Vibratie
![]() ![]() ![]() |
Vibratie
Antoniu Dragan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Antoniu Dragan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca cunoasteti problema trimiteti-mi un mail si la toni@romstalb.ro ca sunt nou in forum si nu prea stiu exact cum merge
|
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Sa o luam pe rand:
1.Scutul! Poate fi slabit=se strang suruburile Poate fi busit/indoit un pic (o bordura, o gura de canal o piatra) si atinge de evacuare = se baga o ranga (merge si cu o scandura mai groasa) si se departeaza scutul (sau se indreapta daca e prea indoit) 2. O tabla desprinsa pe la aripa Mai precis aparatoarea aia de plastic de la contraaripa! Se prinde cu surubul original sau cu alt surub sau cu sarma (brrr!) 3. CATALIZATORUL! Daca are ceramica facuta franjuri din motive de lovitura sau din motive de timp si de vrabii..zdrangane! Solutia = cca 10 bulioane inlocuirea sau il scoti de tot dar e vai de tine la ITP! 4. Orice altceva Solutia=vinzi DSN si iti iei masina! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Antoniu Dragan |
![]()
|
8)
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Masina trage ca inainte de vibratia respectiva ? Te-ai uitat la tampoanele motorului ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Antoniu Dragan |
![]()
|
Masina nu prea mai trage ca inainte din cauza injectoarelor. Apropos am vazut Dura Lube pt injectoare. E bun de ceva? E in jur de 1mil la Petrom
|
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
Nope!
Decat pentru firma producatoare! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE Nope! Decat pentru firma producatoare ...cum adica? (doar sa le creasca alora vanzarile?!?!) |
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Adica e bun doar pentru firma care-l produce, aducindu-le acestora beneficii
Capisci ? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
asarban |
![]()
|
Bingoooooooooooooooooooo!
Aveti un punct! Cand veti strange 100 de puncte puteti sa le schimbati intr-o liniuta! |
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Bingoooooooooooooooooooo!
Aveti un punct! Cand veti strange 100 de puncte puteti sa le schimbati intr-o liniuta! aveti grija la exprimare sa nu se inteleaga gresit ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Verifica daca nu cumva toba finala atinge bara sau ceva pe-acolo...
Sau poate ai sitele varza prin toba, si si-a schimbat sound-ul ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
asarban |
![]()
|
Nu auzi ma ca evacuarea e etansa si ok?
QUOTE Sistemul de evacuare gaze este in stare perfecta. |
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Pai daca atinge undeva... nu intra la "integritate" .
Iar OK e pe-afara, ca inauntru ... iti trebuie un endoscop pentru a verifica ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
Eu ramin la fixurile mele: tampoanele de la motor....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
asarban |
![]()
|
Tu ai ce ai cu tampoanele!
Ce sa vibreze ma de la tampoane? De acolo doar bate! Si nu auzi ca vibreaza doar la anumite turatii? Auzi musiu? Daca ii dai talpa asa..accelerezi puternic si dupa aia o lasi, pe revenire mai vibreaza la turatia aia??? |
|
|
Marty |
![]()
|
Pai tocmai, daca un tampon este rupt, vibreaza doar intre anumite turatii, cind motorul atinge de ceva. Daca-l accelerezi, el se ridica, depasind zona unde atinge; daca decelrezi, coboara sub propria greutate, asezindu-se asa cum ar trebui sa stea, deci iar nu atinge
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
asarban |
![]()
|
Pai de asta l-am pus pe musiu sa verifice daca la acc si revenire mai zdrangane!
Ca daca e de la Allways atunci e cum zici tu! Daca drangane si pe revenire e de la alte table! |
|
|
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE Bingoooooooooooooooooooo! Aveti un punct! Cand veti strange 100 de puncte puteti sa le schimbati intr-o liniuta! ..hai ca de mistocareala suntem in stare...mai greu e cu exprimarea clara: QUOTE Nope! Decat pentru firma producatoare! |
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Asa cum a sugerat su Gogu, verifica totusi si toba finala. Eu am patit ceva asemanator (desi nu am injectoare) si era toba finala care atingea usor spoilerul spate si U-ul ala de la cirligul de tras. La anumite turatii vibra de ziceam ca am inca un motor in portbagaj. S-a rezolvat cu un cutter :wink: .
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 09:42 |