Turbo pe motor, de logan desigur
![]() ![]() ![]() |
Turbo pe motor, de logan desigur
Alecs_TGA |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|||
scirocco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 29 October 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
uhh, hmmm
puneti mana pe carte mai baieti... ce vorbiti voi aici seamana cu o gradinita... si faza cu chiptuning-ul a fost cea mai tare. succes! This post has been edited by scirocco: 25 Nov 2006, 00:10 |
-------------------- |
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Auzi ma ce vroiai sa spui in mesaj inainte sa-l editezi?
Adica marea ta solutie e sa schimbam motoru? Si de ce vrei sa-i punem, de Mig21? Mai pune si tu mana pe carte.... |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Alecs_TGA |
![]()
|
pai cea mai rentabila ar fi asta cu schimbatul motorului zic si eu ........... cauti, gasesti un motor de clio sport si ai terminat povestea
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Sunteti cam offtopic.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 24 Nov 2006, 15:45) Chip-tuning=inselatorie pe fata! Cine nu ma crede sa citeasca nitel aici: http://www.pumaracing.co.uk/chip.htm ![]() ![]() ![]() Hai sa vedem: QUOTE The penalty is often significantly worse fuel consumption, unreliability, poor starting and the power increase is often not even noticeable. worse fuel consumption - bullshit, daca mergi la fel ramane la fel, daca mergi mai tare creste. Logic. unreliability - sigur ca da... poor starting - Cu o baterie moarta poate the power increase is often not even noticeable - Poate doar la non-turbo. QUOTE Claims of 30% extra power from chip tuning is purest nonsense Masina mea crescut de la 90 la 120CP... chiar 33%. Verficat pe dyno. Gigel asta de la pumaracing habar n-are ce vorbeste. This post has been edited by Ice_2k: 1 Dec 2006, 13:06 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
Mario_b |
![]()
|
QUOTE(Ice_2k @ 1 Dec 2006, 13:04) Masina mea crescut de la 90 la 120CP... chiar 33%. Verficat pe dyno. ![]() Si iti consuma 5% mediu, nu? Adica tot cu 30% mai putin... |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
nu, consuma la fel DACA merg la fel ca inainte... daca merg mai tare, consuma mai mult, evident.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
De ce nu se inchide acesto topic pana in momentul in care singura persoana care vrea sa puna in practica ce s-a discutat pe aici revine cu informatii?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa aduc ceva informatii noi si sa se desparta apa de ulei, pot sa va spun ca m-am interesat de pretul unui kit de conversie la turbo pt motorul de 1,6. 4500 -6500 E in functie de puterea care se doreste. aceasta variaza intre 120 si 270 cai.
Peste 170 de cai trebuie modificat fizic motorul...Deci cam asta ar fi... ![]() |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
|
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
adica ii pui turbina si atat!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 9 Dec 2006, 02:23) Adica schimbi pistoanele, axa cu came etc...Modificari care cresc mult suma mentionata anterior.... QUOTE(stiancu @ 9 Dec 2006, 09:07) Turbina ,tubulatura ,intercooler ,valve, injectoare, galerie evacuare si evacuarea pina la finala, modificarea softului.... |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
Mario_b |
![]()
|
Apoi incepe distractia cu franele schimbate, alte planetare, alta cutie de viteze, alt sistem de racire...
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
..alta masina
|
--------------------
x
y
2009
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
QUOTE(razvant @ 9 Dec 2006, 11:30) Turbina ,tubulatura ,intercooler ,valve, injectoare, galerie evacuare si evacuarea pina la finala, modificarea softului.... 1. "valve, injectoare, galerie evacuare" Astea nu-s tot modificari fizice aduse motorului? Apropo, ambreajul nu-l schimbi? 2. 4500Euro pentru atata lucru mi se pare foarte mult. 3. Din ce spui tu inteleg ca din turbina, evacuare noua si chiptuning dublezi puterea motorului. As vrea sa vad si eu motorul asta! Si as vrea sa vad si cat te tine! |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
........ => alt motor
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Nu trebuie schimbata decat galeria de evacuare, pistoanele si bielele. Daca-l faci turbo nu este nevoie sa schimbi axa cu came. O sa trebuiasca alte injectoare cu debit marit, eventual o pompa de benzina mai buna, intercooler ... poate si o alta pompa de ulei. Modificarile nu cred sa te duca peste 2000-2500 de euro.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
Mario_b |
![]()
|
Da, pentru o putere de pana la 120-130 cai poti sa schimbi doar atat. Dupa acest prag incep modificarile serioase...
Probabil ca de asta Loganul ala facut de Elia avea doar 130 cai. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
razvant |
![]()
|
Pretul si tot ce v-am spus sunt date obtinute prin solicitarea facuta catre o firma de tuning din Arad, care ,printre altele face si conversii la turbo.Turbina poate scoate pina la 270 de cai(asa sustin ei),prin diferite setari care se fac.Puterea poate creste de la 12o de cai, putere care spun ei ca asigura o viata lunga motorului, pina la cat vreti voi in limita a 270 de cai, cu mentiunea ca odata atinsa puterea de 170 de cai ,motorul o sa crape...daca nu se fac diferite modificari, substantiale din ce am inteles eu , care vor creste investitia foarte mult. Deci, practic turbina in sine poate scoate cei 270 de cai ( ceeace mi se pare aberant) ,dar nu pe motorul asta...Poate vi se pare mult 4500 de euro , dar pretul cuprinde manopera ,testele pe dyno , setarile ulterioare... Eu cred ca e mult de lucru, iar afirmatiile gen ,,e mult ,se rezolva cu 2000 de E,, sunt hazardate...S-ar umple Romania de Loganuri turbo...
![]() |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Eu stiu pe cineva care a modificat o supernova si a ajuns la 120CP.Proprietarul a spus ca se poate face comanda la reno pt un kit sport pt logan da nu stie cat costa si a mai spus ca de la anu o sa apara ceva kit sport pt logan facut de uzinele Dacia la aprox. 4000Euro.Acuma cat de reala este informatia nu stiu.Poate verifica careva.Razvan cum se numeste firma din arad cu turbinele?Merci
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
Mario_b |
![]()
|
E chiar aberant sa spuna ca turbina poate sa scoata 270 cai.
Turbina nu scoate cai, scoate boost. Daca aia erau profi iti dpuneau cat boost maxim scoate... Pe baza presiunii poti sa iti faci o idee ce putere va avea masina... Pt Logan 1,6 e sufucient un boost de 0,3 bar sa ajunga la 120 cai. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
razvant |
![]()
|
QUOTE(Mario_b @ 10 Dec 2006, 09:38) E chiar aberant sa spuna ca turbina poate sa scoata 270 cai. Turbina nu scoate cai, scoate boost. Daca aia erau profi iti dpuneau cat boost maxim scoate... Pe baza presiunii poti sa iti faci o idee ce putere va avea masina... Pt Logan 1,6 e sufucient un boost de 0,3 bar sa ajunga la 120 cai. Ai priceput tu foarte bine ce vreau sa spun. Nu stiu care este plaja de presiuni realizata, ci doar puterea finala obtiunuta prin upgrade. Oricum mi se pare o investitie costisitoare si nu stiu cat de fiabila. ![]() |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
Nu stui sigur daca este vorba de firma Dog Tuning din Arad dar stiu ca ei se ocupa cu modificari de motoare si evacuari profi dar dupa mine sunt foarte scumpi, o evacuare montata pe un audi 100 a costat 600 Eur, dar si suna ca un subaru(fara vrajeala).
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
- AR-99-JAF Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
... sau un intercooler ... 600 euri ... pe care il gasesti la dezmembrari muuuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai jos
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Faza cu turbo e destul de laborioasa.. Mie mi s-a spus ca daca vreau sa imi pun la C4, 1.6 16v, 110 cai, o sa ajung undeva la 180-200 de cai la roata! Intrati pe 4tuning sa vedeti ca au fost maisini la noi care si-au montat turbo!
4000 de euro ar fi putin... Dupa vin amortizoarele, franele, un radiator de ulei si... MULTA benzina! In regimuri normale, masina va consuma cu minim 50 % mai mult si cu pana la 200% in regim de forta/nebunie! Ceea ce va zic nu e din auzite, chiar m-am intersat! Si dupa cum mi-a spus-o tipul ala, ideea e ca trebuie sa ma astept la mai mult de 4000 de euro.. Asa ca m-am linistit, mai imi pun niste Lambo doors, interior de piele crem si... La juma de pret, investesc in ceva mai cuminte! Se poate monta turbo pe orice motor, numai ca trebuie decomprimat motorul, sunt niste tabele, parametrii - unele motoare sunt mai pretabile la modificari ca altele... Tot asa... Sa dai 4000-5000 de euro sa fugi cu o masina pe drum e o mare prostie, dupa parerea mea... Si consumul? Si mereu va veni altul si va fi mai tare ca tine, etc... Daca aveti 4000, vindeti Loganu, si dati avans la Fiesta ST, o super masina.. . 150 de cai aspirati pe 1100kg, care se simt ca si cum ar fi 200 ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
cam cu 10-20% depinde daca mergi cu usile deschise sau inchise
iar daca pielea e naturala cu inca 5% |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
siadimet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 6 October 05 From: buzau ![]() |
daca vrei sa pui turbo pe motorul de logan,fara sa schimbi piese din motor,pistoane,biele si altele,numai din turbo,intercooler si soft,se obtine o crestere de maxim 30 %din puterea motorului,la o presiune de 0.4-0.5 bar.deci aproximativ 115-120 de cai.si scade oricum durata de viata a motorului.aceeasi putere poate fi obtinuta cu mult mai putini bani,vreo 300 euro,prin comprimarea motorului.si merge sigur,credeti-ma.
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:53 |