Ce muzica mai ascultam ?, recomandarile voastre
![]() ![]() ![]() |
Ce muzica mai ascultam ?, recomandarile voastre
lungan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
|
||
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(lungan @ 30 Nov 2005, 18:30) Ce imi placea cand eram mic ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
lungan |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 30 Nov 2005, 18:46) Da, ma tampesc pe zi ce trece...nu? Macar o mai scos ceva ca lumea? Ca in ultimii ani, scuze...dar sucks Da, si eu zic ca in ultimii ani a scos cele mai bune albume. Gasesti discografia pe www.patriciakaas.net. Oricum, n-are rost sa intram in polemici, e chestie de gusturi, fiecare asculta ce-i place. ![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
ia sa bagam si noi chestii care n-au mai fost:
vol. 1, on the soft side dEUS Noir Desir Beck Perl Jam Soundgarden Audioslave Velvet Revolver Alice In Chains Nirvana Pixies Sonic Youth Candlebox Jerry Cantrell Mad Season Auf der Maur Three Fish Silverchair Nick Cave The Stone Roses Dave Matthews Band Staind Queens of the Stone Age PJ Harvey Red Hot Chili Peppers Daan Dead Man Ray Flat Earth Society Kiss My Jazz Tom Barman Zita Swoon se vede o orientare grunge si una catre zona Belgium-Nederlands modern experimental ![]() in volumul 2 revenim cu unele mai dure... |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Funk cat incape si pentru situatii extreme: Vexxatu Vexx, Deceneu, Zale.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Era & Enigma - foarte bune la volan
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Adi pustiul de aur
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Nitro001us |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 April 04 ![]() |
Intr-o ordine relativa:
Marillion, Yes, Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd, Genesis, Peter Gabriel, U2, David Bowie, Focus, Coldplay, Porcupine Tree, ... |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
eheheheeeeee... rokerii astia numai vechituri asculta... tribute to abba... e vechi...
dar a tribute to the four horsemen???? huh? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt mult prea multe exemple sa va recomand. Sa vedem ce-mi vine in cap momentul asta.
Se incepe cu : Modern Talking. Nu mai are nevoie de prezentare. Indubitabil ![]() Pe urma un sir luuung, aleatoriu: Duran Duran - Come undone Righteous Brothers - Unchained Melody ........................ ........................ Gazebo - I like Chopin ........................ |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Adrian Copilu' Minune aka. Adrian Minune aka Adrian, bai Vito
Nicolae Guta aka Guta Reynolds Liviu Guta Vali Vijelie Florin Salam Fermecatoru' Cannibal Corpse Sorinel Pustiu' Sorinel Copilu' de Aur Dan Armeanca Orchestra de Aur Dan Bursuc Carmen Serban Stefan de la Barbulesti Adi de la Vilcea Puiu Codreanu Costel Ciofu Romeo Fantastick aka Regele Sexului Neluta Neagu Azur Parsivii Naste din Berceni Generic Albatros ...si acu' ascult niste Iron Maiden - Out of the silent planet |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
Si, pentru ca am uitat de MARELE MAESTRU al genului, Florin Mitroi, imi permit sa va dedic urmatoarele versuri:
Stau cu sabia la briu, Mare sunt, mare ma tiu Nu am frica de dusmani, Am centura cu 3 dani! ..... Stau cu sabia la briu, Mare sunt, mare ma tiu, Frica de dusmani nu am, Bat ca MARELE VAN DAMME! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 Dec 2005, 16:39) Florin Salam Fermecatoru' Cannibal Corpse Sorinel Pustiu' Ce e aia ? Ca nu m-am prins de ce se incadreaza acolo. ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Marty |
![]()
|
Vroiam sa vad daca observa cineva.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Cornel001 |
![]()
|
Io credeam ca e vb de un manelist care a facut si liceul
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ii cam stie Marty asta..
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Coloana sonora de la Gina Wild VIII
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pan-acum lumea asculta majoritar rock si metal vad. Am sa-ndraznesc eu sa trec la altceva atunci. In principal ascult RnB si hip-hop. Iata doar cateva melodii pe care le recomand (cred ca nu-s probleme daca postez melodii si nu artisti in general
![]() RnB Aaliyah-Are you feeling me Aaliyah-More than a woman Aaliyah-One in a million Aaliyah-We need a resolution Alicia Keys-U don't know my name Alicia Keys-Girlfriend Amerie-1 thing Ashanti-Rain on me Brandy-Who is she 2 u Brandy-Afrodisiac Brandy-What about us Ciara-Insecure Ciara-Oh Ciara-Goodies Craig David-Rendez-vous Craig David-Fill me in Ginuwine-What's so different Justin Timberlake-What you got Kelis-Milkshake Kelis-Get along with you Kelis-Good stuff Mariah Carey-The roof Monica-The first night Mya-Fallen Truth Hurts-ready now Tweet-Oops (oh my) Hip-Hop Chingy-One call away Choong Family-Fall back Clipse-When the last time Kanye West-This way Kanye West-Slow jams Dungeon Family-Da express Eric Sermon & Redman-React Estelle-1980 G-unit-Wanna get to know you Iam-Noble art Ludacris-Act a fool Ludacris-P-poppin' Ludacris-What's your fantasy Method Man-Judgement Day Mos Def-Sex love and money Mystical-Shake your ass N.E.R.D.-Lapdance N.E.R.D.-Rock star N.E.R.D.-She wants to move Pharell Williams-Frontin' Nore-Nothin' Old Dirty Bastard-I got cha money Outkast-B.O.B.(bombs over Baghdad) Outkast-Ghettomusik Q-tip-Breathe and stop Q-tip-Vivrant thing Ying Yang twins-Badd Astept si alte propuneri apartinand genului ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Tony Yayo
50 cent(cateva nu prea comerciale) Gangstarr Roots Knocturnal Obie Trice Jay Z Ludacris Astea sunt in mod normal,dar uneori devin melancolic si atunci incep : Enya Holograf |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
am uitat sa-l mentionez pe Yngwie Malmsteen. e genial.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Cam de toate, dar in ultimii ani cel mai mult country si R&B. In masina e house, trance, (Deep Dish, Sarina Paris, E-Nomine) country (Alan Jackson, Toby Keith, Brad Paisley, Kenny Chesney, Dixie Chicks, Shania Twain), Fleetwood Mac, Depeche Mode...
La computer numai R&B (Ron Isley, Dwele, Jaheim, Barry White, Patti LaBelle, Keith Sweat...). R&B mi-e frica sa ascult in masina, mi-e sa nu ma ia somnul. Cind eram mic (16-18 ani): Metallica, Iron Maiden, Manowar, AC/DC, Green Day, Guns'N Roses, The Clash, Sex Pistols, Nirvana, pe urma Depeche Mode, pletele taiate... ![]() P.S: Uitasem de Florin Mitroi, Saban Bajramovic, Ibrahim Ferres, Bregovic, si muzica lautareasca atunci cind e vorba de betie. This post has been edited by Smudo: 7 Dec 2005, 20:03 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
MANELE ? In masina , in casa , non stop ? Ce ziceti ? In masina dau mai tare , in casa la relanti ca am 800 W . As distruge blocul daca as baga muzica la maxim .
This post has been edited by big2003: 8 Dec 2005, 01:11 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Bravo mie, dupa zeci de ani am descoperit si eu Velvet Underground
![]() Geniali gigeii... Mai adaugati niste The Clash si David Bowie si cam asta-i playlistul meu in ultimele luni ![]() Aahhh.. uitasem de Katie Melua ![]() This post has been edited by brunner: 8 Dec 2005, 01:25 |
--------------------
M
M
1
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Pentru muizica ceva mai energizanta recomand:
Flying Steps, Boomfunk Mc's si scooter. Astea sunt bune prin oras mai ales cand simtim un val de carpe diem ![]() La drum lung prefer sa ascult ceva slow. ![]() ![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:49 |