Traian Basescu - tinta publica no. 1, ce-i adevar ce-i minciuna ?
![]() ![]() ![]() |
Traian Basescu - tinta publica no. 1, ce-i adevar ce-i minciuna ?
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asa da!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mai, tu esti prof. de romana?
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
numa' ma enerveaza aia de traduc la filme pathetic in patetic, dar le-a mai venit mintea la cap si traduc jalnic mai nou.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
argon |
![]()
|
mie-mi scrie in ungureste daca dau cu diacritice...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Diacritics fan-boy! ![]() Ce-i cu mania asta cu diacriticele btw? M-au mai intrebat vreo 2 de ce nu le folosesc, e vreo noua forma de nationalism? This post has been edited by Garett: 31 May 2010, 08:52 |
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De pedelism
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 31 May 2010, 06:24) Stiu ce inseamna patetic mon cher stai linistit ti se potriveste. Esti patetic cu incercarile astea de a arunca cu noroi in oricine doar ca sa demonstrezi ca basescu e cea mai buna optiune. Daca iti insir toate tampeniile debitate doar in ultimul an de idolul tau scriu pana diseara, dar ar fi inutil. Fanatismul talibanilor portocalii e mai ceva decat cel al talibanilor adevarati. ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
Enumera te rog "adevarurile", dar cele "adevarate" daca ma intelegi nu cele invatate la sedinta de propaganda de la partid, despre ponta si cele despre basescu. Un versus eventual, ce a promis unul si ce a promis celalalt, ce a realizat unul si ce a realizat, ce a mintit unul si ce a mintit celalalt, etc.
|
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar asa... ce a realizat Ponta si in ce calitate?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
A gasit cineva solutia viabila de redresare....sau injuram in continuare
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
Sau nașul.
Sau sotia. @OAP: Da, dupa unii solutia este inlaturarea Dictatorului (atentie! fara inlocuire, vedem noi pe urma) si legiferarea unei cresteri economice de minim 10% an care sa asigure o crestere a salariilor si pensiilor de minim 25% pe an. This post has been edited by vijelie: 31 May 2010, 12:00 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 31 May 2010, 11:56) Nimic! That's my point! Omul e inca in faza de promisiuni. Spre deosebire de basescu care a promis marea cu sarea si n-a realizat nimic! Ma rog, doar: "Sa traiti bine cu 25% mai putin"! This post has been edited by Garett: 31 May 2010, 12:05 |
--------------------
No
Reno
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai atunci ce a realizat socrul lui?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Garett |
![]()
|
Habar n-am! Asa cum nu stiu nici de socrul lui basescu asa ca nu ma pronunt!
|
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
Are un coi mai putin.
Ironia sortii, din cauza nașului ginerelui sau. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 31 May 2010, 12:59) legiferarea unei cresteri economice de minim 10% E putin, 90% sa fie....vedeti cum apar solutiile...si in plus sa se dea o lege prin care sa fie interzis sa mai platim impozite...treaba statului de unde ies banii..... |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
Probabil ca de-aici vine valul de hormoni blegi cand le arata Udrea cracii.
@OAP Inexact, impozitele sa se ia numai de la privati, ca de-aia si-au facut firme, sa fure. De la bugetari sa se ia numai semnaturi de adeziune la sindicat. This post has been edited by vijelie: 31 May 2010, 12:08 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
Adevarul e ca continuarea (cacofonie intentionata
![]() Sau rabla, sau Prima casa! Jeez! Repet, daca aparea pinguinul si spunea: ok, cu banii economisiti din taierea pensiilor facem 100 de km de autostrada la 5mil/km sau chiar mai putin era ok. Dar nu, el a anuntat de fapt continuarea sifonarii banilor de la buget catre varii firmulite de partid. |
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
Face o laie. Cu banii taiati abia plateste dobanda la creditele anterioare.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
Pe care le-a luat pentru plata salariilor, stiu. Pentru ca folosea de fapt banii din incasarile bugetare pentru "investitii" in sali de sport.
|
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 31 May 2010, 13:10) Repet, daca aparea pinguinul si spunea: ok, cu banii economisiti din taierea pensiilor facem 100 de km de autostrada la 5mil/km sau chiar mai putin era ok. Dar nu, el a anuntat de fapt continuarea sifonarii banilor de la buget catre varii firmulite de partid. Măi, el a anunțat că N-ARE banii ăia, nu că vezi Doamne face economii! Face economii în sensul că nu se mai împrumută! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Lasa-l, nu e pregatit pt asa ceva
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Au prapadit o gramada de bani aiurea, pe patinoare si bazine de înot
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 31 May 2010, 12:19) Măi, el a anunțat că N-ARE banii ăia, nu că vezi Doamne face economii! Face economii în sensul că nu se mai împrumută! Eu stiu asta dar el se pare ca nu stie! In speech-ul lui, penultimul ca aseara n-am mai stat sa-l vad, exprimarea a fost ceva de genul: "Aceste reduceri vor permite continuarea programelor de investitii." si pe urma a inceput cu prima casa, centuri & shit. Cum vad eu lucrurile: In 2009 ca sa plateasca si salarii si sa poata plati si firmele de partid a luat 20 mld. In 2010 nu se mai poate imprumuta asa ca pentru a plati in continuare firmele de partid taie din salarii si pensii. End of story! This post has been edited by Garett: 31 May 2010, 12:29 |
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 01:30 |