla din 89? |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
Eu am avut casco 2 ani la rand la Omniasig si numai probleme am avut cu ei( in primul an mi-au spart masina si mi-au furat boxele pe spate cu tot cu polita aia si astia de la omniasig au zis ca mi le-am furat singur
![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
pentru un Logan 1.4 MPI eu am facut (ieri 21dec) la bulgarii de la EUROINS (fostul Asitrans).... a fost 132 RON pe o juma' de an si am facut un precontract (din care n-am nimic de pierdut) prin care pot sa achit peste 6 luni inca 132 RON pentru cealalta jumatate de an.....
PS: am facut asa pentru-ca se aude ca din ianuarie 2009 se vor majora asigurarile de tip RCA cu 30% pana la 50% si din acel precontract eu am doar de castigat ![]() sper sa nu se considere iar ca am facut reclama ![]() ...am facut timp de doua zile studiu de piata si am observat ca acestia au cele mai mici preturi; asta e, anu' trecut a fost ARDAF acum este EUROINS ![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
la otp-asigurari super ieftin 130-6 luni
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu tot la otp. 249 ron pe 1 an la masina din semnatura.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
otp .
Initial voiam la Asirom, dar era de 2 ori mai scump ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 22:49 |