Nu pot sa desfac busonul de la baia de ulei, ce sa fac?
![]() ![]() ![]() |
Nu pot sa desfac busonul de la baia de ulei, ce sa fac?
Cosmyn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 7 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- BR Cosmyn
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Filet normal, cheie patrata ("imbus patrat" ca sa zic asa) de 8
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Cosmyn |
![]()
|
merci mult. o sa incerc in seara asta sa vedem ce pot face.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- BR Cosmyn
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca pe vremuri se potrivea o clanta;
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
zerillos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 24 September 05 ![]() |
aceeasi problema am avut-o si eu. nu a mers cu nimic...s-a indoit orice cheie...deci...dalta si ciocan....dat puternic ca romanu' pana s-a desfacut si sa si bulit ca dalta isi face crestatura ei ....cumparat unul nou (dinainte) din Vitan si schimbat cu cel nou...totul e bine...nici o picatura de ulei...
This post has been edited by zerillos: 16 Nov 2005, 19:03 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Dar daca mergeti la un service sa va schimbe uleiul ce are ? .. e chiar asa de mult 100.000 lei vechi ?
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Si atunci unde ramine placerea uriasa produsa de schimbatul uleiului in fata blocului?
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
zerillos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 24 September 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
Georger |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 29 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu aceeasi pb mai acum o saptamana si am reusit sa-l desfac cu o clanta si o chee franceza(pt a avea mai multa forta)
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
- B82GND Viata e grea ..... dar trece repede !! :D
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Incercati cu o clanta si pe sa bagati o teava pentru a avea putere .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sau o solutie ar fi mersul intr-o vulcanizare mai de soi unde au instalatie din aia care scoate uleiul din motor pe la joja.Din cate stiu costa doar vreo 5 lei ...si nici nu te murdaresti.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sfatul cu schimbatul prin vulcanizare/acasa mai merge la versiunea initiatorului (cea fara AC). La cele cu AC va cam trebuie o cheie din aia facuta din flanse pentru filtru de ulei. Sau una cu picioare reglabile.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Cosmyn |
![]()
|
Am fost la un service de cartier si mi-a desfacut cu o cheie din trusa specializata, cu parghia mare. In 2 sec a fost gata. Data viitoare stiu ce am de facut.
Va multumesc pentru interventia voastra. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- BR Cosmyn
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
TibiCraciun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
Bai, da' chiar nimic sa nu mai folosim din ce-am invatat de la tatii nostrii pe dacia lor?! Glumesc. Nci eu n-am schimbat niciodata uleiul la DSN decat in service.
![]() P.S. Am scris dacia cu d mic asa cum as fi scris "jeep" in loc de masina de teren. Asta e, a devenit substantiv comun, ceea ce nu-i neaparat rau. |
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|
turbo_alex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 November 05 ![]() |
|
--------------------
dacia 1310
berlina/98
- VN-01-XXX
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
sau se poate achizitiona o cheie din vitan cu 8 lei.
pentru cei pretentiosi, are la draper cheie speciala de baie renault si costa cam 10-12 lei, dar iti trebuie si un cricket sau prelungitor la ea...e pusa pe cap de tubulara. |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
moshulik |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu schimb uleiul la reprezentanta Aral, undeva pe calea plevnei, dupa strada vitting cum vii dinspre spitalul militar. De acolo cumpar si uleiul si filtrul si fac si schimbul. Am siguranta ca macar uleiul nu e "indoit", costul suplimentar de 1-200.000 o data la 6 luni e chiar irelevant.
|
--------------------
skoda
octavia, am avut DSN, oltcit.
2003
- b-etc-etc Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
|
Yarina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 25 November 05 ![]() |
baietii de la service sa traiasca!!!!!!!.....de frica sa nu curga dupa ce schimba uleiul strang in nestire.....cand mai simplu ar fi sa inlocuiasca si garnitura de la buson cu una noua...nu deformata care nu mai pasuieste bine.
|
--------------------
DSN
Rapsodie
- B 00 ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:51 |