DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> NFS Most Wanted

AlinI
post 30 Jul 2007, 21:28
Post #61

Nd 4 Spd 4 Life

Group: Members
From: Bucuresti

corect... pana la un anumit punct... adica calculatorul nu o sa mearga mai bine de un anumit timp pe tura... care este totusi destul de slabut...

la single nu am jucat decat in primele 3 zile ca sa il termin... de la nfsug1 incoace... in rest exclusiv online... pe la concursuri in general se anunta 5 trasee, si anumite reguli, adica cu sau fara nos (UG1 si 2 cu nos, restul fara), cu sau fara colisions, si ce masini sunt permise sau nu... la mw nu am jucat practic decat vreo 7 trasee (au fost 5 trasee initial, dupa care 2 din alea 5 s-au schimbat). Pt germania au fost permise toate masinile, dar fara junkman components si nos BMW era cea mai buna, iar pentru calificarile la campionatele mondiale (pe care le-am pierdut in ultima cursa din cauza unui idiot cu camera care s-a bagat in monitorul meu) au interzis BMW si carrera GT... si fara nos sau junkman lotus elise a devenit singura optiune...

--------------------
Subaru Impreza 2.0 Hatchback 2009
'06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alexyk
post 30 Aug 2007, 02:09
Post #62

Group: Members

salutare...sunt nou pe aici ...am si eu o problema la mw am bagat loganul...merge..dar dacia 1300 nu merge pt ca schimba o masina SL65..dar masina asta nu era in lista de masini din joc... ...dak stiti ceva pls puneti-mi si mie ca vreau neaparat sa joc cu 1300 ..
aaa si asta e loganul meu din joc.. sper sa va placa .... am prins ceva viteza cu el biggrin.gif ..pana acum... biggrin.gif e ceva smile.gif ...poate da si un add cine stie cum pun 1300 ... pe akelx777@yahoo.com ms mijto forum wink.gif

This post has been edited by Alexyk: 30 Aug 2007, 04:34

Attached thumbnail(s)
loganu_meu_din_mw_....spate.JPG ( Size: 100.42k ) Number of downloads: 89
loganu_meu_din_mw.JPG ( Size: 110.11k ) Number of downloads: 92
logan_mare.JPG ( Size: 83.62k ) Number of downloads: 79

--------------------
dacia logan 2006 full
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st June 2025 - 10:19
Forum Renault