Imperecherea sosetelor, munca multa
![]() ![]() ![]() |
Imperecherea sosetelor, munca multa
cosmin_m |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|||
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
...ca tot n-aveam nici o idee despre ce-am putea organiza de Craciun la firma la mine. Asa, putem invita formatia ta, "New Socks On The Block", si ne-am scos.
Si berea o bem, evident ![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
dandy |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 November 05 ![]() |
Bun gasit pe forumul acesta. Ce sa zic aveti subiecte tari....dar si mai tari sunteti voi cei care va dati cu parerea. Pe cuvant...am ras de ma tin cu mana de burta.
Oricum Pustiu (de la carcotasi )ar spune:"Tara arde si soseta se imperecheaza".....probabil in serialul Sosetuelle de dupa orele 00:00 ![]() Walleye...apuca-te de scris....ai imaginatie nu gluma. Laur din toata discutia asta cred ca esti bucuros ca nu esti soseta... ca nu te m-ai imperecheai decat o data pe an daca ai fi fost in sertarul din sosetuela lui Walleye .....o data la 365 de zileeeeee ![]() |
--------------------
peugeot 206
peugeot 206
- 25 is vsx
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
OFF-TOPIC - e voie?
![]() Ca veni vorba de Carcotasi, nu o data mi s-a intamplat sa aud la radio diverse poante, in general mistouri cu referire la Logan, dar si altele, la putin timp dupa ce au aparut pe aici pe forum. Cum parca sunt prea multe cazuri ca sa fie simple coincidente, am senzatia ca baietii mai arunca din cand in cand un ochi aici pe forum. Departe de mine gandul sa-i acuz de plagiat, vreau doar sa subliniez ce buni suntem ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE Avand in vedere calomniile crunte care mi s-au adus, ma voi razbuna cu poze Hai mai, se vede ca taietura e proaspata !!!! ![]() Si in plus problema e si de la degetul mare: e prea mare !!! Prea lung ! ![]() This post has been edited by laur: 30 Nov 2005, 08:02 |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Si uite asa ne pare rau ca nu se mai poate posta la galerie ...ar fi aparut albumul cu fotografii de familie...unghii si unghiute....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Acum incep sa inteleg de ce fug sosetele in toate partile si nu mai pot fi imperecheate.
Curatati molooozzzuuul! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu va potoliti, incep sa incantez blestemul ciorapeilor!!
Ierburi și urzici, Huruieli mai mici, Când e luna amară, Miros de stătut să apară. Sa-ți iasă din ghete, Să facă silă la fete, Să nu te iubească Și să te-urască. Proaspete de-a fi, Pe geam s-a lipi, Mai tari de câștigi, În ușă le-nfigi. Mândra mai focoasă Te-aruncă din casă, Că nu mai poate sta, De duhoarea ta. Așa iți doresc Și iți prorocesc Să n-ajungi acasă Cu ciorapii noi în plasă. NOTA: Cititi avertismentul de la sfarsitul poeziei lui Marty! This post has been edited by Mache: 30 Nov 2005, 11:36 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu sunteti sanatosi ... |
--------------------
VW
POLO
- 8XSYL
2005
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Am sters cateva posturi care au offtopicat si reactiile de indignare la ele
![]() ca sa nu ranim in sentimente persoanea mai sensibile (da Marty, de tine e vorba ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
ca spusei deja lu Laur....solutia in general vine din practica. De desperechiat sosete s-au ocupat cei doi husky ai mei. La imperechere e simplu. Toate is cu franjuri si gaurile..asa ca nu mai conteaza. Cand nu gasesc nici o pereche prin dulapuri, ma duc la culcusul lor si sigur gasesc una doua perechi...in curs de spalare, sau gaurire. Am incercat cu oase....dar nu au acelasi miros
![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
http://www.epinions.com/otdr-topic-Apparel...To_Choose-Socks
raspunsuri la toate intrebarile despre sosete si/sau ciorapi in general. |
--------------------
Alco
Century
- Monon 404
628 nu hraniti moderatorii
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
La cerea publicului spectator si platitor de "excursii" cu Salvarea pentru autori, revenim cu un new-entry: "Plugusorul ciorapilor"
Aho, aho, copii și frați, Stați puțin și nu mânați, La ciorap vă adunați Și cuvântu-mi ascultați! Iaca, s-a făcut un an De când bădica Traian Ne-a promis ciorapu’ plin, Iară noi bem vin pelin. Ia mai mânați, măi! Hăăăăăi, hăăăăi!!! Iarna-i grea, omătul mare, În ciorap durere mare. Jale mare și sub plug, Oha bani și ioc belșug. Scoți piciorul împuțit, Apa caldă n-a venit. Îl arunci la loc în gheată Și mai miști firav din pleată. Iar vă grăbiți, măi?!? Hăăăăi, hăăăi!!! Ăia, sus, s-au adunat La ciolanul nespălat. Și se ceartă pe putere De parcă e murdar de miere. Găuri în ciorapi, mai mari, Vei găsi la bugetari. Ștrampii cu model rusesc La aleși se mai găsesc. Ia mai fluturați șosete, Să aerisim otrepe! Hăăăi, hăăăăi! De urat aș mai ura, Dar mi-e ca mi-o-ți fura Și șoseta de rezervă, Ce zace pe sub o pernă! Eu de zis aș mai avea, De mă prinde vinerea, Departe de casa noastră, Cu mâna în șoseta voastră. Ia mai stați și nu plecați! C-ăștia sunt ciorapi curați! Măăăăi!?!?! Hăăăiii?!?! PS: Drepturile de autor imi permit o tura gratis cu masina aia alba! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
cu maneci lungi? halatu'??
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Mache |
![]()
|
Daca faceti reducere, iau mai multe.
![]() This post has been edited by Mache: 16 Dec 2005, 12:42 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
|
|
alt disperat |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 18 December 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DSN
DSN
- 03lzp
2002 CONFORT
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Legat de sosete, de curand am observat la cineva un sistem destul de bun, pe dos le coase o ata si schimba culoare astfel incat combinatia de culori sa fie unica la o singura pereche. Astfel se gasesc usor 2 sosete care formeaza perechea respectiva deoarece au aceeasi culoare la ata.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
eu am gasit intrun supermarket din belgia o colectie de sosete cu personaje din desene animate pe ele. mi-am luat o gramada buna, am cu pluto cateva in diverse ipostaze, cu scooby alta, cu snoopy, cu lucky luke, bugs bunny, cu mickey mouse etc etc. in plus imi iau cate o pereche din cele suvenir cand gasesc de buna calitate, cu leul flamand, cu scotland, cu napoli etc etc. apoi cand imi iau ciorapi de firma nu-mi permit decat maxim un set de trei in trei culori diferite.... deci eu nu am problema voastra.
in plus ciorapii cu pluto sub care scrie "lover" sunt chiar de succes la sexul opus.... ![]() This post has been edited by lautrec: 8 Aug 2008, 14:40 |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
- Lautrec
2007/2008/1993
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da era misto sa-i atarne limba din chiloti( lu` Puto ii atarna limba in permanenta)
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Lu' Pluto ii atarnau si urechile.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca atarna toate pe afara nu mai are rost sa poarte chiloti
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ba or fi poate buni ca amortizor de zgomot sau frane .
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Cu vint
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
wtf
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:07 |