schimbare aripa LGN
![]() ![]() ![]() |
schimbare aripa LGN
powerx |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
|
||
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
- VS-23-XYZ Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|||
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Adica iti lasa partea din interior nevopsita sau vopsita cu ce vine aripa initial ?
N-ar trebui sa-ti bage aripa intr-un cuptor de uscare ceva ? Nu le-ai propus sa o lase la uscat nu pe masina si sa ti-o monteze dupa ? Nu vad cu ce-i deranjeaza ca o monteaza inainte sau dupa daca nu e necesar sa "trateze" termic opera de arta. This post has been edited by DigitalScribe: 24 Oct 2005, 10:38 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
propus asta la service, dar ei au zis ca nu.
![]() |
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
|
|
frontEND |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
daca vrei sa o montezi la meridian sud ... razgandeste-te... am avut si eu o problema cu aripa ... au montat-o "meseriasii"... am o ditamai galma in ea si 3 picaturi de vopsea ...cand am luat masina din service era toata un jeg (serviceul crad ca are si responsabileitatea de ati cosmetiza masina in vederea receptiei) dar ei au lasat-o cu praful pe ea sa nu vad defectul ... defectele
deci fi foarte atent cand primesti masina.... |
--------------------
Volvo
S 40 2.4i
2004 summum
- B 03 ...
|
|
powerx |
![]()
|
nu e in bucuresti, e din pacate in Vaslui, si aici este doar un service autorizat Dacia
![]() |
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Cu o mica atentie la vopsitor se rezolva,eu asa am facut cu bara spate ca altfel îmi gaza toata masina. Ia-l pe vopsitor de-o parte si se rezolva,oricum masina tot la ei ramane dar nu-ti strica barem restul vopselei. Bafta cu mesterii,daca te iei cu ei nu rezolvi nimic,interesul tau e sa o rezolvi bine si repede. |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(powerx @ 24 Oct 2005, 13:36) Am si eu o nelamurire. Faza este urmatoarea: trebuie schimbata o aripa fata. Cei de la service au zis ca o monteaza pe masina, si apoi o vopsesc. Mie logica imi spune ca e de 1000 de ori mai bine sa o vopseasca intai, si apoi cand se usuca, sa o monteze pe masina. Se poate face ceva in acest sens? Scandal pe undeva? Eventual la VC, sa se lege un pic de aia din service? Multumesc. Am avut aceeasi problema. Una bucata " Dobitoc" a intrat in masina mea si mi-a indoit aripa fata, usa fata si usa spate. Toate aceste componente au fost inlocuite si vopsite dupa montarea pe masina. Masina arata bine, nu sunt diferente de culoare, nu vopsea cursa. Cind am ridicat masina de la service ( AutoCardo- Timisoara ) era spalata si am putut sa " o inorc pe toate partile" sa vad daca nu are ceva defecte de vopsire. Aceeasi problema si cu o aripa spate zgiriata intr-o parcare - revopsita aripa fara a fi demontata si...no problem. Cred ca depinde si de service. Inainte de a-mi repara masina in urma accidentului am sunat la VC si acestia mi-au confirmat ca AutoCardo au atelier de vopsitorie omologat de Dagia Grup Renault. |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
powerx |
![]()
|
mersi fain, acum m-am mai linistit. oricum vopsitorul isi va primi "bacsisul" de rigoare, deh, romania. Acum sper sa iasa cat de cat bine, mai ales tinand cont ca e o culoare destul de pretentioasa(verde cameleon).
|
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
|
|
tomycta |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 18 July 05 ![]() |
powerx nu iti face griji.Tu fii atent cand vrei sa ridici masina , uite-te f.atent si vezi sa nu fie mici 'defecte',iar dc gasesti nu iei masina o lasi pana o face perfecta ca inainte.(parerea mea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
- CT-57-VTC
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu trebuie sa schimb bara spate (am agatat-o intr-o teava...) si intii vopsesc bara apoi o lasa la cuptor o noapte si apoi o sa o monteze pe masina.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(powerx @ 24 Oct 2005, 09:36) Nu stiu mai nimic despre vopsit si aripi (de masina) dar dc nu se prinde in cleme ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Nici la LADA nu cred ca-i sudata aripa de caroserie. Poate la TAB.
Eu am o aripa de vopsit si nu vor sa mi-o vopseasca separat, pentru ca exista riscul de zgariere la montare. Chiar daca nu o zgarie, cu siguranta lasa pete pe ea la montare. Cu tot cuptoru' lu' peste, vopseaua nu se usuca integral decat la cateva zile dupa aplicare. N-are nimic daca o ploua sau o atingi in acest interval, insa la montare e posibil sa fii nevoit sa apesi zdravan pe ea si raman urme. |
-------------------- |
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
o sa razi dar si la FORD exista aripi fata sudate...nu e cazul la logan...dar ca idee...cat despre vopsitul cu sau fara piesa montata pe masina sunt pareri si pareri...eu unul ma feresc sa tot bag masina in cuptor ca se duc dracu toate partile cauciucate...nici separat nu e ok pt ca apar apoi probleme de montare si implicit sare vopseaua...o solutie general valabila nu exista...odata ajuns in service esti oricum mancat...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:05 |