DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Reportul de la Loto, Parca e prea trasa de par

daniM
post 24 Apr 2011, 22:00
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Gugulania

Ha,ha,ha!S-a"castigat" si la penibilitatea asta de joc
http://www.loto.ro/index.php/649/rezultate.html

--------------------
. . . - Skoda Octavia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 24 Apr 2011, 22:22
Post #32

No fear. No limit. No equal.

Sa faceti lista cu ce aveti nevoie, ca sa va cinstesc inainte sa plec in ocolul lumii. cool.gif

This post has been edited by Merced: 24 Apr 2011, 22:23

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
C a t a l i n
post 24 Apr 2011, 22:28
Post #33

Eu vreau sa vii la Lepsa.

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
Merced
post 24 Apr 2011, 22:29
Post #34

Cu elicopteru'. 04.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
tribunul
post 25 Apr 2011, 07:21
Post #35

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

O iei si pe Nutzi?

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Merced
post 25 Apr 2011, 08:03
Post #36

O iau in carici pana face plici. cool.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
daniM
post 25 Apr 2011, 11:08
Post #37

Membru autentic

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-85412...lioane-euro.htm

25 Apr 2011, 12:15:
Da pa net:
O ancheta recenta intitulata sugestiv „Capusarea Loteriei”, aparuta intr-un ziar central, s-a oprit asupra unui segment al afacerilor necurate ale grecului Kokkalis in Romania. In data de 15 februarie 2008, intre Liliana Ghervasuc, Dan Voiculescu si celebrul Socrates Kokkalis a avut loc o intalnire de taina, mentionata de cotidianul ZIARUL, care a scos la lumina si detalii asupra protagonistului principal al mega-afacerii Loteriei, grecul Kokkalis. Reporterii ZIARUL revin cu noi date asupra legaturilor ascunse dintre personajele „tunului” Intracom.
Afacerea Loteria a implicat nume grele ale lumii politice din Romania si Grecia si este, de departe, un model de fraudare la nivel inalt, artizanii mega-escrocheriei fiind Oliviu Gherman si fiul sau, Mihai, alaturi de politisti, secretari de stat, lideri politici, parlamentari si oameni de afaceri. Toti au participat la jaf, alaturi de Socrates Kokkalis, agent STASI si KGB, multimilionar si finantator al partidelor de stanga din Grecia.
Agent KGB lansat in „bussines” In Romania
In 1967, Kokkalis a infiintat firma Intracom cu sprijinul lui Alexander Schalk-Golodkovski, demnitar de stat si agent KGB la randul sau. Dupa caderea Zidului Berlinului, cei doi au avut probleme cu justitia pentru „deturnare de fonduri”. In plus, Kokkalis a mai fost acuzat si de „spionaj in favoarea STASI, spalare de bani si insusire de bunuri date spre pastrare”. Totusi, firma grecului, Intracom, a crescut rapid si a fost listata la bursa din Atena inca din 1990, fiind inclusa in TSE/ASE - 20 LargeCap index. Subsidiara oficiala a Intracom in Romania este Intrarom SA, infiintata in 1993 (administrata acum chiar de fiul lui Oliviu Gherman), de fapt, un cover pentru beneficiari la fel de tenebrosi ca si cei care au infiintat-o. Oliviu si Mihai Gherman, alaturi de alte inalte oficialitati ale statului roman, au fost implicati direct nu numai in fraudarea Loteriei Romane, dar si a altor mari institutii de stat sau private romanesti, prin intortocheata schema Intracom.
Filiera Stanculescu
Un important pion al lui Kokkalis este si Bogdan Dragoi (fiul fostului colonel de securitate Dan Dragoi). Dan Dragoi si Oliviu Gherman sunt, la randul lor, apropiatii generalului Victor Athanasie Stanculescu, cu un rol crucial in cariera Lilianei Ghervasuc. Stanculescu si Dragoi au pus bazele, in 1991, firmei Balli, cu sediul la Londra. Secretara lui Stanculescu si, ulterior, responsabila cu protocolul presedintelui Balli (care era Dragoi), era Liliana Ghervasuc, actuala sefa a Loteriei. Si fosta presedinta, in perioada 2005-2006, a Agentiei Nationale de Control al Exporturilor (inclusiv militare!), avand rang de secretar de Stat. Alt complice al lui Kokkalis este George Copos. In urma cu sapte ani, cand s-a pus problema diversificarii jocurilor de noroc, CNLR a primit oferte de la doua firme grecesti: Altec si Intralot. Intralot e actionara si la Lotrom, in care sunt actionari Mihai Gherman si Switel Corporation, o firma din Liechtenstein a lui George Copos. Copos si familia Gherman mai detin impreuna o societate, care se numeste Euroloto SA, firma infiintata tot in 2000. ën Euroloto are actiuni si grupul Altec.

Pe site-ul Editec puteti afla ca in interiorul fiecarei bile din cele 49 exista o tablita de indentificare cu un cod format din 22 cifre, asa numitul ARS , cod ce este citit de suflanta si apare automat in calculator! Deasemenea, toate cele 49 de bile trebuie sa apartina aceluiasi set se bile. In caz ca, una sau mai multe bile apartin unui alt set de bile, acestea nu sunt recunoscute de suflanta!
ImageShackAlt element foarte important! Fiecare bila inainte de a fi introdusa in suflanta trebuie sa fie verificata cu sistemul producatorului. Acesta are 3 inele prin care trebuie sa treaca fiecare bila. Primul inel citeste bila sa fie din acelasi set cu celelalte, inelul al doilea verifica dimensiunile si al treilea greutatea! Acuma. Ce a pezentat Loteria Romana? Mai multe televiziuni au aratat cum se cantaresc bilele. Cu un cantar, obijnuit, de bijutier!!! Si atunci se nasc mai multe intrebari. De ce asa si nu cu aparatul producatorului, care evident, le-a fost livrat impreuna cu suflanta? De ce nu a fost prezentat si acest sistem? De ce nu s-a mentionat ca suflanta poate identifica orice bila? Are Loteria Romana ceva de ascuns?
ImageShack Pai are! Iata cat de bine este pus la punct sistemul. Imaginea alaturata ne prezinta ce apare pe calculator in momentul cand bila trece prin primul inel al sistemului de verificare! De la anul de fabricatie pana la culoare si setul de bile din care face parte! Atentie! Daca bila nu face parte din acelasi set cu celelalte nu poate trece de primul inel! OK. Loteria Romana a aratat ca are doua seturi de bile. Deci daca sa spunem in suflanata sunt introduse 6 bile din setul 1 si 43 din setul 2, cele 43 de bile din setul 2 nu au nici o sansa sa iasa, pt ca nu sunt recunoscute de suflanta!
Si ca si cum toate astea nu erau suficiente, bomboana pe coliva o pune chiar producatorul sistemului. In cartea tehnica a masinariei, producatorul precizeaza ca softul poate controla jocul! Cu alte cuvinte masinaria asta poate juca corect sau nu, in functie de cum decide Loteria National! Asta poate ca explica mai bine de ce poturile mari din istoria loteriei s-au castigat doar in momente de sarbatoare (alegeri, Paste, Craciun sau Revelion)!

This post has been edited by daniM: 25 Apr 2011, 11:15

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
Marty
post 25 Apr 2011, 11:38
Post #38

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(daniM @ 25 Apr 2011, 12:08)
Cu un cantar, obijnuit, de bijutier!!!
*

Ala care a scris articolu' e de pe forum!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
corbex
post 25 Apr 2011, 11:58
Post #39

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

V-am spus sa va luati bilet in ultimul minut! radmasa.gif

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
tribunul
post 25 Apr 2011, 13:11
Post #40

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Am fost cu cineva care si-a luat bilet, 8 lei o varianta....nu mi-a venit sa cred.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
bmwh548
post 25 Apr 2011, 13:19
Post #41

Membru cu insomnii

From: Iasi

QUOTE(daniM @ 25 Apr 2011, 12:08)
afacerilor necurate ale grecului Kokkalis in Romania
*

'ai ma grecule, nu ti-ajung portocalele si maslinele? dry.gif

--------------------
- - - - -
+
bolidu
post 25 Apr 2011, 13:27
Post #42

Pai daca n-am ?!

From: Medgidalas

Mi-au iesit 3 numere cu premiu am de gand sa calatoresc foarte mult, sa imi iau o masina bengoasa, sa imi fac o vila cu 5 etaje pe malul marii si restul ii donez.

--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
+
Merced
post 25 Apr 2011, 13:34
Post #43

Vezi ca cica iei 30 de lei cu 3 numere.
Am pus si eu un bilet, batut la cap fiind de bunica-mea. O varianta niste date de nastere, si inca o varianta am pus la sto niste numere. Pe fiecare mi-au iesit cate doua.
E cea mai buna performanta din ultimii 10 ani. Eu norocu' mi l-am pierdut probabil in copilarie, cand castigam la loz in plic de ma plictiseam, normal, mereu valoarea biletului sau "mai trage unul", doar o data ceva mai multi banuti, de am cinstit o gasca intreaga de puradei.
Aveam un "diplomat" cica, de fapt probabil o valiza d-aia in care a fost un set de tacamuri. Agentia loto fiind in scara blocului, eram de-al casei. laugh.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
Victoras2001
post 25 Apr 2011, 14:31
Post #44

Membru autentic

QUOTE(Marty @ 25 Apr 2011, 12:38)
Ala care a scris articolu' e de pe forum!
*

Tu ai citit toata aia? blink.gif

QUOTE(Merced @ 25 Apr 2011, 14:34)
Eu norocu' mi l-am pierdut probabil in copilarie, cand castigam la loz in plic de ma plictiseam, normal, mereu valoarea biletului sau "mai trage unul",
*

Pai asa castigam toti. Nu erai tu Alesul. Noi puneam bani si luam cate un d-ala intreg, plin cu lozuri. Jumate erau "mai trage unul" sau "valoarea biletului". tongue.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Merced
post 25 Apr 2011, 14:44
Post #45

Bai, eu aveam metoda proprie patentata, incepusera sa ma roage mosii sa le aleg si lor bilete. Luam doua din gramada, le masuram, si ala care era mai lung, il desfaceam. Castigam asa in proportie de 60%. icon_mrgreen.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
Victoras2001
post 25 Apr 2011, 14:46
Post #46

Membru autentic

radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Merced
post 25 Apr 2011, 14:48
Post #47

Si tin minte ca un bilet ales de mine pentru altcineva a avut un castig frumusel pentru vremea aia.

--------------------
it's a kind of peace.
+
Victoras2001
post 25 Apr 2011, 15:00
Post #48

Membru autentic

Da mai tii minte cat l-ai injurat dupa ce nu ti-a dat nimic? tongue.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Merced
post 25 Apr 2011, 15:12
Post #49

Nu ma, ca pe vremea aia aveam tot ce-mi trebuia.

--------------------
it's a kind of peace.
+
Markos
post 25 Apr 2011, 16:08
Post #50

fost programator

From: Scursurești Vale

ce vremuri...

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Merced
post 25 Apr 2011, 16:18
Post #51

Asa e. Au fost, s-au dus.

--------------------
it's a kind of peace.
+
daniM
post 25 Apr 2011, 18:58
Post #52

Membru autentic

Bai,astia au incercat din rasputeri sa-i dea premiul cel mare persoanei.La prima extragere a mai prins si 4 numere cu o varianta de pe acelasi bilet.Ce tare!!Tot caut filmuletul cu duminica in care le-a sarit o bila din urna si facea boing!boing!prin sala ,aia se uitau inghetati dar bineinteles ca nu s-a oprit extragerea;a fost la Cronica Carcotasilor.

25 Apr 2011, 20:04:
L-am gasit,doua bile au cazut,parca e paintball nu loto

This post has been edited by daniM: 25 Apr 2011, 19:04

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
Marty
post 25 Apr 2011, 20:02
Post #53

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(Merced @ 25 Apr 2011, 14:34)
Aveam un "diplomat" cica, de fapt probabil o valiza d-aia in care a fost un set de tacamuri.
*

SI CE PLM FACEAI CU EL???? mad.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Markos
post 25 Apr 2011, 20:03
Post #54

fost programator

tacamuri de pui, ma!

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
radian
post 25 Apr 2011, 20:13
Post #55

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(Marty @ 25 Apr 2011, 20:02)
SI CE PLM FACEAI CU EL????  mad.gif
*

Mergea la agentia de la parter sa-si incaseze castigurile... biggrin.gif

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Merced
post 25 Apr 2011, 20:20
Post #56

Ma dadeam ce trebuia sa stiu ca n-o sa ajung, si anume "biznismen". radmasa.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
george_scala_2004
post 26 Apr 2011, 08:46
Post #57

Membru autentic

313 milioane euro, lozul pierdut de stat la loteriePotrivit unui raport al Gărzii Financiare și al ANAF, care e instrumentat în prezent de DNA, prejudiciul creat de Loteria Națională bugetului de stat este de 313,5 milioane euro.

Inspectorii Gărzii Financiare susțin, într-un raport trimis către ANAF, că Loteria Națională exploatează din iunie 2009 jocuri de noroc fără să plătească taxe și impozite bugetului de stat. Raportul se referă la aparatele slot machine („păcănele") care sunt amplasate în fiecare sediu al Loteriei. Din iunie 2009, de când a intrat în vigoare OUG 77/2009, privind jocurile de noroc, Guvernul specifică foarte clar impozitele aferente acestor aparate. Loteria Națională susține că „păcănelele" sale nu sunt slot machine, care sunt impozitate de stat, ci video-loterie, joc de noroc pentru care nu se plătesc taxe. Raportul inspectorilor economici demonstrează cu documente de la Biroul Român de Metrologie Legală (BRML - singura instituție din România care poate categorisi aceste aparate) că Loteria Română exploatează aparate slot machine, pentru care trebuie să plătească taxe și impozite. Potrivit unui calcul realizat de RL, Loteria Națională trebuie să plătească bugetului de stat 313,5 milioane euro, echivalentul venitului companiei pe ultimii șase ani. Totodată, conducerea Loteriei este pasibilă de închisoare de la unu la trei ani sau amendă, deoarece a desfășurat jocuri de noroc fără a plăti licență sau autorizație.

„Partenerii Loteriei au furnizat alte echipamente decât cele stabilite în contract"

Pe 1 septembrie 2003, CN Loteria Română (CNLR) a încheiat un contract de credit-furnizor cu SC Intracom SA, SC Intralot SA și SC Lotrom SA pentru implementarea programului de video-loterie. În baza contractului au fost achiziționate de către firma Intralot din Grecia aparate cu câștiguri și softuri operaționale de comunicații și joc, care au fost facturate apoi SC Lotrom SA din România (firmă controlată tot de către grecii de la Intralot) și, ulterior, către Loterie. Potrivit raportului Gărzii Financiare, sistemul importat de Lotrom și dat Loteriei Naționale pentru exploatare, contra unui procent lunar de 70%-85% din încasări, este compus din terminale de videoloterie (slot mașini electronice cu câștiguri, conform BRML) și din soft operațional de comunicații și joc, pentru care nu există certificate de aprobare tip și certificate de verificare tehnică - conform inspectorilor.

Contactați de RL, reprezentanții Loteriei Române ne-au declarat că „videoloteria este un joc tip loto, prin care se obțin aleatoriu câștiguri, rezultatul participării la joc fiind relevant jucătorului prin intermediul terminalului de videoloterie, dexteritatea sau abilitatea jucătorului neavând nici o influență/relevanță în obținerea câștigului". Inspectorii Gărzii Financiare sunt de altă părere: „În condițiile în care jocul se desfășoară în prezența jucătorului, deci se desfășoară la fiecare aparat-terminal, câștigul depinzând de hazard, rezultă că terminalele sunt mijloace de joc tip slot mașini, consecința directă fiind obligația CN Loteria Română SA de a solicita, primi și plăti licențe și autorizații pentru organizarea și exploatarea jocurilor de noroc pentru slot mașini". Inspectorii precizează în raportul lor că toate concluziile raportului se bazează pe certificatele de expertiză ale BRML. Totodată, inspectorii adaugă în raportul trimis ANAF: „Considerăm că partenerii CN Loteria Română SA au furnizat alte echipamente decât cele stabilite prin contractul de credit-furnizor".

Reprezentanții Lotrom: „Nu avem ce să comentăm"

Înregistrarea aparatelor Loteriei Române ca videoloterie, și nu ca slot mașini, este explicată tot de către inspectori în raportul lor: „Considerăm că această soluție a fost aleasă pentru ca SC Lotrom SA, în asociere cu CN Loteria Română SA, să poată beneficia de exploatarea unor jocuri de noroc tip slot mașini, fără a achita taxele prevăzute de OUG nr. 77/2009 pentru acest tip de joc". În legătură cu acest subiect, RL a contactat conducerea firmei Lot&not;rom. Un reprezentant al acestei firme ne-a declarat: „Nu avem ce să comentăm. Răspunsurile le găsiți la organizator (Loteria Română - n.r.)". Reprezentanții Loteriei Române au declarat RL că instituția exploatează jocuri tip videoloterie, iar până în prezent „nu a primit nici o sancțiune din partea ANAF sau a Gărzii Financiare pentru abateri de la lege privind organizarea jocului de videoloterie".

MFP și ANAF amână de un an să ia măsuri

Raportul Gărzii Financiare precizează că pentru obținerea licenței pentru exploatarea slot-mașinilor Loteria Română ar fi trebuit să achite următoarele sume: taxă licență - 25.000 lei; taxă anuală aferentă fiecărui aparat: 8.000 de lei x 6.273 aparate și toate încasările din iunie 2009 până în prezent. Taxele pentru fiecare aparat se ridică la 50.184.000 lei anual, ceea ce pentru ultimii trei ani înseamnă 150,5 milioane lei. La această sumă se adaugă taxa de licență aferentă ultimilor trei ani, 75.000 lei, și încasările totale până în februarie 2011, care, potrivit Loteriei Române, se ridică la 1,13 miliarde lei. Totalul este de peste 1.28 miliarde lei, adică 313,5 milioane de euro.

http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/in...rie-223434.html

nici o diferenta intre caritas, gerald, philadelphia, fni-sov invest si loteria nationala...

--------------------
... ... ...
+
daniM
post 26 Apr 2011, 10:25
Post #58

Membru autentic

QUOTE(george_scala_2004 @ 26 Apr 2011, 09:46)

nici o diferenta intre caritas, gerald, philadelphia, fni-sov invest si loteria nationala...
*

Ba e diferenta,loteria va rezista la nesfarsit,pe pariu...

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
Markos
post 13 Nov 2011, 21:58
Post #59

fost programator

Marele premiu la Loto 6/49, in valoare de 31.510.612,49 lei (peste 7,2 milioane euro), a fost castigat, duminica, a anuntat Loteria Romana, potrivit Agerpres. Posesorul biletului norocos a castigat cu doar 19,3 lei, biletul fiind jucat in Bucuresti, la agentia 72-091. Pe bilet s-au jucat trei variante simple la Loto 6/49 si doua variante la Noroc, pretul biletului fiind de 19,3 lei. Prima varianta dintre cele trei s-a dovedit cea castigatoare.

Cifra 13 i-a purtat noroc posesorului biletului, intrucat acesta a jucat biletul duminica, 13 noiembrie, la ora 13.13, precizeaza sursa citata.

mellow.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
+
daniM
post 13 Nov 2011, 22:11
Post #60

Membru autentic

doh.gif Eu am jucat la 11.11.2011

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 01:56
Forum Renault