Imperecherea sosetelor, munca multa
![]() ![]() ![]() |
Imperecherea sosetelor, munca multa
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
amatori...
Cand cumparati ciorapi, cumparati de la 10 perechi in sus, acelasi model. Dup-aia, nu mai conteaza care cum sunt imperecheati... Pe mine alt fenomen ma intriga: desi nu vin niciodata acasa descult, eu nu arunc ciorapi, prietena se jura ca nu-i arunca... somehow numarul ciorapilor din casa tinde spre o constanta. Adica pot avea eu 10 perechi si sa-mi mai cumpar zece... dupa cateva luni tot zece am. Am cautat in masina de spalat, vecinii nu ajung la mine in balcon... Eu am o teorie cu omuletii verzi, dar nu v-o zic... |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Eu am o alta teorie, cu omuletii muschiulosi si plecarile de acas, dar nu ti-o spun.
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(cosmin_m @ 29 Nov 2005, 11:48) ombre, tre sa discutam...eu am acelasi fenomen dar invers: am din ce in ce mai multe sosete, si nu stiu de unde. eventual descrie o pereche asa de test, sa vad daca-s la mine. This post has been edited by Lolek: 29 Nov 2005, 11:53 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Vezi daca sunt ale tale!!
Merge aceeasi teorie!! This post has been edited by Rigor: 29 Nov 2005, 11:54 |
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Rigor @ 29 Nov 2005, 11:51) QUOTE(Lolek) ombre, tre sa discutam...eu am acelasi fenomen dar invers: am din ce in ce mai multe sosete, si nu stiu de unde. eventual descrie o pereche asa de test, sa vad daca-s la mine. ![]() Rigor, s-ar putea sa ai o teorie foarte pertinenta... Lolek ? Ai ceva sa-mi spui ? Eu ii descriu, da zi-mi in ce stare de agregare: inainte sau dupa folosirea lor ? This post has been edited by cosmin_m: 29 Nov 2005, 11:58 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Lolek |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca de abia astept topicul cu chilotei cu dunga care dispar la unii si apar la altii. Duaaaamnee...
|
--------------------
_
_
|
|
cosmin_m |
![]()
|
Pei mai Lolek, daca tot vii la nevasta-mea si pleci cu ciorapii mei, n-ai inteles nimic.
PLEACA CU NEVASTA si lasa-mi ciorapii acasa ! This post has been edited by cosmin_m: 29 Nov 2005, 12:00 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Lolek |
![]()
|
o sa fie sub forma... mi-apare o dunga maro si sigur nu e de la mine. ce sa fie oare?
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
catb |
![]()
|
|
--------------------
_
_
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(catb @ 29 Nov 2005, 12:04) bai n-am nimic...everybody, am tone de sosete, le incarc in portbagaj si ne vedem la Unirii, vine care cum poate, daca le recunoasteti sunt ale voastre (si BONUS: va pastrati si nevestele, mai scap si eu de invazie). la fel cu brichetele (am cateva zeci in stare de functionare si eu nu-mi aduc aminte sa fi cumparat vreo bricheta de vreo 3 luni incoace)... |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
cosmin_m |
![]()
|
Care bonus bei ? Ala e penalty.
Mi-e imi convine situatia: io le iau de noi, le port o data doua si apoi cumva aterizeaza la tine... Nevestele. |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Si eu care credeam ca numai pe mine ma viziteaza omuletii verzi.
Si la mine au disparut in mod constant ciorapi nerupti si inca dispar. ... si eu tot cumpar cate 10 odata si iar dispar incetu' cu incetu'...... a dracu' ciorapi ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Lolek |
![]()
|
sincer...nu mi-a trasnit niciodata prin cap ca sosetele mele ar fi second-hand (adica fac pop-up la mine in dulap deja purtate). incomoda perspectiva
![]() ia... cui ii mai dispar sosete? sa stiu la ce sa ma astept zilele astea. This post has been edited by Lolek: 29 Nov 2005, 12:12 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
In cate zile o sa vedem pe stalpii din oras urmatorul anunt:
Grup de intelectuali finuti, colectionari de soseste de diferite marimi, texturi si culori adresam o mare rugaminte catre cei ce si le usuca in balcon: "Nu mai lasati nevestele agatate de sosete! Se scot foarte greu!" |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Presupun ca vi s-a mai spus ca nu sunteti normali, asa ca n-are rost sa ma repet
![]() Imperecherea sosetelor: intai am incercat cu sfoara, dar am cam cazut in nas, si nu mi-a placut. Asa ca am lungit sfoara si le purtam asa cum se leaga manusile la copii. Super! Dar cand le-am scos din masina erau toate incurcate, asa ca a trebuit sa iau foarfeca... si iar am ajuns unde am fost. Pe urma m-am decis pentru coduri de bare. Dar dupa un spalat-doua nu-mi mai iesea cifra de control. Asa ca acum le sortez dupa metoda clasica, primul servit, primul luat la picioare. Ce ramane se reamesteca si se repeta procedura (parca algoritmul asta avea si un nume?) walleye, nu trebuie sa-ti faci probleme. Asa cum 90% din barbati se masturbeaza (unii chiar cu sosetele - de ce crezi ca nu iasa niciodata la numaratoare?) dar nici unul nu o recunoaste, "cercetatorii americani au descoperit ca" e o practica curenta. Punem un poll la statistici? ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Lolek |
![]()
|
mie mi se pare anormal ca sosetele sa se imperecheze mai des decat mine, asa ca in general mai umblu cu ele desperecheate (intr-o armonie aproximativa de culori, eventualele discrepante fiind detectabile doar daca se uita cineva de aproape ceea ce am observat ca din varii motive lumea nu prea face...)
This post has been edited by Lolek: 29 Nov 2005, 12:23 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
cosmin_m |
![]()
|
QUOTE(Lolek @ 29 Nov 2005, 12:23) mie mi se pare anormal ca sosetele sa se imperecheze mai des decat mine, asa ca in general mai umblu cu ele desperecheate Aici trebuie sa-ti dau dreptate : 'tule muma lor de depravate... In plus, daca le mai incrucisezi asa (sosetele diferite), poate obtii un soi mai bun (de soseata). Ete ca a venit si Marty... mananc la birou ![]() This post has been edited by cosmin_m: 29 Nov 2005, 12:31 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maddan @ 29 Nov 2005, 09:53) Ai incercat cumva sa-ti tai si unghiile, lately? ![]() Stii tu - excrescentele alea albe de la varful degetelor.... ![]() Eram sigur ca toata lumea o sa imi zica de unghiile de la picioruse, dar ati luat teapa stimabililor, ca sunt taiate din carne. Cred ca asa e Karma mea, sa rup ciorapii. Oricum, maine postez poza cu unghiulitele, na. |
-------------------- |
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Tutorialu asta e la imperecheat sosete sau neveste ca nu mai pricep
![]() Daca continuati in felul asta parca vad ca va apucati sa faceti schimburi. Asa se mai schimba nuanta si se sezizeaza diferenta. Cred ca ma gandeam la sosete. Dar daca iarasi se aduna multe la unii si dispar de la altii.... Tot unele noi sunt mai bune, desi .... ele zic ca-s noi dar in cel mai bun caz sunt refurbished. Acu cred ca nu ma mai gandeam la sosete ![]() Da chilotii domle, chilotii.. chilotiiiiii ... aia nu se raresc acolo unde apare pata de rugina? Invataram ce sunt si cum se taie unghiile. Astept topicul despre turturi. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(cosmin_m @ 29 Nov 2005, 12:29) d'aia am unele de nu se potrivesc de loc cu altele, ca sunt singure la parinti! ia gata, nu se mai imperecheaza nimeni fara stirea mea! This post has been edited by Lolek: 29 Nov 2005, 12:46 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(JORJ @ 29 Nov 2005, 12:39) depinde de ce benzina bagi, daca ai evacuarea pe direct sau ai pastrat intermediara, daca ai catalizator, daca-ti mere, etc, sint o gramada de factori... turturii: apar atunci cind a) curgerea esapamentului e turbulenta si nu laminara si b) se face cu viteza mica, sub o anumita valoare prag dependenta de fi-ul esapamentului, viscozitatea, consistenta si textura gazelor arse precum si forma exacta a orificiului. alimentati fara plumb cu multa fibra! This post has been edited by walleye: 29 Nov 2005, 12:50 |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(paul_damian @ 29 Nov 2005, 12:19) Imperecherea sosetelor: intai am incercat cu sfoara, dar am cam cazut in nas, si nu mi-a placut. Asa ca am lungit sfoara si le purtam asa cum se leaga manusile la copii. Super! Dar cand le-am scos din masina erau toate incurcate, asa ca a trebuit sa iau foarfeca... si iar am ajuns unde am fost. Pe urma m-am decis pentru coduri de bare. Dar dupa un spalat-doua nu-mi mai iesea cifra de control. Asa ca acum le sortez dupa metoda clasica, primul servit, primul luat la picioare. Ce ramane se reamesteca si se repeta procedura (parca algoritmul asta avea si un nume?) Ma duc dracu'! Nu mai stau cu voi ca ajung ca ala cu halatu'! Cel mai simplu mod de a-ti imperechea sosetele este procurarea de urgenta a unei femele, preferabil cu cit mai putini km. de stromeleag traficati, eventual una careaia daca-i dai doua oua (de gaina, asarban, de gaina!), o sticla de ulei, o tigaie si un aragaz aprins, sa stie sa faca oua prajite si nu o masca de par si o tigaie-n cap pentru matale. Referitor la rubrica "Disparitii/Aparitii": nu care cumva v-ati trezit cu excedent de tricouri albe, simple, cu mineca scurta? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 29 Nov 2005, 12:50) Referitor la rubrica "Disparitii/Aparitii": nu care cumva v-ati trezit cu excedent de tricouri albe, simple, cu mineca scurta? or fi imprimate pe undeva pe traseu...eu nu port si nu cumpar tricouri albe, dar cu toate astea am destule. ![]() de fapt eu acum imi dau seama...eu nu-mi cumpar mai nimic si am de toate ![]() Intrebare: care a avut varsat de vant anul trecut si ce anume i-a disparut in perioada respectiva? multumesc anticipat, as vrea sa arunc chestiile respective. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Lolek @ 29 Nov 2005, 12:56) or fi imprimate pe undeva pe traseu...eu nu port si nu cumpar tricouri albe, dar cu toate astea am destule. ![]() de fapt eu acum imi dau seama...eu nu-mi cumpar mai nimic si am de toate ![]() Intrebare: care a avut varsat de vant anul trecut si ce anume i-a disparut in perioada respectiva? multumesc anticipat, as vrea sa arunc chestiile respective. ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lolek |
![]()
|
aparitii/noutati:
- 1 buc. tricou galben cu anchior pe care scrie stilizat "Santa Fe" (sa mor de mi-aduc aminte de el) - 1 buc. geaca de vara mov ( ????? MOV ?????) - 1 buc. tell de frecat oua (n-am folosit in viata mea) - 1 buc. ungiera cu trandafiri pe capac (eu am una de gabarit mare, mai potrivita stilului personal) - 2 buc. storcator de usturoi (de-ala de face mujdei) - mister total - 3 buc. furculite si 1 buc. lingurita INOX (eu mananc in oras 90% din cazuri) - 1 buc. mop de spalat pe jos (sa cad pe spate cand am vazut doua in loc de unul) - 2 boxe casetofon mari negre (din alea care se ataseaza de obiectul in sine, doar ca obiectul lipseste) - suspans si actiune - 1 buc. joc PC "China - a teaching experience" - pare pirat rau... - 2 buc. casti de bagat in urechi (urasc rahaturile astea) - zeci de brichete - 1 buc. undita albastra (fara carlige si pluta) - 3 buc. faclii cu gaz, fara gaz (p'astea cred ca le-am primit cadou candva, dar nu sunt sigur) - 1 buc. deodorant Caraibe Man, portocaliu (cre' ca-i expirat) - 6 buc. lumanari parfumate mov - 1 buc. tirbuson (p-asta vreu sa-l pastrez daca nu va suparati) - 1 buc. set farfurii plastic unica folosinta (sigilat, super-oferta) ................ pe bune, umblati mai atent cu lucrurile personale, ca ma enerveaza chestiile astea... ![]() This post has been edited by Lolek: 29 Nov 2005, 13:10 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
cosmin_m |
![]()
|
Lolek, tu sigur stai la tine acasa ?
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(cosmin_m @ 29 Nov 2005, 13:11) de vreo 3 ani... ![]() ![]() dar hai ca am divagat rau, mai bine va las sa imperecheati in continuare acu' ca mi-am zis si eu of-ul. daca cineva recunoaste ceva/are nevoie de ceva din cele enumerate, rog PM si seriozitate ![]() This post has been edited by Lolek: 29 Nov 2005, 13:23 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 01:51 |