DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> A Guy Who’s Got It All, ... OCC's Paul Teutel Sr.

Smudo
post 17 Jan 2006, 01:04
Post #31

Membru autentic

Group: Members

Acum nu vreau sa contrazic pe nimeni sau sa isc vreo polemica, dar cind au excelat americanii la capitolul numit "bun gust"? Si cu ce? Ca mie mi-e greu sa-mi dau seama la ora asta. Daca e sa ma gindesc la modul in care a fost populata America, urmasii cui sint cei care traiesc astazi acolo... de unde bun gust? Cred ca totusi se transmite cite ceva si peste generatii... Parerea mea.

Deci repet, nu vreau sa spun ca tot ce e acolo e kitsch, spun doar ca nu prea imi vine nimic in minte la ora asta, produs american si care sa arate a bun-gust.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
thegodsglory
post 17 Jan 2006, 05:38
Post #32

Membru incepator

From: B

smile.gif))) chiar ar fi o emisiune... TopGear vs OCC
Probabil Teutul Sr a facut candva motociclete pentru motociclisti.
Ce face acum seamana cu jucarii Barbie.
Si btw, sunt emisiuni in care camera 'scapa' si printre cei din spate, care lucreaza cu plasma si cu toate uneltele alea.

--------------------
dacia 1310 alb-ruginiu :) - b14
it's a feature, not a bug.
+
cosmin_m
post 17 Jan 2006, 09:23
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(sod @ 17 Jan 2006, 00:51)
As muri de curiozitate sa vad cam cat i-ar spulbera pe acesti Teutuli niste europeni adevarati, eventual o discutie cu cei trei magnifici bezmetici de la Top Gear.
*

Un fel de intrecere gen "care-i mai destept", sau cum ?

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
wo_name
post 17 Jan 2006, 10:49
Post #34

Membru

From: Timisoara

Adevarul este ca in SUA se vinde aproape orice. Totul este sa vrei sa vinzi.

--------------------
Dacia Logan MCV Laureate 1.6 8v 2011 - TM ?? ???
Parerea mea ...
+
apunake
post 17 Jan 2006, 14:40
Post #35

Membru incepator

OCC nu este o emisiune despre motociclete ci un show al celor de la OCC care sunt foarte buni actori si se descurca in fata camerelor iar indivizii se ocupa cu totul intamplator de motociclete. Show-ul se putea gandi si cu masini, avioane, perforatoare, masini de cusut.

Cat despre motociclete, variatiuni pe aceeasi tema, cu un cadru standard de la care nu se abat si o multime de accesorii care seamana mai mult a jucarele, nu a motoare "to die for". Adeca, nu chestii serioase. Ar fi interesant de stiut ce crestere de profit le-a adus emisiunea, cat faceau inainte si cat fac acum. Ca am dubii serioase ca vindeau inainte asemenea jucarii nejustificat de scumpe.

--------------------
+
apunake
post 17 Jan 2006, 14:40
Post #36

Membru incepator

OCC nu este o emisiune despre motociclete ci un show al celor de la OCC care sunt foarte buni actori si se descurca in fata camerelor iar indivizii se ocupa cu totul intamplator de motociclete. Show-ul se putea gandi si cu masini, avioane, perforatoare, masini de cusut.

Cat despre motociclete, variatiuni pe aceeasi tema, cu un cadru standard de la care nu se abat si o multime de accesorii care seamana mai mult a jucarele, nu a motoare "to die for". Adeca, nu chestii serioase. Ar fi interesant de stiut ce crestere de profit le-a adus emisiunea, cat faceau inainte si cat fac acum. Ca am dubii serioase ca vindeau inainte asemenea jucarii nejustificat de scumpe.

--------------------
+
Ciumonk
post 17 Jan 2006, 23:40
Post #37

EPURUL UCIGAS

From: Oradea

Mai,voi iarasi discutati discutii aici.Cine are bani,plateste.Se numeste moft.Cu siguranta ca le-au crescut vanzarile exponential din cauza show-ului.Daca spuneti voi ca americanii se joaca si sunt numai actori,ati vazut voi vreo emisiune europeana mai buna(in afara de "A car/land rover/bike/chopper/plane etc is born" si cateva top gear-uri sau 5th gear-uri) ?

--------------------
Fiat 500,Fiat 600 `64 Fiat 600 VTM, `65 VW 1200 - BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
+
Ciumonk
post 18 Jan 2006, 00:03
Post #38

EPURUL UCIGAS

From: Oradea

Stiti cum il cheama pe prietenul lui mikey,Earl??? Earle Herman Smith III radmasa.gif

Acum au si niste camionete cu tema lor: http://www.occtrucks.com/gm

Inca o chestie,stergeti tot din address bar si scrieti failure.......eu am google home page-ul si folosesc Mozilla si ma duce la pagina Casei Albe smile.gif)

This post has been edited by Ciumonk: 18 Jan 2006, 00:16

--------------------
Fiat 500,Fiat 600 `64 Fiat 600 VTM, `65 VW 1200 - BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th July 2025 - 11:36
Forum Renault